- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.981
Humeyrosssssss için okudum Allah kabul etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın kuzum olmadın demiHumeyrosssssss için okudum Allah kabul etsin canım
Yok tatlım daha olmadımNasılsın kuzum olmadın demi
İnşallah hamişsindir canim Mucizemm sende canim inşallah hamişsindir Allah nasip etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ikinizede inşallah aminYok tatlım daha olmadım
Allah hepimize nasip etsin canım fakat benim umudum yok ben kendimi iyi tanıyorum adet olacağımdann eminimİnşallah hamişsindir canim Mucizemm sende canim inşallah hamişsindir Allah nasip etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ikinizede inşallah amin
Canım Allah büyük bu ay olmazsa bidahaki ay inşallah olur amin ben de yarın adet olacak gibiyim lekelenme hafif ten başladıAllah hepimize nasip etsin canım fakat benim umudum yok ben kendimi iyi tanıyorum adet olacağımdann eminim
Leke lavaboya çıktıkça mı oluyor canımCanım Allah büyük bu ay olmazsa bidahaki ay inşallah olur amin ben de yarın adet olacak gibiyim lekelenme hafif ten başladı
Evett çok az ama olacak belliLeke lavaboya çıktıkça mı oluyor canım
Benim de öyle başlıyor canım adetim 2 gün leke geliyor sonra adet sökülüyorEvett çok az ama olacak belli
Peki başladı mı sende lekelenmeBenim de öyle başlıyor canım adetim 2 gün leke geliyor sonra adet sökülüyor
Henüz daha görmedim canımPeki başladı mı sende lekelenme
Ayy İnşallah gelmez öyleyse bat geçti mi pekiHenüz daha görmedim canım
Bugündü iştee canımm fakat ben 30 güne kadar bekliyorum bugun 28. GünAyy İnşallah gelmez öyleyse bat geçti mi peki
Bak umutsuzlanma lekelenme yoksa güzel haber de gelir canım inşallahBugündü iştee canımm fakat ben 30 güne kadar bekliyorum bugun 28. Gün
Canım hayırlısı olsun inşallah ya bakalımBak umutsuzlanma lekelenme yoksa güzel haber de gelir canım inşallah
Benim kesin adettir ya yarın belli olacakKızlar o lekeler yerleşmedir belki hemen umutsuzluk yok
O zaman önümüzdeki ay a deriz ama daha kesin değil bebiş diyelim şimdilikBenim kesin adettir ya yarın belli olacak
Ya bana o kadar uzak geliyor ki konuşurmuyuz dersin canımŞu grupta bebişlerimizin cinsiyetlerini kontrollerini konuştuğumuz günlerde gelir inşallah