Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar üzülmeyin kızlar belki bu zamanda olmaması hayırlıdır.. Hastaneye gidilecek dönem değil.. Her güzel şey vaktinin esiridir.. Belki daha vakti gelmemiştir...inşallah en güzel en hayırlı vakitte kucağınıza alırsınız bebişlerinizi

Bu kadar üzülmeyin kızlar belki bu zamanda olmaması hayırlıdır.. Hastaneye gidilecek dönem değil.. Her güzel şey vaktinin esiridir.. Belki daha vakti gelmemiştir...inşallah en güzel en hayırlı vakitte kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
Öyle canım Allah en güzel.zamani bilir 🙏

Merhaba Hanımlar, 1 yıldır evliyim korunmuyoruz. 31 yaşındayım bebek istiyorduk olmayınca eşim doktora gitti. Spermlerinde İleri hareket 15, yerinde hareket 30, normal morfolojik de %3 bunları işaretlemiş doktor promotil men verdi kullanması için. Bu değerlerle olur mu vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi gitsem çok darlandım artık.

Ben gitgide ümidim kaybediyorum nasıl kötü bir psikoloji imiş şimdi anlıyorum olmayan insanların üzüntüsüni. 1 yıl içinde bukadar umutsuz kaldıysam devamını düşünemiyorum
Ah canım benim 2 buçuk yıl oldu benden sonra evlenen herkesin ikinci bebeği oldu ben hala o duyguyu tadamadim bazen hiç anne olamicak miyim sorusunu soruyorum kendime sonra dua edip toparliyorum çok zor çok Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 😔🙏🙏

Ah canım benim 2 buçuk yıl oldu benden sonra evlenen herkesin ikinci bebeği oldu ben hala o duyguyu tadamadim bazen hiç anne olamicak miyim sorusunu soruyorum kendime sonra dua edip toparliyorum çok zor çok Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 😔🙏🙏
Bana da hiç olamıycam gibi geliyor. Olanlar için seviniyorum kendim için gizlice ağlıyorum her seferinde inşallah olur ne diyim

Slm kızlar,
5 yıl 3 ay geçti biz istemeye başlayalı. Bu yolda çok zor günler yaşadım 2 defa hamile kaldım ama biri dış gebelikti sonlandırıldı. Diğeri ise can parçam Fatih'im 😭 21 haftalık doğdu kaybettim. O günden beri içim sızlıyor ve hamile kalamadım.
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Eğer ki olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği🤲 olupta kaybetmesi daha zor. Kendinizi üzmeyin, ben çok üzüldüm çok ağladım ama hiç bir şeye faydası yok.

Slm kızlar,
5 yıl 3 ay geçti biz istemeye başlayalı. Bu yolda çok zor günler yaşadım 2 defa hamile kaldım ama biri dış gebelikti sonlandırıldı. Diğeri ise can parçam Fatih'im 😭 21 haftalık doğdu kaybettim. O günden beri içim sızlıyor ve hamile kalamadım.
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Eğer ki olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği🤲 olupta kaybetmesi daha zor. Kendinizi üzmeyin, ben çok üzüldüm çok ağladım ama hiç bir şeye faydası yok.
Basın sağolsun canım Allah yardımcın olsun doğru söylüyorsun kavuşup kaybetmek daha zor Allah tez vakitte hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin 🙏

Slm kızlar,
Canım ne yazıcam bilemedim gerçekten çok zor allah sana sabırlar versin. Kucağını doldursun en kısa zamanda

X