- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.961
Alabilirsem deneyim ne zaman kullanılıyorEvet canım aktardan alınıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alabilirsem deneyim ne zaman kullanılıyorEvet canım aktardan alınıyor
Olmadın demi ben demiştim grlmiyecek gibi hissediyorum diye ay haddi inşallah gelmiştir teyzesinin gülüElimde test yok valla olsa bugun yap diye bgun yapalım diyeceğim de
Ben adetin 2. Günü başladm yumurta çatlafıkdan sonra bıraktım yani 15 gün kadar falan kullanmış oldum sanırımAlabilirsem deneyim ne zaman kullanılıyor
Yok canım henüz olmadım ama benim adet ya 2 gün geçerek geliyor ya da 2 gün erken yani 30. Güne kadar bekleyeceğimOlmadın demi ben demiştim grlmiyecek gibi hissediyorum diye ay haddi inşallah gelmiştir teyzesinin gülü
İnşallah gelmez insalllaaaah bebiş geldi bebissYok canım henüz olmadım ama benim adet ya 2 gün geçerek geliyor ya da 2 gün erken yani 30. Güne kadar bekleyeceğim
İnaşallah canım inşallahİnşallah gelmez insalllaaaah bebiş geldi bebiss
Yarın benim bat inşallah olmamAmin inşallah canım benim senin ne kadar var bata geçti mi
İnşAllah olmazsın bebek gelir canımYarın benim bat inşallah olmam
İnşallah kuzum inşallah ben biraz sonra abdest alıp namaz kılıp dualar edicem size de kendime de bol bol da ya ganiyy cekicem sizde çekin otururken temizlik yaparken dilinizde olsun ben dört gündür çekiyorum ve o enerjiyi huzuru anlatamam size Allah dualarımızı kabul eder inşallahYarın benim bat inşallah olmam
Önümüzdeki ay alabilirsem kullanırımBen adetin 2. Günü başladm yumurta çatlafıkdan sonra bıraktım yani 15 gün kadar falan kullanmış oldum sanırım
İnşallah aminİnşAllah olmazsın bebek gelir canım
Ben kullan canım rahatt bulursun her aktarda oluyor İnternetde de var nasıl uygun görürsenÖnümüzdeki ay alabilirsem kullanırım
Almak sorun değil evden çıkamıyoruz ya . Çok kalabalığa da gitmemeye çalışıyoruz o yüzdenBen kullan canım rahatt bulursun her aktarda oluyor İnternetde de var nasıl uygun görürsen
Evet canım haklısın doğruAlmak sorun değil evden çıkamıyoruz ya . Çok kalabalığa da gitmemeye çalışıyoruz o yüzden
Amin inşallah canım benim Allah dualarımizi kabul etsin inşallahOkudum son yazışmaları heyecanlandım ben de biiznillah güzel haberler alalım Mucizemm222 Ahsen555 Larka
İnşallah canım aminOkudum son yazışmaları heyecanlandım ben de biiznillah güzel haberler alalım Mucizemm222 Ahsen555 Larka