- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 27
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.901
O halde deneyin.Şekil bozukluğu ve sperm sayısında düşüklük var
Canım ben özelde yaşadım benzer bir durumu betamda yüksek ama diyorki bu dış gebelik rahim içindeki kese değil kist sonra devlete gittim bakarbakmaz bu kese ama düzensiz kese bu dış gebelik değil dedi. Ozeldekine kalsa ayrıntılı ultrasona girmeliymisim hem iğne hem kürtaj olmaliymisim ıvır zıvır. Kendiliğinden düştü kürtaj bile olmadımHangi sehirdesin ben izmirdeyim ozelede devletede gittim birinin dediği diğerini tutmadı hele bı tanesi maç etti beni ben adet sancısı için doktora gittim bu kez çok ağrılı yoğun ve kısa sürdü dedim doktor demezmi hamilesin 8 haftalık ama bugün kalbi durmuş dedi ben şoka girdim konuşamadım bile sonra eminmisiniz doktor by dedim olamaz düzenli adet goruyorum dedim cm ne kadar yazdı gramini bile elime evraklar tutuşturdu acil ameliyat olman lazım dedi bebek seni oldurur dedi yıkıldım resmen başka bı hastaneya gittim o da aynını söyledi ağla ağla maç oldum eşim geldi yanıma o kadar kotuyduku anlatamam sora kan tahlili HCG 0 çıktı başka bı doktora giittim ultrasyondan bakti kist dedi
Dış gebeliği neye göre demiş deli mi bu doktor.ben daha önce dış gebelik geçirdim iki güne bir beta bakılır dış gebelik olup olmadığı buna göre karar verilir ayrıca leke şeklinde kahverengi kanama da olur.ben de iğne oldum o şekilde sıfırlandı betam.gerçekten iyi doktorlar bulmak lazım.Canım ben özelde yaşadım benzer bir durumu betamda yüksek ama diyorki bu dış gebelik rahim içindeki kese değil kist sonra devlete gittim bakarbakmaz bu kese ama düzensiz kese bu dış gebelik değil dedi. Ozeldekine kalsa ayrıntılı ultrasona girmeliymisim hem iğne hem kürtaj olmaliymisim ıvır zıvır. Kendiliğinden düştü kürtaj bile olmadım
Bugün çok aşırı sancım vardı apranaks içtim öyle geçti eşim gelmesine yakın anca yemek yapabildim şimdi iyiym sen ne yapiyosun canım nasılnKızlarrrr nerdesiniz ballar hiç sesiniz çıkmıyor
Sadece diploma almayla doktor olunmuyo malesefCanım ben özelde yaşadım benzer bir durumu betamda yüksek ama diyorki bu dış gebelik rahim içindeki kese değil kist sonra devlete gittim bakarbakmaz bu kese ama düzensiz kese bu dış gebelik değil dedi. Ozeldekine kalsa ayrıntılı ultrasona girmeliymisim hem iğne hem kürtaj olmaliymisim ıvır zıvır. Kendiliğinden düştü kürtaj bile olmadım
Spor yaptım yattım bideBugün çok aşırı sancım vardı apranaks içtim öyle geçti eşim gelmesine yakın anca yemek yapabildim şimdi iyiym sen ne yapiyosun canım nasıln
Afiyet olsun canım yemek yedim meyve yed ama acıktım yineSpor yaptım yattım bidecanım şimdi çay içicem.yoruldum kız
Olsun canım ye yineAfiyet olsun canım yemek yedim meyve yed ama acıktım yine
2 günde bir beta bakıldı düzenli yukselmiyordu fakat bu hemen dış gebelik değilde sagliksiz gebeliğe yorulmaliymis lekese geliyordu fakat betam 700 lerde kese göründü önce kese dedi sonra betayi görünce kist bu kese olması imkansız dedi halbuki kendi labaratuarlarinda sonrun devlette beta çıkmadan hemen bu düzensiz bir kese dedi adam tekrar tekrar baktı bu dış gebelik değil ama sağlıksız bir gebelik olabilir betayla bunu anlarız kese rahim içinde dedi beta da aynı gün 1000 küsürlerde cikti. Özeldeki doktor onların test kitleri daha hassasmis 200 300 oynama olabilir dediDış gebeliği neye göre demiş deli mi bu doktor.ben daha önce dış gebelik geçirdim iki güne bir beta bakılır dış gebelik olup olmadığı buna göre karar verilir ayrıca leke şeklinde kahverengi kanama da olur.ben de iğne oldum o şekilde sıfırlandı betam.gerçekten iyi doktorlar bulmak lazım.
Yani kese de görülmüş.zaten dış gebelikte hep artış olmuyor arada düşüyor mesela benim 102 92 87 tekrar 90 bu şekilde dengesizdi.neyse siz iğnesiz kurtulmuşsunuz2 günde bir beta bakıldı düzenli yukselmiyordu fakat bu hemen dış gebelik değilde sagliksiz gebeliğe yorulmaliymis lekese geliyordu fakat betam 700 lerde kese göründü önce kese dedi sonra betayi görünce kist bu kese olması imkansız dedi halbuki kendi labaratuarlarinda sonrun devlette beta çıkmadan hemen bu düzensiz bir kese dedi adam tekrar tekrar baktı bu dış gebelik değil ama sağlıksız bir gebelik olabilir betayla bunu anlarız kese rahim içinde dedi beta da aynı gün 1000 küsürlerde cikti. Özeldeki doktor onların test kitleri daha hassasmis 200 300 oynama olabilir dedi
Hmm onu bilmiyordum benim hep yükseldi ama iki katı olmadı %30 civarı yükseliyordu evet çok şükür iğnesiz kurtajsiz kurtuldum. Allah size de bana da tekrarını gostermesin. Sağlıklı bebekler nasip etsinYani kese de görülmüş.zaten dış gebelikte hep artış olmuyor arada düşüyor mesela benim 102 92 87 tekrar 90 bu şekilde dengesizdi.neyse siz iğnesiz kurtulmuşsunuz
Teşekkür ederimafiyet olsun
canım takviye falan aliyomusunafiyet olsun
[/QUOTE
Merhaba.israel aruhta denediniz mi? Benim de randevum var bu ay ve ilk defa tup bebek yaptircam..neden memnun kalmadiniz siz?Bizimde başta çok karşıydı canım. Ben bayağı uğraştım.israel aru ha gittim. erol hocaya gittim. Hepsi boş.
Dr regenesis max vermişti onu alıyorumcanım takviye falan aliyomusun