Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapimm evde çıkarsa kan veririm pihtili ve yoğun bı adet yaşıyorum canım bilmiyorum ama hiç hamile gibi hssetmiyorum
Ayrıca sen evde test yaptığında pozitif görme olasılığın yüksek çünkü bu hormon allah korusun bebek düşse bile hemen sıfırlanmıyor vücuttan belli bi zaman sonra sıfırlanıyor

Ağlama canım şükret sağlığın için bigun bigun bizimde olcak elbet şuan eşinize ailemize en önemlisi kendimize değer verelim sevgili olmaya çalışalım

İnanrmsn Allah korusun hamile olamamktan korkyrm burda eltim ikinciye hamile ona bakyrm ağlıyorum böyle
Canım üzme kendini allah büyük bir hal çaresi var elbette. Bir gün bizde yavrularımıza kavuşcaz. Seni anlıyorum bazen insan haddinden fazla doluyor. Dışarı da herkes hamile. İnsanlar için o kadar kolay bişeyi sanki kendim beceremiyorum gibi hissettiğim çok oluyor. 2-3 ü geçtim 10-15 çocuk doğuranlar var. Ve insan kendini eksik hissediyor. Şunu biliyorum sadece ağlamak bana bişey kazandırmıyor sanada kazandırmayacak. Daha fazla yıpratıcak. Umutlu ol evrene güzel mesaj yolla ki herşey güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…