- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.281
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahEtmez miyiz canım hep dualarimda isteyen herkese ediyorum Allah daha fazla aratmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahEtmez miyiz canım hep dualarimda isteyen herkese ediyorum Allah daha fazla aratmasın
İnşAllah tutar canım bende bayramdan sonra aşılama yaptıracağım inşallahEvet canım 2 aşılama 2 tüp bebek yapıldı ve tutmadı bakalım inşallah 3. Tüp bebek tutar bu kez farklı yöntem kullanılıyor sanki ama inşallah sonucu güzel olur
Sakıncası yoksa ne kadar ücret ödedin canım aşılama içinİnşAllah tutar canım bende bayramdan sonra aşılama yaptıracağım inşallah
Inşallah canım ikimizinkide hayırlısıyla olurİnşAllah tutar canım bende bayramdan sonra aşılama yaptıracağım inşallah
Bn 2 sene önce özelde 550 'ye yatırmıştım canimSakıncası yoksa ne kadar ücret ödedin canım aşılama için
O zaman ucuzmuş canım ne güzel. Artık doğal yoldan olacağına dair umudum kalmadı. Adet oldum demeye utanıyorum artıkBn 2 sene önce özelde 550 'ye yatırmıştım canim
Günaydın canım ya maşallah ne güzel erkencisin bir sürü işim var fakat kalkmayacağımGünaydın kızlar
siz gece kuşusunuz. Sabah kalkıp spor yapıyorum bünye istiyor uyutmuyorGünaydın canım ya maşallah ne güzel erkencisin bir sürü işim var fakat kalkmayacağım
Günaydın canım mutlu sabahlar olsun herkeseGünaydın kızlar
Hoş geldin aramiza canimm hiç doktora gittin mi pekiBende varim. Yillardir ugrasiyoruz ama bosa ugrasmisiz hersey cok farklıymış. Son 1 senedir adam akilli caba veriyorum diyebilirim. 6 senelik evliyim... kür dua ben yardim istiyoruum.
Sorun belli mi canım doktora gittin miBende varim. Yillardir ugrasiyoruz ama bosa ugrasmisiz hersey cok farklıymış. Son 1 senedir adam akilli caba veriyorum diyebilirim. 6 senelik evliyim... kür dua ben yardim istiyoruum.
Ne utanıyorsun canım sanki biz kendimiz ister miydik böyle olmasini.Olana kadar uğraşmaz artiksıkma sende canınıO zaman ucuzmuş canım ne güzel. Artık doğal yoldan olacağına dair umudum kalmadı. Adet oldum demeye utanıyorum artık
Gerçekten en güzeli bu sağlılık olanı busiz gece kuşusunuz. Sabah kalkıp spor yapıyorum bünye istiyor uyutmuyor
İstemiyoruz elbette böyle olmasını ne yapalım hayırlısı olsun inşallahNe utanıyorsun canım sanki biz kendimiz ister miydik böyle olmasini.Olana kadar uğraşmaz artiksıkma sende canını
Pazar günü adetim bitti ama leke geliyo hala anlamadım. neden acaba??Gerçekten en güzeli bu sağlılık olanı bu
Hayırlısı artikİstemiyoruz elbette böyle olmasını ne yapalım hayırlısı olsun inşallah
Ya ben o leke olayını hala çözemedim bende de adet den önce gelir genelde. Kistin falan mı var canımPazar günü adetim bitti ama leke geliyo hala anlamadım. neden acaba??