Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim tabiki bunada sukur ama ben artik olmamasina raziyim olur gibi olup olmamasi cok aci mezar basina gitmek hayallerin yikilmasi tabiki Rabbim ne nasipettiyse onu yasiyoruz isyanim yok ama artik hamileyim demeye utanir oldum calistigim icin hamileliklerde doktor rapor veriyor calistirmam seni dinleneceksin diyor basliyoruz rapora sonra hop geri donuyorum işe
İncir ve zeytin yağı kürünü deneyin o sebep olur inşallah.

Evet canim tabiki bunada sukur ama ben artik olmamasina raziyim olur gibi olup olmamasi cok aci mezar basina gitmek hayallerin yikilmasi tabiki Rabbim ne nasipettiyse onu yasiyoruz isyanim yok ama artik hamileyim demeye utanir oldum calistigim icin hamileliklerde doktor rapor veriyor calistirmam seni dinleneceksin diyor basliyoruz rapora sonra hop geri donuyorum işe

Ablam 8 yıldır evli denemediği şey kalmadı tüp bebek dahi yaptı ama işe yaramadı. En sonunda bunu aklından çıkardı takmamaya başladı ve gecen ay ikize hamile olduğunu öğrendik hemde tedavisiz kendiliğinden. Allaha dua edin ve piskolojinizi bozmayn inşallah sizinde olur
Rabbim saglikla kucağına almak nasip etsin insallah bizede
Dua et olurmu

Canım darısı başına sira sende Rabbim en kısa zamanda sana ahsene mucizeye alyaya aylrrisi humeyrona isimleri aklıma şuan gelmeyen grupdaki değer arkadaslara da nasip eysin inşallah 🙏🙏 amin
Amin canım inşallah. Sen bize dua et bol bol srnin duan kabul olur😍 kendini çok yorma işte oturabilme imkanın varsa otur.

Evet adet oldum ağrılı sancılı ve yogun bı adet geçirdim hatta uzun sürdü anlamadım zaten 6 haftalık artı 5 Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah amin 🙏🙏🙏
Amin canım Demek ki olacağı varsa kuzum her türlü oluyor inanki çok sevindim yorma kendini çok dikkat et kendine 😘

X