- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.501
Eskiler ondan dogurmuslar arkadaşımın annesi de her gün brlikte oluyoduk diyo erkende uyuyoduk ve gece yikanamiyiduk diyo ev halkı anlar diye sabah erkenden abdest alıyorlarmış ondan yani kaç saat öyle hareketsiz kalıyordum digodu ve tutuyidu hemen demiştiYakın arkadaşımda gün aşırı bir ay düzenli birliktelik ve hamile kaldi
Canim yumurtlama tarihim değişti de ve of de ben şimdi olsun istiyom de nebilim bide böyle deneyinBizim eşler mi problemli acaba
Bakalım adet olursam bu ay öyle deneyelim bir ay derim.Canim yumurtlama tarihim değişti de ve of de ben şimdi olsun istiyom de nebilim bide böyle deneyin
İnşallah gerek kalmaz canım inşallah hamişsindirBakalım adet olursam bu ay öyle deneyelim bir ay derim.
İnşallah canımİnşallah gerek kalmaz canım inşallah hamişsindir
Gerçekten benimde kafama yattı kimle konuşsam aynı şeyi söylüyorAynen canım ondan olmuyo benim eltim ikinciyi düşünüyorum dedi ve iki hafta her gün ilişki olmuş ve hemen hamile kaldı 36 yaşında bide
Çok değildi canım ama yalana gerek yok ben pek maskesiz görmedim aşağı yukarı herkeste maske vardıİyi yapmışsın canım kalabalık mıydı
İnşAllah canım4 gün kaldı zaten belli olcakinşallah bı sefer olur
Sonunda ceza geldi ya ondan maskeliler onlar kimse dikkat etmiyor yoksaÇok değildi canım ama yalana gerek yok ben pek maskesiz görmedim aşağı yukarı herkeste maske vardı
Olabilir canımSonunda ceza geldi ya ondan maskeliler onlar kimse dikkat etmiyor yoksa
Bu if diyeti yapanlar ayda 4-5 kilo veriyor ben 400 grOlabilir canım
Ben sana attım değil mi geçen gün 2 kilo 20 gram vermişimBu if diyeti yapanlar ayda 4-5 kilo veriyor ben 400 gr
Ya biz bu ara hamur işini abarttık nerdeyse her sabah hamurlu bişey yedik. Bugun tartıyı görünce karar verdim ekmekte yemicemBen sana attım değil mi geçen gün 2 kilo 20 gram vermişimsadece suyu çok içtim bi de kirazı çok yedim
Evet canım ben bir haftadır hiç ekmek yemiyorum sen de ekmeği kes kesin verirsin ben spor yapabilsem vereceğim de spor yapmıyorumYa biz bu ara hamur işini abarttık nerdeyse her sabah hamurlu bişey yedik. Bugun tartıyı görünce karar verdim ekmekte yemicemsenin maşallah iyi devam
İnşallah canmOlabilir neden olmasın ki Allah ol derse olur
İnşallah Allah gönlüne göre versinİnşallah canm
Canım bence biraz daha ver öyle spora başla belinede çok yüklenmiş olmazsın. Ben bu ara suda içmiyorum canım istemiyor. Normal zamanda en az 2 litre içerim. Şimdi bir litre içemiyorum ödemde yapıyor vucudum öyle oluncaEvet canım ben bir haftadır hiç ekmek yemiyorum sen de ekmeği kes kesin verirsin ben spor yapabilsem vereceğim de spor yapmıyorum