Evet olumsuz etkileri var fakat ben şuna kanaat getirdim bazı kişiler özgürlüklerine düşkün ve dediğim dedik. Bazen çok sinirlenip annemsiz gelecek planlıyorum fakat annedir ölüm var yine de üstümde hakkı vardır pişman olmayim üstüme düşeni yaparım bakarım fakat ayrı dursak da çok özleyemem gibi çünkü beni özlediğini hiç hissettirmedi üniversite yıllarımda, aksine özgür olduğu için işine geliyordu. Bu da beni sadece babama yönlendirdi.
Babam zamanında kırıcı sözler kullandı ailesinin huylarını beğenmediğini kendisini eğitemediğini dile getirmiş sürekli. Ben annem için yeterince empati kurarak geçirdim yılları. Fakat eninde sonunda babam ve annemi değerlendirince beni sahiplenen koruyanın annem olması gerekirken hep babam olduğunu gördüm. Annemde önce kendi hayatı oldu. Bende ilerisi için önceliklerimi babam üzerine kurdum. Fakat anneme tam sırt çevirmeye de vicdanım el vermiyor. Kendisi yabancılık hissettirse de geçmişteki az sevgilerine sayıyorum.
Mutsuz anne mutsuz çocuk demektir. Annem hep yaşamak istemediğini söylerdi ben çok üzülürdüm, bizimle mutlu ol derdim. 3 kızı var ve biz onun yasak ilişkisi de olsa bir gün vazgeçer diyerek sustuk dinledik içimiz şişene kadar, ama o başkalarıyla konuştukça bizim dedikodumuzu yapmaya kadar gitti maalesef.
Babama aşık olmuş annem fakat görücü üsulü olmuş acele şekilde. Babam annesi beğenince tamam demiş fakat kısa süreli nişanlılık olmuş o zamanda çok gezmesine de izin verilmemiş. Annem hep der babanızı sevmiştim ama artık içimden sevmek gelmiyor. Annem nişanlıkken babamın ilgisiz oluşunu farketmiş ama her insanla anlaşırım böyle yakışıklı nasıl bulacağım diye hareket etmiş
ve sonuç şuan ilgi sevgi çok eksik.