Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelir gelir canım benim biraz zaman sadece sabırlı olacaksın gelir bebeğin

Çok duygulandım inşallah olur bizim de Allah affetsin bazen hiç olmayacağı hissi geliyor bana
Ben hamile kaldığında da inanmamistim. Hatta karnim iyice büyüyüp hareketlerini hissedince. Tamam hamileyim doğar ama yaşamaz diyordum. Hatta doğuma yakın ciddi problemler oldu. Çok üzülmedim inanirmisin. O kadar emindim ki çocuğum olmayacagina biliyorum ölecek dedim. İnsaAllah olacak sabır dua ve tabiki uğraş gerektiriyor biraz.

Anlıyorm gece gece umut oldun Allah razı olsun

Umut oldun bize canım Allah uzun ömürler versin

Bir doktor bana bir kadının bir ayda hamile kalma ihtimali %16 ama çevrene bak herkes hamile sence neden dedi. Çünkü hiç düşünmüyorlar. Sen bunu düşündükçe hamile kalamazsin dedi. Kendine uğraş bul dedi. Çok zor biliyorum ama sizde öyle yapın. Adet tarihinizi yumurtlama gününüzü hepsini unutun

Haklısınız ama zman geçtikçe insan daha çok düşünüyor

2 sene 10 ay oldu
İnsaAllah sen benim kadar beklemezsin 5 yıl bekledim. Ve yanımda eşim dahil kimse yoktu. Doktorlara hep tek gittim hep tek çabaladım. Bana sorsalar ölümden sonra en büyük dert bu derim parayla değil ki gidip satın alasın. Sabır dua inan başka çaresi yok. Birde olmaz yok biz Allah'tan istiyoruz bu Allah'a ağır mı gelir haşa. Bizim dua saatimiz gelmiş diyeceğiz bol bol dua edeceğiz.

İnşAllah Allah razı olsun allahım isteyen herkse nasip etsin elimden geldiğince dilim döndüğünce ediyorum dua

Öyle canım dua hep dilimizde Allah a şükür

Hz Musa zamanında bir aile yanına gelip Rabbine dua et bizim de çocuğumuz olsun demişler. Musa Rabbimize sormuş Rabbimiz onların çocuğu olmayacak demiş. Hz Musa uzun zaman sonra aileye yanlarında bir cocukla görmüş. Rabbim sen bu ailenin çocuğu olmayacak dedin diye sormuş. Rabbimiz evet ama onlar bunu bildikleri halde benden ümit kesmeden dua ettiler bende nasip ettim demis. En zor zamanınızda aklınıza bu kıssa gelsin hanımlar. İnsaAllah Rabbim sizi evlatlarla sevindirsin.

Gerçekten güzel bir kıssa imiş Amin inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…