- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.001
Canım ben öğretmenim ama hiç birikim yapamadım kıyafet kozmetik merakım var sanırım bunlara biraz ara verince gerisi gelecek.Ne olacak bu halimiz
Canım meslektasmisizCanım ben öğretmenim ama hiç birikim yapamadım kıyafet kozmetik merakım var sanırım bunlara biraz ara verince gerisi gelecek.
Aynısı ne evimiz var ne mülkümüzCanım meslektasmisizbenimde ne yaptığım belli değil marka takıntım var sanirm
Bence de ilgisi yok bizimleAynısı ne evimiz var ne mülkümüzama gerçekten alım gücü çok düştü bence bizimle de çok alakalı değil.
Aynen canım bi rimel olmuş 100 lira.kirayı hiç söylemiyorum 7buçuk domates alıyosun cidden payat pahalandıBence de ilgisi yok bizimlehayat pahalı
Canım bizde kenara para koyamadığımız için bireysel emeklilik yaptırdık ona ödüyoruz orda birikiyor: ben severim para harcamayı elim durmazMetrodayimgidiyorum yemek yapcam daha.canim ya para biriktirmeye hiç beceremiyorum önerin varmı öneriniz 2012 den beri çalışıyorum ama hiç bir tasınmazim yok borcum da yok çok şükür
Benimde ya 2 dolap kıyafet dolu hala yok gibi geliyor .şu korona zamanı evde olunca toparladım birazCanım ben öğretmenim ama hiç birikim yapamadım kıyafet kozmetik merakım var sanırım bunlara biraz ara verince gerisi gelecek.
Her maaşım yattoginda biriktrme hefesim oluyo iki gün sonra aman diyorumCanım bizde kenara para koyamadığımız için bireysel emeklilik yaptırdık ona ödüyoruz orda birikiyor: ben severim para harcamayı elim durmazbaşka yol bulamadık o yüzden
Yol canım bu uzun vadeli bişey. En az 10 yıl yatırman gerekiyor. En azından benim planımm bu.Her maaşım yattoginda biriktrme hefesim oluyo iki gün sonra aman diyorumonun bı süresi mi oluyor tatil para mı biriktrs iyi olurdu
Ayy 10 yıl mi ben sene yaz yurt dışı için tatil parası biriktirim dedimde , bir yıl bile çok geliyo ama mantıklı yaptiginz canimYol canım bu uzun vadeli bişey. En az 10 yıl yatırman gerekiyor. En azından benim planımm bu.
Canım o zamann bir hesap aç maaş alır almaz direkt oraya para yolla. Olmaz mıAyy 10 yıl mi ben sene yaz yurt dışı için tatil parası biriktirim dedimde , bir yıl bile çok geliyo ama mantıklı yaptiginz canim
Hoşgeldin canım özlettin kendini ben temizlik yapıyorum ev toz oldu sen nabiyorsunNasılsınız kızlar
İyi canım annemlere geldim bende oturuyoruz vallaNasılsınız kızlar