Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
38 haftaya kadar çalışabilir raporo alabiliyorsun ama kişiye bağlı benim nasıl ilerleyecek süreç gosterecek bende 38 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allah'ın izniyle tabi
Kendini iyi hissedersen ki inşallah hissedersin öyle yaparsın canım 38 haftalıkken bırakırsın Larka kafama şey takıldı gittiğiniz doktor size tüp bebek demişti değil mi ben yanlış hatırlıyorum vaktin varsa o süreci tekrar anlatır mısın

İlk birsene takmadilar bile beni hiç bir doktur herşey yolunda stres yapma olur dediler iki sene ye yakın süre sonra eşimden tes istediler onda sorun çıktı işte benimde bı ara fsy yüksek çıktı sonra düştü işte tüp bebek ben çok istedim eşimin gereği mağlup sık birliktelik olmuyodu ondan en garanti yol demişti doktor işin sirru sık ilişki demişti

Eşim yönetici bir çok kişiden sorumlu malesef çoğu zaman görmüyorum bile uyuya kaliyorum

Büyük ihtimalle bizim de bu yüzden olmuyor 1 gün oluyorsa 1 hafta olmuyor ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…