Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben özelde yaşadım benzer bir durumu betamda yüksek ama diyorki bu dış gebelik rahim içindeki kese değil kist sonra devlete gittim bakarbakmaz bu kese ama düzensiz kese bu dış gebelik değil dedi. Ozeldekine kalsa ayrıntılı ultrasona girmeliymisim hem iğne hem kürtaj olmaliymisim ıvır zıvır. Kendiliğinden düştü kürtaj bile olmadım

Dış gebeliği neye göre demiş deli mi bu doktor.ben daha önce dış gebelik geçirdim iki güne bir beta bakılır dış gebelik olup olmadığı buna göre karar verilir ayrıca leke şeklinde kahverengi kanama da olur.ben de iğne oldum o şekilde sıfırlandı betam.gerçekten iyi doktorlar bulmak lazım.

Sadece diploma almayla doktor olunmuyo malesef

2 günde bir beta bakıldı düzenli yukselmiyordu fakat bu hemen dış gebelik değilde sagliksiz gebeliğe yorulmaliymis lekese geliyordu fakat betam 700 lerde kese göründü önce kese dedi sonra betayi görünce kist bu kese olması imkansız dedi halbuki kendi labaratuarlarinda sonrun devlette beta çıkmadan hemen bu düzensiz bir kese dedi adam tekrar tekrar baktı bu dış gebelik değil ama sağlıksız bir gebelik olabilir betayla bunu anlarız kese rahim içinde dedi beta da aynı gün 1000 küsürlerde cikti. Özeldeki doktor onların test kitleri daha hassasmis 200 300 oynama olabilir dedi

Yani kese de görülmüş.zaten dış gebelikte hep artış olmuyor arada düşüyor mesela benim 102 92 87 tekrar 90 bu şekilde dengesizdi.neyse siz iğnesiz kurtulmuşsunuz

Yani kese de görülmüş.zaten dış gebelikte hep artış olmuyor arada düşüyor mesela benim 102 92 87 tekrar 90 bu şekilde dengesizdi.neyse siz iğnesiz kurtulmuşsunuz
Hmm onu bilmiyordum benim hep yükseldi ama iki katı olmadı %30 civarı yükseliyordu evet çok şükür iğnesiz kurtajsiz kurtuldum. Allah size de bana da tekrarını gostermesin. Sağlıklı bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…