- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.261
Çok enterasan inşallah hayırlı olur canımBende ilk defa duydum canım. Rahme kesikler atılarak bilerek hasar veriliyor. Rahim kendini toparlamaya çalışırken bir nevi yenileniyor kendini ve böylece tutunma şansı artiyormus
Bişi sorcam bu adetime üsumiyorum hiçHayırlısı olsun canım. Çizik atmak ne ilk defa duyuyorum
İnşallah aminAllah kabul etsin canım inşallah
Hayat neler neler ogretiyor vallaÇok enterasan inşallah hayırlı olur canım
İnşallah Allah yardımcın olsun her şey yolunda gitsin inşallahTutunmayi kolaylaştırmak için canim
Bnde yeni duydum canim insallah baska seyler de ogrenmeden bi bbebegim olurÇizik atma işlemini bende duymuştum inşallah işe yarar canım
Amin canim insallah 3. Denememiz farkli bir doktorla deneyecegiz bakalim ne olacak sonucİnşallah Allah yardımcın olsun her şey yolunda gitsin inşallah
Nekadar oldu bebek isteyeli canım İnşallah bu kez olurAmin canim insallah 3. Denememiz farkli bir doktorla deneyecegiz bakalim ne olacak sonuc
Nerdeydin kız sen tam bende bu kız nerede diye soracaktımKızlar nabiyorsunuzz anca katilabildim aranıza bugün çok yoğun geçti
Ay bugün 8 den beri yoktum evde sabah kayinvalideme gittim kahvaltıya temizlik yaptım biraz ona ordan da alışverişe çıktık eşimle taksitleri verdik eve dönene kadar 9 u geçti saat yemek yedik aldiklarimizi yerleştirdim silip bu saat oldu ama bende bittimNerdeydin kız sen tam bende bu kız nerede diye soracaktım
Baya yorulmuşsun canım yaAy bugün 8 den beri yoktum evde sabah kayinvalideme gittim kahvaltıya temizlik yaptım biraz ona ordan da alışverişe çıktık eşimle taksitleri verdik eve dönene kadar 9 u geçti saat yemek yedik aldiklarimizi yerleştirdim silip bu saat oldu ama bende bittim
Hiç sorma gül agaci caminin önünde dilegimi bile koyamadim çıkıp bu saatte çıksam komşular dicek hasta mı bu kız nabiyor bu saat ağaçlaBaya yorulmuşsun canım ya
Hiç sorma gül agici caminin önünde dilegimi bile koyamadim çıkıp bu saatte çıksam komşular dicek hasta mı bu kız nabiyor bu saat ağaçla
Öyle ben ilk defa akşam duymuştum heves ettim yapayım diye nasip olmadı saksıya gömsek olur mu acabaDerler canım bencede olsun bende yapmadım zaten Allaha dua edelim herşey Allah dan
Benim pek bilgim yok canım yaÖyle ben ilk defa akşam duymuştum heves ettim yapayım diye nasip olmadı saksıya gömsek olur mu acaba
3 senedir evliyiz 3 senedir tedavi görüyorum canım inşallah olur canım dua edin olur muNekadar oldu bebek isteyeli canım İnşallah bu kez olur
Suya da atmak lazım onu akarsu var burada ama köpeklerden geçip gidemem nasip değil bu yılBenim pek bilgim yok canım ya
Etmez miyiz canım hep dualarimda isteyen herkese ediyorum Allah daha fazla aratmasın3 senedir evliyiz 3 senedir tedavi görüyorum canım inşallah olur canım dua edin olur mu
Canım aşılama yaptırdın mı hiç3 senedir evliyiz 3 senedir tedavi görüyorum canım inşallah olur canım dua edin olur mu
Evet canım 2 aşılama 2 tüp bebek yapıldı ve tutmadı bakalım inşallah 3. Tüp bebek tutar bu kez farklı yöntem kullanılıyor sanki ama inşallah sonucu güzel olurCanım aşılama yaptırdın mı hiç