- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Anladım canım beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Nerden duydum bilmiyorum ama sanki öyle bişey duymuştum hep kafama takılıyorduTabi ki değil canım bu çok güzel bir şey hepimiz duaya muhtacız en evla şey dua edip dua istemek elhamdülillah biz müslümanız dua istemek kadar güzel bir şey var mı sonuçta çareyi Rabbi'n den dinliyorsun sümü haşa yalan dolan yok içinde
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zman da olur ve sağlıcakla kucağına alırsın. Prowomen biraz pahalı bir vitamin bende kullanmıştımbende 2 ay önce 4 aylık bebeğimi kaybettim doktorum korunmana gerek yok dedi o yüzden bu ay tekrar başlamak istiyorum kızlar incir kürüne başlıcam bide prowomen diye bir vitamin var onu alcam inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Rica ederim hepimiz elhamdülillah din kardeşiyiz hiç bir zaman hurafeler inanmamaliyiz hadislerimiz var ayetlerimiz var elhamdülillah çok şükür Rabbim bizi şaşırtmasın. .sevgili arkadaşim❤Anladım canım beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Nerden duydum bilmiyorum ama sanki öyle bişey duymuştum hep kafama takılıyordu
Amin canım Allah razı olsunRica ederim hepimiz elhamdülillah din kardeşiyiz hiç bir zaman hurafeler inanmamaliyiz hadislerimiz var ayetlerimiz var elhamdülillah çok şükür Rabbim bizi şaşırtmasın. .sevgili arkadaşim❤
Cümlemizden insaAllah ❤Amin canım Allah razı olsun❤
Bu kür ne için pkosa iyi gelir mi?Bende çörekotu bal tarçın kürünü yaptım canım bende lekelenme yaptı sonra regl oldum birde soğan kürüne başlamıştım ama tamamlayamadim
Canım yumurta gelişimi konusunda etkisi var geliştiyormuş sağlıklı olmasına yarıyormuş genelde pco olanlar yapıyor zatenBu kür ne için pkosa iyi gelir mi?
Anladım çok teşekkürler bizde 2.5 yıldır çocuk istiyoruz da..Canım yumurta gelişimi konusunda etkisi var geliştiyormuş sağlıklı olmasına yarıyormuş genelde pco olanlar yapıyor zaten
Bende aynı canım 2.5 yıldır ben bu kürü 2 ay denedim sonuç alamadım ama denersen inşallah sen sonuç alırsınAnladım çok teşekkürler bizde 2.5 yıldır çocuk istiyoruz da..
İnşeALLAH RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin size de.Bende aynı canım 2.5 yıldır ben bu kürü 2 ay denedim sonuç alamadım ama denersen inşallah sen sonuç alırsın
Amin canım inşallahİnşeALLAH RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin size de.
Allah razı olsun tek umudum o her gün dua ediyorumHos geldin
Çok geçmiş olsun Rabbim bir dahakine sağ salim hayırli evlat nasip etsin
Allah razı olsun canım faydasını gördün müGeçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zman da olur ve sağlıcakla kucağına alırsın. Prowomen biraz pahalı bir vitamin bende kullanmıştım
Yani faydası illaki olmuştur heralde ama gebe kalamadım canımmAllah razı olsun canım faydasını gördün mü
İnşallah olur canım ben daha yeni kaybım olduğu icin vitamin depolamak istiyorum inşallah Allah gene verir sağlıklısından hepimizeYani faydası illaki olmuştur heralde ama gebe kalamadım canımm
Cümlemizden insaAllah Allah nasip ederAllah razı olsun tek umudum o her gün dua ediyorum
Aminn canım prowomen yumurtaların sağlıklı olmasında çok işe yarıyormuş inşallah gebe kalırsın hemencecikİnşallah olur canım ben daha yeni kaybım olduğu icin vitamin depolamak istiyorum inşallah Allah gene verir sağlıklısından hepimize
Allah razı olsun canım çok sağolHanımlar merhaba geçen gün bir video izlemistim hanımefendi konudan bağlantısız olarak bir şeye değindi çocuk sahibi olamamakla ilgili hormonlar, testler felan önce diyor mutlaka kan değerlerine bakılmalı işte bir ölçü veriyor bundan az olan hanımlarımızın elbette hamile kalmaları zorlaşır şeklinde. Ben şuan bekarim o nedenle doğruluğu ya da yanlışlığını test edemedim. Belki hepinizin de bildiği bir şeydir ama yine de söylemek istedim. Bilgi paylaşınca bilgidir.
Canım inşallahUmutlu Anne Bekleyiste canım burda birbirimize destek oluyoruz ve küçük çaplı bir dua zinciri oluşturacağız katilmak ister misin