- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.021
Yok canım aksini kuruyum şuanYok gelmeyecek ben hissediyorum akintin var mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım aksini kuruyum şuanYok gelmeyecek ben hissediyorum akintin var mı peki
Hadii insallah hayırlı haberler gelecek senden sende test al yarınYok canım aksini kuruyum şuan
Canım ben olmadığını biliyorum ama yarın çıkarsam sırf sen yap diye test alacağımHadii insallah hayırlı haberler gelecek senden sende test al yarın
Nerden biliyorsun yumurtlamayı degerlendirmedin miCanım ben olmadığını biliyorum ama yarın çıkarsam sırf sen yap diye test alacağım
Değerlendirdim canımNerden biliyorsun yumurtlamayı degerlendirmedin mi
Deme öyle bebiş yoldadır insallahDeğerlendirdim canım
İnşAllah canım hayırlısıDeme öyle bebiş yoldadır insallah
İnşallah canım az önce bir topik okudum o kadar üzüldüm ki bir arkadaşımız hamile olduğunu öğrenmiş ve nasıl olur diye uzuluyormus ağlıyormus durmadan oysaki biz can atıyoruz o duyguyu tatmayaİnşAllah canım hayırlısı
Ben de okudum canım düşündüm düşündüm durdum bizim hayalini kurduğumuz şey resmen ama hayat böyle kimilerinin derdi başka birilerinin hayali olurmuş derler ya tam o oldu bizimki Cenab’ı hak selamet versin herkeseİnşallah canım az önce bir topik okudum o kadar üzüldüm ki bir arkadaşımız hamile olduğunu öğrenmiş ve nasıl olur diye uzuluyormus ağlıyormus durmadan oysaki biz can atıyoruz o duyguyu tatmaya
Vallahi canim istemsiz olarak aglamaya başladım dedim bizim hayalimiz emek harcadığımiz her türlü şeyi denedigimiz katlandigimiz şey başkasının hüznüBen de okudum canım düşündüm düşündüm durdum bizim hayalini kurduğumuz şey resmen ama hayat böyle kimilerinin derdi başka birilerinin hayali olurmuş derler ya tam o oldu bizimki Cenab’ı hak selamet versin herkese
Onu bende okudum insanoğlunda biraz nankörlük var. Eğer sıkıntısını çekse öyle konuşmazdı allahım sana cennetinde bir melek göndermiş yatıp kalkıp şükretmesi gerekirdiİnşallah canım az önce bir topik okudum o kadar üzüldüm ki bir arkadaşımız hamile olduğunu öğrenmiş ve nasıl olur diye uzuluyormus ağlıyormus durmadan oysaki biz can atıyoruz o duyguyu tatmaya
Vallahi ağladım ben okurken kendimi hayal ettim biz ollsak ohoo taş taş ustundee bırakmayız mutlulukktanOnu bende okudum insanoğlunda biraz nankörlük var. Eğer sıkıntısını çekse öyle konuşmazdı allahım sana cennetinde bir melek göndermiş yatıp kalkıp şükretmesi gerekirdi
Merhaba canım hoşgeldin aramıza ne kadardır çocuk istiuorsu. Herhangi kur falan denedin miMrb kızlar bende burda yerimi almak istiyorum
Hem üzüldüm hem de sinirlendim allahım isteyenlere nasip etsin evladıVallahi ağladım ben okurken kendimi hayal ettim biz ne ollsak ohoo taş taş ustundee bırakmayız mutlulukktan
Hoşgeldin canımMrb kızlar bende burda yerimi almak istiyorum
Amin canım amin bu mübarek ayda hepimizin kucağı dolsun hep dua ediyorumHem üzüldüm hem de sinirlendim allahım isteyenlere nasip etsin evladı
Amin canım inşallahAmin canım amin bu mübarek ayda hepimizin kucağı dolsun hep dua ediyorum