- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.921
İçeriğinde neler var peki ay hamur yoğurdum ekmek yapacam ilk defa olur umarım çok yoruldum az bı hamurdu ama iki satte mayalanır heraldeDr regenesis max vermişti onu alıyorum
Dur yollayım canım. 60-70 dk yeter canm mayalanmasına. Olur olur neden olmasın. Yumuşak mı hamurun.İçeriğinde neler var peki ay hamur yoğurdum ekmek yapacam ilk defa olur umarım çok yoruldum az bı hamurdu ama iki satte mayalanır heralde
Yumuşak evetDur yollayım canım. 60-70 dk yeter canm mayalanmasına. Olur olur neden olmasın. Yumuşak mı hamurun.
Yolladım içindekileriYumuşak evet
Sıcakla boğuşuyorum ben bide fırını çalıştırmıştım yandımNapıyosunuz canlar nasılsınız
Bilmem yanlış değil benceYolladım içindekileriilk defa foto paylaştım kocaman oldu yanlış bişey yaptım sanırım
İyi canım sen ne yapiyosun ekmek yaptım puf puf olmadı ama tadı çok guzelNapıyosunuz canlar nasılsınız
İyi canım güzel biraz yorucuSıcakla boğuşuyorum ben bide fırını çalıştırmıştım yandımsen napıosun nasıl gidiyor tatilin
Afiyet olsun canımİyi canım sen ne yapiyosun ekmek yaptım puf puf olmadı ama tadı çok guzel
Afiyet olsun sanadaAfiyet olsun canımbende çay içiyorum şimdi
Evet canım ben de çıkıyorum ama kiraz çok olduğu için insanın ayakları patlıyorAfiyet olsun sanadamemleketinde misin kiraz toplamayı çok severim ben konya eregliliym bizim kirazimizda coktur hep birinci olurdum ilk kovayı dolduran ben olurdum genelde ağacın en tepesine çıkardım nerdiveninde en üstte kare bı yer vardır ya oraya çıkardım
Benim hiç öyle olmadı ama daha kötüsü oldu etkisi vardır meslek geregide hep ayakta olduğumdan varis var az ama var işte bacaklarimda kısa etek falan pek giyemiyorumEvet canım ben de çıkıyorum ama kiraz çok olduğu için insanın ayakları patlıyor
Anladım canım varisin çaresi yok muBenim hiç öyle olmadı ama daha kötüsü oldu etkisi vardır meslek geregide hep ayakta olduğumdan varis var az ama var işte bacaklarimda kısa etek falan pek giyemiyorum
Hiç gitmedm doktora moane olmadım belki vardır işte önceliğim bebek okdugu içinAnladım canım varisin çaresi yok mu
Haklısın canım önce bebek olsunHiç gitmedm doktora moane olmadım belki vardır işte önceliğim bebek okdugu için
Sağol canım inşallahBilmem yanlış değil benceşifa olsun canım inşallah
Kafa değişikliği olur biraz sana da rahatlarsınİyi canım güzel biraz yorucu
Fırının içine su koydun mu canımİyi canım sen ne yapiyosun ekmek yaptım puf puf olmadı ama tadı çok guzel
Pizza ocağında yaptım canım bazlama yapmaya cakistimFırının içine su koydun mu canım