Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım az önce bir topik okudum o kadar üzüldüm ki bir arkadaşımız hamile olduğunu öğrenmiş ve nasıl olur diye uzuluyormus ağlıyormus durmadan oysaki biz can atıyoruz o duyguyu tatmaya 🙁🙏
Ben de okudum canım düşündüm düşündüm durdum bizim hayalini kurduğumuz şey resmen ama hayat böyle kimilerinin derdi başka birilerinin hayali olurmuş derler ya tam o oldu bizimki Cenab’ı hak selamet versin herkese

Ben de okudum canım düşündüm düşündüm durdum bizim hayalini kurduğumuz şey resmen ama hayat böyle kimilerinin derdi başka birilerinin hayali olurmuş derler ya tam o oldu bizimki Cenab’ı hak selamet versin herkese
Vallahi canim istemsiz olarak aglamaya başladım dedim bizim hayalimiz emek harcadığımiz her türlü şeyi denedigimiz katlandigimiz şey başkasının hüznü 😕

İnşallah canım az önce bir topik okudum o kadar üzüldüm ki bir arkadaşımız hamile olduğunu öğrenmiş ve nasıl olur diye uzuluyormus ağlıyormus durmadan oysaki biz can atıyoruz o duyguyu tatmaya 🙁🙏
Onu bende okudum insanoğlunda biraz nankörlük var. Eğer sıkıntısını çekse öyle konuşmazdı allahım sana cennetinde bir melek göndermiş yatıp kalkıp şükretmesi gerekirdi

Onu bende okudum insanoğlunda biraz nankörlük var. Eğer sıkıntısını çekse öyle konuşmazdı allahım sana cennetinde bir melek göndermiş yatıp kalkıp şükretmesi gerekirdi
Vallahi ağladım ben okurken kendimi hayal ettim biz ollsak ohoo taş taş ustundee bırakmayız mutlulukktan 😔

Mrb kızlar bizde 6 aydır cocuk sahibi olmak ıstıyoruz doktor kontrolunden spermiogram sonucları gonderdım sizlere acaba yorumlayabılırmısınız bu arada esim 15 gundur promotil men isimli ilacı kullanıyor bu ilacı kullananlar varmı

Eklentiler

• IMG_20200504_021946.jpg
    IMG_20200504_021946.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20200504_021914.jpg
    IMG_20200504_021914.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 16
X