- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Bir hafta oynar bazen bakalım.o yüzden pek.umutlanmak istemiyorumNormal de gecikir mi canım
Amin Amin Amin inşaAllah Rabbim mübarek Ramazan ayı hürmetine bizi bize bırakmasın kendi katında versinDene canım tabi inşallah güzel sonuç alırsın❤ Allah hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Üzülme canım bizim imtihanımız bu sanırım inşallah ilk tüp bebek de kalırsın yada hiçç gerek kalmaz rabbim en kısa zamanda verirdiHerkese hayırlı geceler.. evlât isteği benide buralara getirdi bizimde 2 yıldır olmuyor.. benim tüpler kapalı, 1 i kısmen acik..o kısmen acik olan tüp ile doğal yoldan hamile kalmak icin neler yapmıyorum ki. Yakı denedim, süt maydanoz buharını denedim. Dogru pozisyonları denedim.. dualar .. C-life macun 2 kutu bitirdim. Keçiboynuzu kürü denedim. Incir kürü denedim. 1 kere klomen tedavisi oldum.. olmadi...bikac kere de tüp bebek deneyeceğiz bakalim . Oda coook sonra..Rabbimden umut kesilmez. Eşimin o isteğini hergun başka bi arkadasinin baba olduğunu duyunca daha çok üzülüyorum .
Test yaptın mı canım pekiBir hafta oynar bazen bakalım.o yüzden pek.umutlanmak istemiyorum
Aramıza hoş geldin canım benim üzülme Allah büyük elbet hepimize annelik duygusunu nasip edicek bu da bir sınavHerkese hayırlı geceler.. evlât isteği benide buralara getirdi bizimde 2 yıldır olmuyor.. benim tüpler kapalı, 1 i kısmen acik..o kısmen acik olan tüp ile doğal yoldan hamile kalmak icin neler yapmıyorum ki. Yakı denedim, süt maydanoz buharını denedim. Dogru pozisyonları denedim.. dualar .. C-life macun 2 kutu bitirdim. Keçiboynuzu kürü denedim. Incir kürü denedim. 1 kere klomen tedavisi oldum.. olmadi...bikac kere de tüp bebek deneyeceğiz bakalim . Oda coook sonra..Rabbimden umut kesilmez. Eşimin o isteğini hergun başka bi arkadasinin baba olduğunu duyunca daha çok üzülüyorum .
Amin canım yüreğine sağlık ne güzel dua ettinAmin Amin Amin inşaAllah Rabbim mübarek Ramazan ayı hürmetine bizi bize bırakmasın kendi katında versin
Hayır canım yapmadim yapmamda o hayal kırıklığni yaşamı istemiyorumTest yaptın mı canım peki
Allah biliyor çok zor Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bizim de kucağımız dulsun evimiz çocuk koksunHerkese hayırlı geceler.. evlât isteği benide buralara getirdi bizimde 2 yıldır olmuyor.. benim tüpler kapalı, 1 i kısmen acik..o kısmen acik olan tüp ile doğal yoldan hamile kalmak icin neler yapmıyorum ki. Yakı denedim, süt maydanoz buharını denedim. Dogru pozisyonları denedim.. dualar .. C-life macun 2 kutu bitirdim. Keçiboynuzu kürü denedim. Incir kürü denedim. 1 kere klomen tedavisi oldum.. olmadi...bikac kere de tüp bebek deneyeceğiz bakalim . Oda coook sonra..Rabbimden umut kesilmez. Eşimin o isteğini hergun başka bi arkadasinin baba olduğunu duyunca daha çok üzülüyorum .
Bence de yapma ama kendine stres de yapma bu kez bebek yoksa adetin gecikir. İnşallah vardır da sende bize umut olursun bu ayHayır canım yapmadim yapmamda o hayal kırıklığni yaşamı istemiyorum
Amin inşallah ne güzel dualar ediyoruz birbirimize Allah kabul eder inşallahAllah biliyor çok zor Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bizim de kucağımız dulsun evimiz çocuk koksun
İnşallah canım Allah tan umut kesilmez yarın olsunda bakalım kırmızilari Görcek miyimBence de yapma ama kendine stres de yapma bu kez bebek yoksa adetin gecikir. İnşallah vardır da sende bize umut olursun bu ay
Haberdar et bizide canımİnşallah canım Allah tan umut kesilmez yarın olsunda bakalım kırmızilari Görcek miyim
Hep birlikteyiz burda tabi ki ederimHaberdar et bizide canım
Ay ağzına sağlık canım ne güzel yazmışsın umut oldun bize Allah bağışlasın çocuğunu sağlıklı sihatli yaşam surdursun inşallahYılmayin arkadaşlar:) 5 aşılama 2tup bebek sonrası oğlumu kucağıma aldım 2.5 yaşında şimdi teyzeleriÜmidinizi hiç kaybetmeyin.Yorulsaniz da yilmayin.Bol dua edin.ve yanlış merkezlerde derman arayıp vakit kaybetmeyin.dualarim sizlerle.Allah en hayırlı ve sağlıklı yavrulari tez zamanda nasip etsin yolunu hasretle gozleyenlere :)
Amin insaAllah canım bizim duadan başka bir fayda gelmez birbirimize ki Elhamdülillah duamız bahş eden Rabbimiz O bizi ihmal etmez ama imtihan eder bize gelen dertler misafir inşaAllah sabırla tevekkül yolcu edip şifa mızı buluruz❤Amin inşallah ne güzel dualar ediyoruz birbirimize Allah kabul eder inşallah
Allah bağışlasın evladını rabbim bütün kötülüklerden korusunYılmayin arkadaşlar:) 5 aşılama 2tup bebek sonrası oğlumu kucağıma aldım 2.5 yaşında şimdi teyzeleriÜmidinizi hiç kaybetmeyin.Yorulsaniz da yilmayin.Bol dua edin.ve yanlış merkezlerde derman arayıp vakit kaybetmeyin.dualarim sizlerle.Allah en hayırlı ve sağlıklı yavrulari tez zamanda nasip etsin yolunu hasretle gozleyenlere :)
Aynen öyle canım bizimde sınavımız bu sabırAmin insaAllah canım bizim duadan başka bir fayda gelmez birbirimize ki Elhamdülillah duamız bahş eden Rabbimiz O bizi ihmal etmez ama imtihan eder bize gelen dertler misafir inşaAllah sabırla tevekkül yolcu edip şifa mızı buluruz❤