Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorm canım kafam çok karışık ben asker eşiyim bu sene çıkmasa da seneye kesin tayinciyiz belki de ayrı kalacağız benim için herşey daha çok zorlaşıyor
Canım o zaman vakit kaybetmeden aşılamaya bir dene derim zamanın kisitliysa asilamada spermleri daha da hızlandırmak için bir işlem daha yapiyolarmis yumurtanda birden fazla oluşursa şansın daha da artar çünkü spermleri yumurtanın yanına birakiyorlarmis tutmassada Allah tan ama şansın daha yüksek bence

İşte bayramdan sonra düşünüyorum canım inşallah allahtan bişey olmazsa belki vesile olurda olur

Nasılsın canım. Baban nasıl oldu? Merak ettim
Sağ olasın canım durumu aynı değişiklik yok hastanede kaldığım geceler zor geçiyor yoruluyorum baya gündüzleri de eve gelip uyuyorum annemle yardımlaşıyoruz ondan pek aktif değilim arada okuyorum buraları o kadar

Dikkat et kendine canım Allah yardımcıniz olsun inşallah bu mübarek ayda

Babamın bu durumlarından dolayı ara veriyorum zaten de ilgilenemiyorum ovü testleri hayıt suları vs fırsat olmuyor bi kaç ay geçsin bakalım Cenab’ı hak ne nasip eder şu sıra tek düşündüğüm şey babam

Olsun kuzum hem biraz vücudun kafan dinlenir insallah babanda tez vakitte düzelir çok zor bir durumdur

Haklısın canım. Önemli olan babanın sağlığı. Sende biraz dünlenmiş olursın. Çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…