Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test aldım ama negatif çıktı 3 gündür migde bulantısı baş ağrısı yorgunluk yemek yiyom hiç tat alamıyom iki de bir acıkıyom baş ağrısı yüzündenmi ne çok sinirliyim eşimde kalbini kırtım çok bilmyomm siz ne düşünüyosunuz

Geçmiş olsun canım. Hastaneye gittin mi. Tam geçiş mevsimi mevsimsel de olabilir. Dikkat et kendine

Sorun belli mi canım doktora gittin mi
Yapisal bir sorun vardi, onu gecen sene çözdük. O zaman ogrendik sorun olduğunu. Simdi 1 senedir deniyoruz testlerimiz de bir sorun çıkmadı. Doktor da problem yok diyor. Ocak ayinda asilama yaptik tutmadi sonra korona falan derken kaldi. devam edicez bu ay da bakalim. Umarim olur, olmayacak gini geliyor bazen

Hoş geldin aramiza canimm hiç doktora gittin mi peki
Evet. Cok gittim aslinda ama cozum bulamadilar doktor kurbani oldum. Gecen sene son doktoruk yapisal bir sorun oldugunu soyledi. Bir et parcasi varmis onu aldi. 1 senedir de deniyoruz bir kere asilama yaptirdik tutmadi. Doktor problem yok diyor ama Allah nasip etmedi henüz.

Oluruna bırak stres yapma olmaz diye düşünme. hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…