- 25 Ekim 2019
- 529
- 4.214
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
MaşaAllah Rabbim bağışlasın evladınız salih kolardan olsun insaAllah yaşam olduğu sürece umut var elhamdülillahYılmayin arkadaşlar:) 5 aşılama 2tup bebek sonrası oğlumu kucağıma aldım 2.5 yaşında şimdi teyzeleriÜmidinizi hiç kaybetmeyin.Yorulsaniz da yilmayin.Bol dua edin.ve yanlış merkezlerde derman arayıp vakit kaybetmeyin.dualarim sizlerle.Allah en hayırlı ve sağlıklı yavrulari tez zamanda nasip etsin yolunu hasretle gozleyenlere :)
İyi geceler canım allah rahatlık versinKızlar hepinize hayırlı geceler ben çıkıyorum artık yarın erken kalkicam eşimi kaldircam ise yarın konuşuruz inşallah
Aynen canım eşim de içiyor ☺Kızlar eşlerinizede çakşır suyu içirin
Bende ilk defa içiriyorum hiç sevmez öyle şeyler ama ne hikmetse kabul etti,Aynen canım eşim de içiyor ☺
Allaha emanet ol hayırlı geceler rüyanda güler koksun teşekkür ederiz sayfan için de❤❤❤selam ve dua ileKızlar hepinize hayırlı geceler ben çıkıyorum artık yarın erken kalkicam eşimi kaldircam ise yarın konuşuruz inşallah
Şifa olsun valla ne bulsak biz içiyoz elhamdülillah eşim de Allah razı olsun bir şey demez içer çünkü ikimiz için herşey dimi ama ☺☺Bende ilk defa içiriyorum hiç sevmez öyle şeyler ama ne hikmetse kabul etti,
Amin canım. Hayırlısı olsun inşallah senin bat ne zmanŞifa olsun valla ne bulsak biz içiyoz elhamdülillah eşim de Allah razı olsun bir şey demez içer çünkü ikimiz için herşey dimi ama ☺☺
Ay bende onu izledim canımAla ala canım Gülbahar Ölçü YouTube de vaktin olursa videolarına bak bi ben geçen ay böyle umut umutsuz bakınırken dikkatimi çekti biran içime umut doğdurdu
Dün biti canım 8 Mayıs da olacak bakalımAmin canım. Hayırlısı olsun inşallah senin bat ne zman
Evet canım öyleymiş maşallah çok güzel kalbi var sağlıcakla alır bebeğini kucağına inşallahAy bende onu izledim canımçok güzel konuşuyor bide hamile sağ salim alsın kucağına polikistik over onda da varmis
Benimde 5 mayıs canımDün biti canım 8 Mayıs da olacak bakalım
Amin aynen öyle baya ilgili bende yorum yaptım cvp verdi hemen gerçekten iyi biriEvet canım öyleymiş maşallah çok güzel kalbi var sağlıcakla alır bebeğini kucağına inşallah
Yakınız canım insaAllah güzel haberler alırız umutluyum hemde çok ama yinede hayırlısi malum zor günler geçiriyoruz bize mucizeler gelsin inşaAllahBenimde 5 mayıs canım
Evet bana da cevap vermişti. Canım alakasız ama sana bişey sormak istiyorum. Hani mesela sana diyorum ki ben canım bana da dua et duaların da bana da yer ver böyle söylemek günah mıAmin aynen öyle baya ilgili bende yorum yaptım cvp verdi hemen gerçekten iyi biri
Evet canım inşallah zor günler de güzel haber alırızYakınız canım insaAllah güzel haberler alırız umutluyum hemde çok ama yinede hayırlısi malum zor günler geçiriyoruz bize mucizeler gelsin inşaAllah
Çok teşekkür ederim ben buraya gelince mutlu oluyorum çünkü burda beni anlayan aynı duyguları yaşayan güzel yürekli insanlar var inşallah bizlerin ve isteyen herkesin
bende 2 ay önce 4 aylık bebeğimi kaybettim doktorum korunmana gerek yok dedi o yüzden bu ay tekrar başlamak istiyorum kızlar incir kürüne başlıcam bide prowomen diye bir vitamin var onu alcam inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Tabi ki değil canım bu çok güzel bir şey hepimiz duaya muhtacız en evla şey dua edip dua istemek elhamdülillah biz müslümanız dua istemek kadar güzel bir şey var mı sonuçta çareyi Rabbi'n den dinliyorsun sümü haşa yalan dolan yok içindeEvet bana da cevap vermişti. Canım alakasız ama sana bişey sormak istiyorum. Hani mesela sana diyorum ki ben canım bana da dua et duaların da bana da yer ver böyle söylemek günah mı
Hos geldinBeni de listeye alır mısınızq
Çok geçmiş olsun Rabbim bir dahakine sağ salim hayırli evlat nasip etsinbende 2 ay önce 4 aylık bebeğimi kaybettim doktorum korunmana gerek yok dedi o yüzden bu ay tekrar başlamak istiyorum kızlar incir kürüne başlıcam bide prowomen diye bir vitamin var onu alcam inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız