- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.021
Evet canım bende muhakkak d vitamini ampulü bulunduruyorum evdeArkadaşlar size onerim sadece sağlıklı beslenme. d vitamini takviyesi.
Canım yeni girebildim okuyorumm hemenKızlar naber sizi etiket yaptım bugün bana ya varis çekiliyor sizinde nefesiniz olsun istedim canlarAllah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Allah razı olsun canım benim Allah bu ay hepimizin evlat hasretini dindirsin insallah evlerimiz bebek sesleriyle şenlensinCanım yeni girebildim okuyorumm hemen
Amin canım benimAllah razı olsun canım benim Allah bu ay hepimizin evlat hasretini dindirsin insallah evlerimiz bebek sesleriyle şenlensin❤
İnşallah canimm bakalım bu ayda değerlendirme sürecine girelimAmin canım benimrabbim tez zamanda güldürsün yüzümüzü
Daha değil ama her fırsatı değerlendiriyorum canımYumurtlama dönemine giren var mı kızlar
Daha değil ama her fırsatı değerlendiriyorum canım
Sen döndün mü canımBenim de daha var canım
Yorgunum bu aralar canımOlsun her fırsatı değerlendir sende
Evet canım döndüm evimdeyimSen döndün mü canım
Olsun olsun bebeğe giden yolda herşey mübahtırYorgunum bu aralar canım
Öyle canım temmuz da tam 3 yıl olcakOlsun olsun bebeğe giden yolda herşey mübahtır
Kuzum bozma moralini üzülme rabbim büyüktür bir gün bizimde bebeğimiz olur.hem senin yaşın genç Allah çaresiz dert vermesin.gel zayıflayalım seni if diyetinde görmüyorum hiç.Öyle canım temmuz da tam 3 yıl olcakbenimle evlenenler 2.ye hamile
Bırak benimle aynı evlenenleri benden sonra evlenenler ikinciye hamileÖyle canım temmuz da tam 3 yıl olcakbenimle evlenenler 2.ye hamile
5 aydır deniyoruz bizde önceden hazırlık diye tüm hazırlıkları şimdiden yaptık spermiyogram hormon testleriBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Canım memleketteydim döndüm devam ediyorm yani diyeteKuzum bozma moralini üzülme rabbim büyüktür bir gün bizimde bebeğimiz olur.hem senin yaşın genç Allah çaresiz dert vermesin.gel zayıflayalım seni if diyetinde görmüyorum hiç.
Hayırlısı olsun canım inşallah bizim de olacakBırak benimle aynı evlenenleri benden sonra evlenenler ikinciye hamile
İnşallah canım Allah en güzel zamanda nasip edecekHayırlısı olsun canım inşallah bizim de olacak