- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.321
Bende burda öğreniyorum canım bende bilmiyorum yoksaHiç bir kür hakkında bilgim yok
Araştırmalar yapıyorm canımm aşılama ile hamile kalan var mı diyeHayırlı akşamlar kizlar bugün pek konuşamadık neler yapıyorsunuz
Olmaz mi vardir tabikiAraştırmalar yapıyorm canımm aşılama ile hamile kalan var mı diye
Var canım kalamayan daha çokOlmaz mi vardir tabiki
Aaa ama aşılamada normal kalmaya göre oran daha fazla kiVar canım kalamayan daha çok
Bilmiyorm canım kafam çok karışık ben asker eşiyim bu sene çıkmasa da seneye kesin tayinciyiz belki de ayrı kalacağız benim için herşey daha çok zorlaşıyorAaa ama aşılamada normal kalmaya göre oran daha fazla ki
Canım o zaman vakit kaybetmeden aşılamaya bir dene derim zamanın kisitliysa asilamada spermleri daha da hızlandırmak için bir işlem daha yapiyolarmis yumurtanda birden fazla oluşursa şansın daha da artar çünkü spermleri yumurtanın yanına birakiyorlarmis tutmassada Allah tan ama şansın daha yüksek benceBilmiyorm canım kafam çok karışık ben asker eşiyim bu sene çıkmasa da seneye kesin tayinciyiz belki de ayrı kalacağız benim için herşey daha çok zorlaşıyor
İşte bayramdan sonra düşünüyorum canım inşallah allahtan bişey olmazsa belki vesile olurda olurCanım o zaman vakit kaybetmeden aşılamaya bir dene derim zamanın kisitliysa asilamada spermleri daha da hızlandırmak için bir işlem daha yapiyolarmis yumurtanda birden fazla oluşursa şansın daha da artar çünkü spermleri yumurtanın yanına birakiyorlarmis tutmassada Allah tan ama şansın daha yüksek bence
İnşallah canım benim inşallah aşılamaya bile gerek kalmaz ummadığın anda gelir bebeğin bu ayİşte bayramdan sonra düşünüyorum canım inşallah allahtan bişey olmazsa belki vesile olurda olur
Sağ olasın canım durumu aynı değişiklik yokNasılsın canım. Baban nasıl oldu? Merak ettim
Dikkat et kendine canım Allah yardımcıniz olsun inşallah bu mübarek aydaSağ olasın canım durumu aynı değişiklik yokhastanede kaldığım geceler zor geçiyor yoruluyorum baya gündüzleri de eve gelip uyuyorum annemle yardımlaşıyoruz ondan pek aktif değilim arada okuyorum buraları o kadar
Amin canım benim Allah razı olsun dualarınızla inşallahDikkat et kendine canım Allah yardımcıniz olsun inşallah bu mübarek ayda
Olsun kuzum hem biraz vücudun kafan dinlenir insallah babanda tez vakitte düzelir çok zor bir durumdurBabamın bu durumlarından dolayı ara veriyorum zaten de ilgilenemiyorum ovü testleri hayıt suları vs fırsat olmuyor bi kaç ay geçsin bakalım Cenab’ı hak ne nasip eder şu sıra tek düşündüğüm şey babam
İnşAllah canımİnşallah canım benim inşallah aşılamaya bile gerek kalmaz ummadığın anda gelir bebeğin bu ay
Sağol canım teşekkür ederim içim rahatladıCanim ben de pazartesi gittim doktora adet bitti ama bikaç gündur kahve lekeler oluyordu sordum rahmime baktı kist miyom hiç bişey yok. Normal bişeymis korkacak bişey yok demişti bana.
Haklısın canım. Önemli olan babanın sağlığı. Sende biraz dünlenmiş olursın. Çok geçmiş olsun tekrarBabamın bu durumlarından dolayı ara veriyorum zaten de ilgilenemiyorum ovü testleri hayıt suları vs fırsat olmuyor bi kaç ay geçsin bakalım Cenab’ı hak ne nasip eder şu sıra tek düşündüğüm şey babam
Allah razı olsun canim