- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.861
Geç döllenme olmuş ama sen yine de test yap canım en azından değerin düşüyor mu yükseliyor mu bunu bilmen lazım.Bilmiy
Bende çok istyrm bu ay kahverengi leke geldi az önce adetime iki gün var sanırsam adet olcm yineMrb canım ben varım 10 aydır çocuk istiyoruz uğraşıyoruz olana kadar durmak yok
Canım hemn adete yorma olumlu ol bende öyleyim ama yanlış yapiyoruzBende çok istyrm bu ay kahverengi leke geldi az önce adetime iki gün var sanırsam adet olcm yine
Test yapimm evde çıkarsa kan veririm pihtili ve yoğun bı adet yaşıyorum canım bilmiyorum ama hiç hamile gibi hssetmiyorumGeç döllenme olmuş ama sen yine de test yap canım en azından değerin düşüyor mu yükseliyor mu bunu bilmen lazım.
Mesela canım ben kimyasal olduğumda doktor değarim sıfırlanana kadar test yaptırdı.Sanırım bu önemli birşey.Test yapimm evde çıkarsa kan veririm pihtili ve yoğun bı adet yaşıyorum canım bilmiyorum ama hiç hamile gibi hssetmiyorum
Ayrıca sen evde test yaptığında pozitif görme olasılığın yüksek çünkü bu hormon allah korusun bebek düşse bile hemen sıfırlanmıyor vücuttan belli bi zaman sonra sıfırlanıyorTest yapimm evde çıkarsa kan veririm pihtili ve yoğun bı adet yaşıyorum canım bilmiyorum ama hiç hamile gibi hssetmiyorum
Nasıl sende öylesin canimCanım hemn adete yorma olumlu ol bende öyleyim ama yanlış yapiyoruz
Şekil bozukluğu ve sperm sayısında düşüklük varAşılama eşinizin sperm hızında sorun cikinca ise yarıyor. Eşinizde sorun var mi
Yok canım yapmadım yarın da olmazsan yapcamCanım ne durumdasın test yaptın mi
Hemen adet olacağız diyoruz hiç hamisligi konduramigoruz kendimize demek istrdimNasıl sende öylesin canim
Canım dikkat et kendine yinede yarına kadar gitme bir yereYok canım yapmadım yarın da olmazsan yapcam
Canım adet oldum hayırlısı artık belki bir dahaki ay olurCanım dikkat et kendine yinede yarına kadar gitme bir yere
Merhaba canımSelam kızlar
İnanrmsn Allah korusun hamile olamamktan korkyrm burda eltim ikinciye hamile ona bakyrm ağlıyorum böyleHemen adet olacağız diyoruz hiç hamisligi konduramigoruz kendimize demek istrdim
Canım adet oldum hayırlısı artık belki bir dahaki ay olur
Adet mi oldunMerhaba canım
Canım inşallah bı dahaki ay olur stres yok unutma biz degerlyiz esimizi seviyoruz sevilihoruz çok şükür diyip Rabbime siginalimm,Canım adet oldum hayırlısı artık belki bir dahaki ay olur
Slm canım öyle üşüyorum ki iki battaniye var ustumde eşim başımda üstümü ortuyo sağlık her şeyden önemliSelam kızlar
Canım üzme kendini allah büyük bir hal çaresi var elbette. Bir gün bizde yavrularımıza kavuşcaz. Seni anlıyorum bazen insan haddinden fazla doluyor. Dışarı da herkes hamile. İnsanlar için o kadar kolay bişeyi sanki kendim beceremiyorum gibi hissettiğim çok oluyor. 2-3 ü geçtim 10-15 çocuk doğuranlar var. Ve insan kendini eksik hissediyor. Şunu biliyorum sadece ağlamak bana bişey kazandırmıyor sanada kazandırmayacak. Daha fazla yıpratıcak. Umutlu ol evrene güzel mesaj yolla ki herşey güzel olsunİnanrmsn Allah korusun hamile olamamktan korkyrm burda eltim ikinciye hamile ona bakyrm ağlıyorum böyle