- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 26
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.881
Sağol canım inşallahCanım üzme kendini allah büyük bir hal çaresi var elbette. Bir gün bizde yavrularımıza kavuşcaz. Seni anlıyorum bazen insan haddinden fazla doluyor. Dışarı da herkes hamile. İnsanlar için o kadar kolay bişeyi sanki kendim beceremiyorum gibi hissettiğim çok oluyor. 2-3 ü geçtim 10-15 çocuk doğuranlar var. Ve insan kendini eksik hissediyor. Şunu biliyorum sadece ağlamak bana bişey kazandırmıyor sanada kazandırmayacak. Daha fazla yıpratıcak. Umutlu ol evrene güzel mesaj yolla ki herşey güzel olsun
Hasta mısın canımSlm canım öyle üşüyorum ki iki battaniye var ustumde eşim başımda üstümü ortuyo sağlık her şeyden önemli
Adet olurken böyle olurum canım bugün öğlen gittim okula sabahtan çok kotuydumHasta mısın canım
Kansızlk mı var acabaAdet olurken böyle olurum canım bugün öğlen gittim okula sabahtan çok kotuydum
Var canım 3 yıl anemi tedavusi gördüm normal oldu sora tekrar düşmeye başladı B12 ve devit 3 hep çok duşk çok açık tenliyim guneslenemiyorumKansızlk mı var acaba
Takviye alıyor musunVar canım 3 yıl anemi tedavusi gördüm normal oldu sora tekrar düşmeye başladı B12 ve devit 3 hep çok duşk çok açık tenliyim guneslenemiyorum
Sadece iğne etkili oluyo ben haplar copmüs bende 3 ay ilaç aldım hiç artmadı nerdeyse değerlerim sen nasılsınTakviye alıyor musun
İyiyim canım aynı değişiklik yok. Biraz depresifim sadeceSadece iğne etkili oluyo ben haplar copmüs bende 3 ay ilaç aldım hiç artmadı nerdeyse değerlerim sen nasılsın
Daha adetine çok yok muyduKızlar bende adet oldum bu ayda olmadı çevremdeki herkes hamile iyice üzülmeye basladim sanırım diğer aya aşılama tedavisine başlayacağım
Günaydın canımDaha adetine çok yok muyducanım dr a git bakalım bir geçen ayda adet olamamıştın.
Günaydın canımGünaydın canım♥ mucize erken adet olmuş cidden
4 gün önce geldi canımDaha adetine çok yok muyducanım dr a git bakalım bir geçen ayda adet olamamıştın.
Ben sanki daha vardı sandım 4 gün çok erken değilmiş.4 gün önce geldi canım
Yok canım bugünle 3 gün kaldı sen nasılsın nasıl gidiyorBen sanki daha vardı sandım 4 gün çok erken değilmiş.
İyiyim canım takvime göre bugun yumurtlama başlıyor perşembe pik. bakalım bu ay nolcazYok canım bugünle 3 gün kaldı sen nasılsın nasıl gidiyor
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelirsinizİyiyim canım takvime göre bugun yumurtlama başlıyor perşembe pik. bakalım bu ay nolcaz
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz