Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah pozitif çıkar testin olumlu hissediyorum olacak
İnşallah kuzum o kadar istiyorum ki Allah biliyor inşallah vakti zamanı gelmiştir Allah sizden de razı olsun çok güzel destek oluyorsunuz sizinde gönlünüze göre sağlıkli sihatli bebeğinizi nasip etsin hep dualarimdasiniz inanın ki gönül arkadaşlarım 🙏❤️😘

İnşallah kuzum o kadar istiyorum ki Allah biliyor inşallah vakti zamanı gelmiştir Allah sizden de razı olsun çok güzel destek oluyorsunuz sizinde gönlünüze göre sağlıkli sihatli bebeğinizi nasip etsin hep dualarimdasiniz inanın ki gönül arkadaşlarım 🙏❤️😘
Sen artık yarın test yapıyorsun yeter daha bu kadar beklediğimiz 😂

İnşallah kuzum o kadar istiyorum ki Allah biliyor inşallah vakti zamanı gelmiştir Allah sizden de razı olsun çok güzel destek oluyorsunuz sizinde gönlünüze göre sağlıkli sihatli bebeğinizi nasip etsin hep dualarimdasiniz inanın ki gönül arkadaşlarım 🙏😘
Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım sanada burdaki tüm arkadaşlarıma da aminn

Benim eşim birazdan işten gelecek ben kaçtım arkadaşlar iyi geceler inşallah yarın burdan müjdeli haberler verisiniz burdan Ahsen ve Mucizemm sizden bekliyorum İnşallah ve burdaki bat bekliyen tüm arkadaşlarımda müjdeli haber verirsiniz inşallah

Benim eşim birazdan işten gelecek ben kaçtım arkadaşlar iyi geceler inşallah yarın burdan müjdeli haberler verisiniz burdan Ahsen ve Mucizemm sizden bekliyorum İnşallah ve burdaki bat bekliyen tüm arkadaşlarımda müjdeli haber verirsiniz inşallah
İyi geceler canım hayrlısı olsun inşallah ❤️

İyi geçeler canım benim senden de müjdeli haberleri bekliyoruz 😍😘🙏🙏

X