- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.001
Konuşuruz canım allahın izniyle. Ne kadar olumlu düşünürsek o kadar olumlu olur güzel olur. Kötü düşünmeyelimYa bana o kadar uzak geliyor ki konuşurmuyuz dersin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuşuruz canım allahın izniyle. Ne kadar olumlu düşünürsek o kadar olumlu olur güzel olur. Kötü düşünmeyelimYa bana o kadar uzak geliyor ki konuşurmuyuz dersin canım
Ay inşallah ağzından bal damlıyor canım benimŞu grupta bebişlerimizin cinsiyetlerini kontrollerini konuştuğumuz günlerde gelir inşallah
İnaşallah canımKonuşuruz canım allahın izniyle. Ne kadar olumlu düşünürsek o kadar olumlu olur güzel olur. Kötü düşünmeyelim
Benim kesin adettir ya yarın belli olacak
İnşallah olmazsınız inşallah kimse olmaz çokça amiiiiiinYa bana o kadar uzak geliyor ki konuşurmuyuz dersin canım
Canım benim ne güzel motive ediyorsun bizi Allah tez vakitte seninde yüzünü güldürdün belirtilerini paysas bizleKonuşuruz canım allahın izniyle. Ne kadar olumlu düşünürsek o kadar olumlu olur güzel olur. Kötü düşünmeyelim
Canım inşallah pozitif çıkar testin olumlu hissediyorum olacakUmutsuzluk yok topigimizin güzel anneleri ❤ diyen kişi test yapamıyor korkudan orası ayrı bir konu
İnşallah kuzum o kadar istiyorum ki Allah biliyor inşallah vakti zamanı gelmiştir Allah sizden de razı olsun çok güzel destek oluyorsunuz sizinde gönlünüze göre sağlıkli sihatli bebeğinizi nasip etsin hep dualarimdasiniz inanın ki gönül arkadaşlarımCanım inşallah pozitif çıkar testin olumlu hissediyorum olacak
Sen artık yarın test yapıyorsun yeter daha bu kadar beklediğimizİnşallah kuzum o kadar istiyorum ki Allah biliyor inşallah vakti zamanı gelmiştir Allah sizden de razı olsun çok güzel destek oluyorsunuz sizinde gönlünüze göre sağlıkli sihatli bebeğinizi nasip etsin hep dualarimdasiniz inanın ki gönül arkadaşlarım
Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım sanada burdaki tüm arkadaşlarıma da aminnİnşallah kuzum o kadar istiyorum ki Allah biliyor inşallah vakti zamanı gelmiştir Allah sizden de razı olsun çok güzel destek oluyorsunuz sizinde gönlünüze göre sağlıkli sihatli bebeğinizi nasip etsin hep dualarimdasiniz inanın ki gönül arkadaşlarım ❤
İnşallah nasıl lekelenme devam ediyor mu yumurtalamyi gördün mü bu ay inşallah bebisimiz geliyordurAllah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım sanada burdaki tüm arkadaşlarıma da aminn
İyi geceler canım hayrlısı olsun inşallahBenim eşim birazdan işten gelecek ben kaçtım arkadaşlar iyi geceler inşallah yarın burdan müjdeli haberler verisiniz burdan Ahsen ve Mucizemm sizden bekliyorum İnşallah ve burdaki bat bekliyen tüm arkadaşlarımda müjdeli haber verirsiniz inşallah
İyi geçeler canım benim senden de müjdeli haberleri bekliyoruzBenim eşim birazdan işten gelecek ben kaçtım arkadaşlar iyi geceler inşallah yarın burdan müjdeli haberler verisiniz burdan Ahsen ve Mucizemm sizden bekliyorum İnşallah ve burdaki bat bekliyen tüm arkadaşlarımda müjdeli haber verirsiniz inşallah
Evet canım lekelenme var yumurtlama oldu ama işte olmayınca olmuyorİnşallah nasıl lekelenme devam ediyor mu yumurtalamyi gördün mü bu ay inşallah bebisimiz geliyordur
İnşallah bebistir o yerlesiyordur annesinin karnınaEvet canım lekelenme var yumurtlama oldu ama işte olmayınca olmuyor ☹
Canimmmm sende durumlar nasıl gelen giden yok demiİyi geceler canım hayrlısı olsun inşallah ❤
Yok canım henüz bakalımCanimmmm sende durumlar nasıl gelen giden yok demi
Yok gelmeyecek ben hissediyorum akintin var mı pekiYok canım henüz bakalım