Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaşaAllah Rabbim bağışlasın evladınız salih kolardan olsun insaAllah yaşam olduğu sürece umut var elhamdülillah

Ala ala canım Gülbahar Ölçü YouTube de vaktin olursa videolarına bak bi ben geçen ay böyle umut umutsuz bakınırken dikkatimi çekti biran içime umut doğdurdu

Amin aynen öyle baya ilgili bende yorum yaptım cvp verdi hemen gerçekten iyi biri
Evet bana da cevap vermişti. Canım alakasız ama sana bişey sormak istiyorum. Hani mesela sana diyorum ki ben canım bana da dua et duaların da bana da yer ver böyle söylemek günah mı

Çok teşekkür ederim ben buraya gelince mutlu oluyorum çünkü burda beni anlayan aynı duyguları yaşayan güzel yürekli insanlar var inşallah bizlerin ve isteyen herkesin
Birbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
bende 2 ay önce 4 aylık bebeğimi kaybettim doktorum korunmana gerek yok dedi o yüzden bu ay tekrar başlamak istiyorum kızlar incir kürüne başlıcam bide prowomen diye bir vitamin var onu alcam inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Evet bana da cevap vermişti. Canım alakasız ama sana bişey sormak istiyorum. Hani mesela sana diyorum ki ben canım bana da dua et duaların da bana da yer ver böyle söylemek günah mı
Tabi ki değil canım bu çok güzel bir şey hepimiz duaya muhtacız en evla şey dua edip dua istemek elhamdülillah biz müslümanız dua istemek kadar güzel bir şey var mı sonuçta çareyi Rabbi'n den dinliyorsun sümü haşa yalan dolan yok içinde

Beni de listeye alır mısınızq
Hos geldin
Çok geçmiş olsun Rabbim bir dahakine sağ salim hayırli evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…