Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selâm kizlar bende. 8senedir evlat hasretiyle yanip tutusanlardanim 1dusuk yasadim 2 asilama oldum ilac tedavisi gordum hayit otu denedim 1 ay gecen ayda clife macun kullandim hicbiri beni asretime yakinlastiramadi
Ablam 8 yıldır evli denemediği şey kalmadı tüp bebek dahi yaptı ama işe yaramadı. En sonunda bunu aklından çıkardı takmamaya başladı ve gecen ay ikize hamile olduğunu öğrendik hemde tedavisiz kendiliğinden. Allaha dua edin ve piskolojinizi bozmayn inşallah sizinde olur

Merhabalar Burada benlik bir topik varmış. 3 Yıllık evliyim 2 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz. Şuan tüp bebek sürecindeyiz. Yokluğunun acısının verdiği yük çok ağır geliyor Allah hepimize sabır versin. Gönül isterdi ki 2020 anneleri gibi topiklerde olmak.. Nasip diyelim belki birgün oralarda yazarız inşallah hepimiz.

Allah sağlık sihatli kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımıza insallah

Hoşgeldin canım Allah inşallah bizleri de annelik makamına kabul eder problem mi var tüp bebek yapıyorsunuz bende 3 yıllık evli sayılırım da o yüzden soruyorum

Hoşgeldin canım Allah inşallah bizleri de annelik makamına kabul eder problem mi var tüp bebek yapıyorsunuz bende 3 yıllık evli sayılırım da o yüzden soruyorum ❤
Hoşbuldum kuzum. Sorun yok istediğini sorabilirsin, erkek faktörlü sorun var o yüzden direk tüp bebeğe yöneldik

Hoşbuldum kuzum. Sorun yok istediğini sorabilirsin, erkek faktörlü sorun var o yüzden direk tüp bebeğe yöneldik
İnşaallah ilk denemede hayırlı haberlerini duyarız Allah hepimizin evlat hasretini dindirsin bizde hiç problem olmamasına rağmen hiç o duyguyu tadamadim

İnşaallah ilk denemede hayırlı haberlerini duyarız Allah hepimizin evlat hasretini dindirsin bizde hiç problem olmamasına rağmen hiç o duyguyu tadamadim
Sebepsiz mi sebepsizlerde ilk 3 yıl içinde bebek olabildiği söyleniyor rabbim inşallah nasip eder. Peki herhangi bir tedavi yöntemi düşündünüz mü yoksa zamana mı bıraktınız

Sebepsiz mi sebepsizlerde ilk 3 yıl içinde bebek olabildiği söyleniyor rabbim inşallah nasip eder. Peki herhangi bir tedavi yöntemi düşündünüz mü yoksa zamana mı bıraktınız
Hadi inşallah ağzın bal yesin 3 yıl olmasına 3 ay var klomen tedavisi gördüm 3 kere ama sonuç elde edemedim rahim filmi çekildim şükür o da temiz çıktı şimdi hayıt hapı kullanıyorum bir ay oldu vesilem ondadır belki biraz daha bekleyip aşılama yaptırmayı düşünüyorum bebiş gelmezse

Eşli olarak akdeniz tipi beslenmeye gayret edin derim çünkü herşeyin başı sağlıklı bir vücut dengesi. Tedavilerde de beslenmeye önem veriyor doktorlar. İnşallah çabaların boşa çıkmaz. Eşinde test yaptırmıştır diye düşünüyorum.. İnşallah bebiş gelir ve aşılamaya gerek kalmaz.

İnşallah canım inşallah yapılmaz mı bende sorun çıkmayınca ona da baktılar Allah a şükür ondada birşey yok Rabbim en güzel vakti belirlemiştir inşallah az kalmıştır o güzel günlere çok zormuş böyle beklemek ilklerde hemen olur sanıyordum

Hep diziler filmler aşıladı bizlere pıt diye bebek olma olayını hemen olacak sanıyor insan ama olmuyor.. 1. Yılda öğrendik sorunumuzu o 1 yıl içinde ise türlü türlü şeyler denedim defalarca doktora gittim ama hiçbir türlü bende sorun yoktu. 1 yıl dolunca eşimden test istedi doktor, o zaman öğrendik keşke daha erken öğrenseydik zaman kaybı olmazdı ama hayırlısı böyleymiş rabbim emeklerimizin sabrımızın karşılığını verir inşallah en hayırlı zamanda. Bir sorun olmamasına sevindim.❤

Olsun böylesi hayırlıymis inşallah anne olma zamanın gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…