- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.201
Yok canım hiç birşey kullanmak istemiyorum hiç bşey yapmayacağımOlsun kuzum hayırlısı bu ay değilmiş sende başla hayitina rahim masajini öneriyorum sana da yumurtalıkların daha iyi çalışır yumurtan artınca sansinda artar
Bi araştır canım çakşırı daDesteklemek amaçlı dedim başlayalım tadını da seviyor evde de hazır var düşünmedim onu
Aaa salinca da oluyor mu olmuyor vesilemiz ariyalim bırakma yola devam kuzum başla o hayittan fayda görmeyen yokmuş çok araştırdım umutsuzluk yokYok canım hiç birşey kullanmak istemiyorum hiç bşey yapmayacağımsaldım ben boşver
Evet canım doğru faydalı hayıtAaa salinca da oluyor mu olmuyor vesilemiz ariyalim bırakma yola devam kuzum başla o hayittan fayda görmeyen yokmuş çok araştırdım umutsuzluk yok
Olsun belki nerden biliyorsun bayrami bebeginle yaparsınEvet canım doğru faydalı hayıtelimde yok şuan zaten ben bayram dan sonra aşılama yaptıracağım kafama koydum
İnşAllah canımOlsun belki nerden biliyorsun bayrami bebeginle yaparsınbende aşılamayı düşünüyorum ama biraz daha sabır diyip bu yılında degerlendirecegim olmazsa da bana da aşılama yolu gözükecek gibi duruyor cokta pahalı
Öyle canım başa gelen çekilecekİnşAllah canım ❤ Evet çok pahalı ama canım napalm
Elimde yok canım alabilirsem içerimÖyle canım başa gelen çekilecek ☺ ama hayiti bırakma derim
İnşallah canım ben de eşime takviyeleri almayı düşünüyorum kendim için de hayıt suyu alcam ve bende sfogan kuru yapcam birde incir tuketcem Allah yardımcımız olsunBoş durani Allah sevmez sizden de güzel planlar bekliyorum bu topikte hepimiz hamile kalacağız insallah
Rahim masajı nasıl yapılır hiç bilmiyorumOlsun kuzum hayırlısı bu ay değilmiş sende başla hayitina rahim masajini öneriyorum sana da yumurtalıkların daha iyi çalışır yumurtan artınca sansinda artar
Ne pahalı kızlar ya takip edemedimİnşAllah canım ❤ Evet çok pahalı ama canım napalm
Hapini al istersen kuzum dahaa pratik saati saattinee. De içersin heem ben aldım pahalida değil heem Allah büyük şifa. Olur inşaallah hazzı tup bebek uzmanları bile öneriyormus yorumlarda okudumİnşallah canım ben de eşime takviyeleri almayı düşünüyorum kendim için de hayıt suyu alcam ve bende sfogan kuru yapcam birde incir tuketcem Allah yardımcımız olsun
Rahim masajlaari yaz cesittli hareketler çıkıyor yumurtalıkları çalıştırmak içinRahim masajı nasıl yapılır hiç bilmiyorum
Aşılama kuzumNe pahalı kızlar ya takip edemedim☹
Teşekkür ederim canım bugün adetimin 1. Günü hangi gün hayıt a başliycam birde rahim masajı nasıl yapılırHapini al istersen kuzum dahaa pratik saati saattinee. De içersin heem ben aldım pahalida değil heem Allah büyük şifa. Olur inşaallah hazzı tup bebek uzmanları bile öneriyormus yorumlarda okudum
Sabah kalktigin gibi aç karnına iç canım daha etkiliymis yumurtalık masajinida adetin bittikten sonra yap benn zahide yetiste görmüştüm Feridun kundak göstermişti uzaniyorsun ayaklarını toplayın iki elimle yumurtalıklarina bastırıp çekiyorsun oradaki kan dolaşımını artırıyor demişti kan gelen yere can gelir diye de eklemişti söylede örnek gosterdi mesela parmağına sert bir şekilde basıp aniden çektiginde kizaariyoor kan gidiyor oraya benimde aklıma yattı aklıma geldikçe yapıyordum birazda netteen araştırdım bir kaç hareket kelebek pozisyonu gibi araştır iyice bir sende canimm aklına yaatarsa yaparsın malum yumurtalıklarımiz hasssas orgaanlarTeşekkür ederim canım bugün adetimin 1. Günü hangi gün hayıt a başliycam birde rahim masajı nasıl yapılır
Aşılama canımNe pahalı kızlar ya takip edemedim☹