Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Nerden duydum bilmiyorum ama sanki öyle bişey duymuştum hep kafama takılıyordu

Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zman da olur ve sağlıcakla kucağına alırsın. Prowomen biraz pahalı bir vitamin bende kullanmıştım

Anladım canım beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Nerden duydum bilmiyorum ama sanki öyle bişey duymuştum hep kafama takılıyordu
Rica ederim hepimiz elhamdülillah din kardeşiyiz hiç bir zaman hurafeler inanmamaliyiz hadislerimiz var ayetlerimiz var elhamdülillah çok şükür Rabbim bizi şaşırtmasın. .sevgili arkadaşim❤

Hanımlar merhaba geçen gün bir video izlemistim hanımefendi konudan bağlantısız olarak bir şeye değindi çocuk sahibi olamamakla ilgili hormonlar, testler felan önce diyor mutlaka kan değerlerine bakılmalı işte bir ölçü veriyor bundan az olan hanımlarımızın elbette hamile kalmaları zorlaşır şeklinde. Ben şuan bekarim o nedenle doğruluğu ya da yanlışlığını test edemedim. Belki hepinizin de bildiği bir şeydir ama yine de söylemek istedim. Bilgi paylaşınca bilgidir.

Allah razı olsun canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…