- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.841
Onun hayali bile güzel gercegi kimbilirDüşünsenize bi de hamile çakıyormuşum ben şok
Kafayı yedim kız dün gece ağlıyordum hamile değilim diye bugun hamile olma ihtimali mi düşünüyorsun psikolojim bozuk
İnşAllah canımOnun hayali bile güzel gercegi kimbilirinşallah hamişsindirr tatlimmm
Allah yar ve yardımcın olsun canımİnşAllah canım
Amin canım cümlemizin inşallahAllah yar ve yardımcın olsun canım
Umudu bile çok güzel bir hisKafayı yedim kız dün gece ağlıyordum hamile değilim diye bugun hamile olma ihtimali mi düşünüyorsun psikolojim bozuk
İnşallah canım inşallah bu ay benden de hayırlı haber gelirAy hadi hayırlısı
İnşallah canımmİnşallah canım inşallah bu ay benden de hayırlı haber gelir
Nasılsın canım ağrın geçti mi birazGünaydın canım♥
Biraz geçti şimdi sabah kotuydum sen nasilsinNasılsın canım ağrın geçti mi biraz
İyiyim canım bende bir yaramazlıkBiraz geçti şimdi sabah kotuydum sen nasilsin
İyiyim canım bende bir yaramazlık
Canım ne durumdasın test yaptın miAmin canım cümlemizin inşallah
Kız yumurtlama geldi nerdeyseNe güzel bitti adet rahatladin tabi
En güzel dönem bak bu kez yapış kocana sakın kaçırmayKız yumurtlama geldi nerdeyse
Az önce bı arkadaşadet gecikmiş bı hafta kadar test yapmış negatif yoğun bı şekilde adet olmuş sora ve test yapmış hamile ayy benimde yoğunNasılsın canım ağrın geçti mi biraz
Anlamadım canım adet olduysa nasıl hamile oluyoAz önce bı arkadaşadet gecikmiş bı hafta kadar test yapmış negatif yoğun bı şekilde adet olmuş sora ve test yapmış hamile ayy benimde yoğun
Anlamadım canım adet olduysa nasıl hamile oluyo
[/QUOTEbilmiyorumki mide bulantısı karnında seyirmeler falan varmış test yapmış pozitif