Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
Mucizemm222 .
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydn Okunacak arkadaşımız

Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Rabbim inş herşeyi gönlünüzce verir çok hoşlandım anladığım kadarıyla birbirinize dualar ediyosunuz umarım isteyen herkesin bebişi olur her kendim için dua edişimde olmayan herkese nasip etmesi için de dua ediyorum rabbimden bugun iftarımda orucumu açarken burdaki olmayan arkadaşlarımıda katıcam hepimize nasip olsun inş

Amin inşallah canım sağol herşey Allah tan Allah dualarimizi kabul etsin inşallah

Merhaba kızlar ben de bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardanım aslında benım 2 tane evladım var ama cennette 3 yıllık evlıyim 29 yasındayım ilk bir yıl vajinusmustan dolayı ilişkimiz olmadı 18 ayımda hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durmuştu bebeğimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra 3 ayımda hamıle kalmıştım oğluma cok güzel giden bir gebeliğim vardı ta ki 38 haftaya kadar 38 haftalıkken bir aksam oğlum 3 saat boyunca hiç hareket etmemişti ve hastahaneye gittim 14 mart 2020 o kara gün oğlumun karnımda kalbı durmuştu ve acil sezeryana alındım oğlum da kardeşinin yanına cennete gitti inşallah cennette onların annesi olacağım Allahın izniyle su an sezeryan olalı 55 gün oluyor ve Allah nasıp ederse temmuz ayında korunmayı bırakcam benim hikayemde boyle mutlulukla başlayıp acıyla biten ama inanıyorum sabrediyorum dua ediyorum Allahım sabredenlerle beraberdir inşallah mukafatımızı en güzel sekılde verecek Allah büyüktür

Canım çok üzüldüm. Allah sana sabırlar versin dediğin gibi onlar cennette.seni bekliyorlar. İnşallah en kısa zamanda kucağın dolar

No o
Canım çok üzüldüm. Allah sana sabırlar versin dediğin gibi onlar cennette.seni bekliyorlar. İnşallah en kısa zamanda kucağın dolar
Amin canım inşallah Allah sabredenlerle beraberdir buna inanıyorum ve sabırla bekliyorum rabbim en kısa zamanda kucagımızı tekrardan doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…