Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım Allah büyük

Kızlar hayit tohumunu kullanan var mi acaba bende 5 gün oldu başlayalı 9 Aydın istiyoruz bizde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin bana var mı böyle şeyler yaşayan

Canım en mantıklısı bi test yap ona göre doktora falann gidersin düşük riskin varsa progestan falan kullanırsın

Bebek olabilir canım yerleşme kanaması test yap büyük ihtimalle pozitifi görürsün

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
Mucizemm222 .
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque . Okunacak arkadaşımız
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Nişanın 5 inde olmam lazımdı insallah 2 buçuk yıl sonra gelen mucizem olacak Allah nasip etmiştir insallah
1 ay olmuş be canım, yaptır artık ben 5 nisan da oldum 2 mayısta olmam gereken zamanı geçtim diyorum. Seninkinin yanında ne ki Rabbim sağlıklısını versin hayırlısını versin en güzelini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…