- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.081
Olur canım inşallah tedavi gördün mü hiçHoş buldum :) 3 yıldır olmuyor ilk istediğim ay hamile kaldım keseye gördüm düşük oldu 3 yıl geçti daha da olmadı malesef..
Amin canım allah razı olsun. Kalbini duydun ya nasıl duyguİnşallah canım Allah gönlüne göre mucuzeni nasip etsin inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın amin
Canım hoşgeldin tez zamanda Rabbim sana da nasip etsin inşallahHoş buldum :) 3 yıldır olmuyor ilk istediğim ay hamile kaldım keseye gördüm düşük oldu 3 yıl geçti daha da olmadı malesef..
Olur canım inşallah tedavi gördün mü hiç
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahyumurta takibi yaptırdım olmadı eşimin değeri düşük çıktı varikosel ameliyatı oldu normale çıktı değerler ben yine takip yaptırdım yine olmadı hsg çektim sorun yok dr sebepsiz infertilite dedi tüpe yönel dedi bakalım..
İnşallah kuzum.
Bu teda cyumurta takibi yaptırdım olmadı eşimin değeri düşük çıktı varikosel ameliyatı oldu normale çıktı değerler ben yine takip yaptırdım yine olmadı hsg çektim sorun yok dr sebepsiz infertilite dedi tüpe yönel dedi bakalım..
. Canım inşallah sende en kısa sürede duyarsın bebişinin kalp atışınıAmin canım allah razı olsun. Kalbini duydun ya nasıl duygu
Kız anlat bir nasıl anladın nasıl öğrendinİnşallah canım Allah gönlüne göre mucuzeni nasip etsin inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın amin
Hış geldin canımyumurta takibi yaptırdım olmadı eşimin değeri düşük çıktı varikosel ameliyatı oldu normale çıktı değerler ben yine takip yaptırdım yine olmadı hsg çektim sorun yok dr sebepsiz infertilite dedi tüpe yönel dedi bakalım..
Hış geldin canıminşallah hayırlısı olur hakkında
Ayyyy canım benim Allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum kendine ve minigimize dikkat et bize de dua et canım benimGünaydın ben hamileyim iki gündür baya mide bulantım vardı ondan giremedim kalp atışını bile duydumm
İlk bebişimizAyyyy canım benim Allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum kendine ve minigimize dikkat et bize de dua et canım benim
Çok teşekkür ederimAyyyy canım benim Allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum kendine ve minigimize dikkat et bize de dua et canım benim
Ayy evet içimi umut kapladı ilaç gibi geldi bu haber hadi darısı başımıza tamam ilk haber geldi gerisi gelecek inşallahİlk bebişimiz
Ayy insallah topigimizin ilk annesi nasıl öğrendin nasıl oldu ay heyecan yaptımÇok teşekkür ederimcanim Rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin inşallah amin
İnşallahhh bende umutladım vallaAyy evet içimi umut kapladı ilaç gibi geldi bu haber hadi darısı başımıza tamam ilk haber geldi gerisi gelecek inşallah❤
Ayy inşallah Allah sizlere de bu ay nasip eder hayirlisiylaAyy evet içimi umut kapladı ilaç gibi geldi bu haber hadi darısı başımıza tamam ilk haber geldi gerisi gelecek inşallah❤
Hafta sonu mu öğrendinAyy inşallah Allah sizlere de bu ay nasip eder hayirlisiyla