- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
Kızlar hayırlı sabahlar hepinize. Hayıt kullanıyorum da çatlama olduktan sonra da devam edeyim mi? bir bilgisi olan var mııı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar canimm tam bilmiyorum ama adetim gelinceye kadar kullanıyorsun sanırımKızlar hayırlı sabahlar hepinize. Hayıt kullanıyorum da çatlama olduktan sonra da devam edeyim mi? bir bilgisi olan var mııı?
Günaydın canimm nabeerGünaydın
İyiyim canım çok enerjik başladım güne senden naberGünaydın canimm nabeer
Ben 23 yaşındayım canım 3 sene bittiGünaydın canımlar merak ettim de yaşlarınızı öğrenebilirmiyim ben 25 yaşındayım 10 aylık evliyim
Ben 32 yaşındayım 5 yılık evliyim canımGünaydın canımlar merak ettim de yaşlarınızı öğrenebilirmiyim ben 25 yaşındayım 10 aylık evliyim
Ben 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyimGünaydın canımlar merak ettim de yaşlarınızı öğrenebilirmiyim ben 25 yaşındayım 10 aylık evliyim
Bende hayıt kullanıyorm canım ben adete kadar devam edeceğimKızlar hayırlı sabahlar hepinize. Hayıt kullanıyorum da çatlama olduktan sonra da devam edeyim mi? bir bilgisi olan var mııı?
O yüzden enerjilerimiz baya tuttuNe güzel yaşlarımız genelde yakın inşallah bebeklerimizin arası da yakın olur
AynennnnnO yüzden enerjilerimiz baya tuttu
Ah biiznillahNe güzel yaşlarımız genelde yakın inşallah bebeklerimizin arası da yakın olur
Öyle mi yapsam ben de bi bakayım canımBende hayıt kullanıyorm canım ben adete kadar devam edeceğim
Nasıl istersen kuzumÖyle mi yapsam ben de bi bakayım canım