-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.301
Yok canım daha doğrusu yoktuYa ben o leke olayını hala çözemedim bende de adet den önce gelir genelde. Kistin falan mı var canım
Anladım canım belki kalan kanı o şekilde atıyordurYok canım daha doğrusu yoktuilk defa başıma geldi
Olabilir canım. Sen nasılsınAnladım canım belki kalan kanı o şekilde atıyordur
Ağrım geçti adetin ikinci günü bu ay soğan suyu içeceğim enfeksiyon varsa gitsin diyeOlabilir canım. Sen nasılsın
Adetken mi içiyorsun canımAğrım geçti adetin ikinci günü bu ay soğan suyu içeceğim enfeksiyon varsa gitsin diye
Canım ben hastayım coronani oldum ne
Geçmiş olsun canım. Hastaneye gittin mi. Tam geçiş mevsimi mevsimsel de olabilir. Dikkat et kendineCanım ben hastayım coronani oldum nebu kez adeti çok farklı oldu ikinci gün aşırı yoğundu bugün bitti gibi ama ağrım çok ilginç 3.gun başladı çok kotuydum şimdi daha iyiyim ama atesim var anlamadım birde durmadım bu halde bile temizlik yaptım sizler nasılsınız
Sağol canım hastaneye gidemedim limonlu çay içtim daha iyiyim. Şimdi bu ay soğan kürü yapacamGeçmiş olsun canım. Hastaneye gittin mi. Tam geçiş mevsimi mevsimsel de olabilir. Dikkat et kendine
Yok canım bitince içeceğimAdetken mi içiyorsun canım
Canım
Hiç bir kür hakkında bilgim yokYok canım bitince içeceğim
Nasılsın canım. Baban nasıl oldu? Merak ettim
Dikkat et canım ilerlemesinSağol canım hastaneye gidemedim limonlu çay içtim daha iyiyim. Şimdi bu ay soğan kürü yapacam
Yapisal bir sorun vardi, onu gecen sene çözdük. O zaman ogrendik sorun olduğunu. Simdi 1 senedir deniyoruz testlerimiz de bir sorun çıkmadı. Doktor da problem yok diyor. Ocak ayinda asilama yaptik tutmadi sonra korona falan derken kaldi. devam edicez bu ay da bakalim. Umarim olur, olmayacak gini geliyor bazenSorun belli mi canım doktora gittin mi
Evet. Cok gittim aslinda ama cozum bulamadilar doktor kurbani oldum. Gecen sene son doktoruk yapisal bir sorun oldugunu soyledi. Bir et parcasi varmis onu aldi. 1 senedir de deniyoruz bir kere asilama yaptirdik tutmadi. Doktor problem yok diyor ama Allah nasip etmedi henüz.Hoş geldin aramiza canimm hiç doktora gittin mi peki
Oluruna bırak stres yapma olmaz diye düşünme. hayırlısı olsunYapisal bir sorun vardi, onu gecen sene çözdük. O zaman ogrendik sorun olduğunu. Simdi 1 senedir deniyoruz testlerimiz de bir sorun çıkmadı. Doktor da problem yok diyor. Ocak ayinda asilama yaptik tutmadi sonra korona falan derken kaldi. devam edicez bu ay da bakalim. Umarim olur, olmayacak gini geliyor bazen
Canim ben de pazartesi gittim doktora adet bitti ama bikaç gündur kahve lekeler oluyordu sordum rahmime baktı kist miyom hiç bişey yok. Normal bişeymis korkacak bişey yok demişti bana.Pazar günü adetim bitti ama leke geliyo hala anlamadım.neden acaba??
Canim ben de pazartesi gittim doktora adet bitti ama bikaç gündur kahve lekeler oluyordu sordum rahmime baktı kist miyom hiç bişey yok. Normal bişeymis korkacak bişey yok demişti bana.
Evet canım dikkat ediyorum maydanoz buharını da yapmak istiyorum ama bikemedimDikkat et canım ilerlemesin