Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıllardır dökülen saçlarım nasıl geri geldi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sizin adiniza cok sevindim. Malesef ben de dokulme problemi ile ugrasiyorum. Minoxsil ve prozonic losyon verdi bana doktor. Sabah aksam. Ancak bunlari yikanmis saca surcegim icin hergun yikamam gerekecek. Sizin ne kadar surede toparladi saclariniz. Umarim benimki de duzelir.

Yillardir sac dokulmeniz

Sizin yazinizi okuyunca saclarim icin umutlandim gibi ancak benim derim gorunuyo arka kismi on kismi acildi..ve ben 15senedir bu sorunu yasiyorum..doktorlara gittim, prp mezoterapiler yaptirdim, bitkisel yaglar kullandim ,sarimsaga kadar sigir iligi yagina kadar kullanmadigim kalmadi..ve yine dokuluyo yine dokuluyo..vitamin kullaniyorum halen..ama yok..hergun agliyprum aynaya bakmak istemiyorum.sacimi taramak yikamak istemiyorum...ozguwenim sıfır..psikolojim alt ust..ve gecen sene bi doktor bana saclarin belli bi omru vardir dedi sen de o omru tamamlayan sac telleri var dedi yani dokulen yerlerden tekrar cikmasi zor dedi..tabi ben alt ust oldum..ne yapacagimi bilmiyorum..topik kullaniyorum disari cikarken..sizin soylediginiz gibi d vitaminime baktircam recetenizi belki uygulatim.. faydasi olursa omur billah duacinizim..

Bemiks+bepanthen+evigen+m-furo losyon+çinko kapsül
Formül bu arkadaşlar eczacı bir arkadaşa hazırlatırken okuttum tabi uzun zaman oldu ne alemdesiniz bilmiyorum. Test yaptıran oldu mu ? Ben kilo aldım bu arada tavsiyesi olan var mıdır? Şu ketojenik diyet ilgimi çekti var mıdır uygulayan?

Bi ara perukta kullandım yazmışsınız seyrelme varmıydı saçınızda özellikle tepe bölgenizde

1 ay önce ben de cildiyeye gitmiştim bana da aynı solüsyonu vermişti doktor sadece çinko kapsül yerine badem yağı vardı benimkinde. bemix bepantheni zaten yapıyodum ama haftada 1 di 1 aydır 2 günde bir yapıyorum ve cidden minik saçlar var. ama tiroid imde 4.3 çıktı onun için de ilaç kulllanıyorum onun da etkisi var mı bilmiyorum. şampuan da bioxcin hamilelik sonrası kullanıyorm. hamileleik falan yok ama benm saçıma iyi geliyor. deneyebilirsiniz.

Merhaba, saçlarınızın geri gelmesine çok sevindim.

Ben de sizin gibi hatta daha fazla savaş verip ama çözüm bulamayıp pes eden biriyim.

Yaklaşık 15 yıl önce aşırı bir dökülme başladı ve şuan saçlarım 15 yıl öncesinin üçte biri kadar ve hatta dökülmeye devam ediyor.

Hamileliğimde bitkisel bir şampuan kullanıyordum ve dökülme çok azaldı ama saçlarım çok kötü oldu. Arttı uzadı ama keçe gibiydi. Dökülmenin durması hamilelikle alakalı mı yoksa şampuanla mı bilmiyorum.

Doğumdan sonra 4.-5. Ayda dökülme bir başladı ki sormayın. Ön kısım 2-3 cm açıldı resmen. Yerine yenileri çıktı ama hala yumak yumak dökülüyor ((

Çok mutsuzum bu konuda. Ben de saçlarıma prp tedavisi düşünüyordum. Eğer bundan fayda göreceksem önce bunu denemek isterim.

Tahlillerimde hiçbir şey çıkmadı. D vit, tiroidler vs herşey normal.

Polikistik değilim. Multikistim var ama o polikist kadar komplikasyonlu değil.

Saçımı örünce fare kuyruğu kadar oluyor ucu Açıkken kıvırcık olduğu için belli olmuyor, çok sanıyor insanlar. Ama böyle örünce minicik bir saç

Çok uzun yazdım sanırım. Çok dertliyim bu konuda

hamileyken sac dokulmesi durur. Dogum sonrasi 3. 4. Ayda cok yogun dokulmeler olur. O yeni çıkan saclariniz dogum sonrasi dökülenler . Uzun yıllardır dokulen saclariniz malesef geri gelmez. Cunku butuk ihtimalle siz de benim gibi genetik erkek tipi dokulme yasıyorsunuz. Ayni seyleri yasadim . Uzun yillar dokulme hamilelikte durdu doğum sonrasi felaket

Şuan dökülmese, zaten eskisi gibi olmasında gözüm yok. Hala çok fazla dökülüyor

Şuan dökülmese, zaten eskisi gibi olmasında gözüm yok. Hala çok fazla dökülüyor
Yine sanslisinki kivircikmis. Benimki ince telli dumduz bariz belli. Dokulme erkek tipi genetik dokulmeyse menepoza kadar devam edermiş malesef bunu durdurmanin yolu yok gibi. Yavaşlatabiliriz sadece.

şişede yazanla sizin açık yazdığınız arasında tutarsızlık var. şişenin resmini ney çekip yayınlarsanız çok yararlı olacak. ne yazdığı okunabilir. Mesela 100gr badem yağı yazıyor , sizin açıklamanızda yok.Teşekkürler.

Merhabalar, bana yardım edin lütfen. Bütün ümidim sizsiniz. Saçlarım 2017den beri deli gibi dökülüyor. Saçlarım zaten ince telli daha da incelip seyreldi bugün d vitaminim çok eksik çıktı. Siz de seyrelme olmuş muydu? Olduysa tekrar doldu mu? Cevabınızı dört gözle bekliycem

son durumunuz nedir ( benim de yoğun dökülmem var

Öncelikle geçmiş olsun hiç Feritin değerinize baktırdınız mı

Ben 14 yaşımda kapandım. Öncesinde de saçlarım seyrekti ama çok güzel parlak parlak simsiyahtı. O kadar çoktuki benim için o saç seyrek diyenlere gülüp geçiyordum. Ama kapandıktan sonra çok döküldü. Şimdi 22 yaşındayım ve saçım yok denecek kadar az ne zaman gitsem kan tahlili istiyorlardı ve nerdeyse bütün değerlerim çok düşük çıkıyordu. Sonrasında bi dermatoloji bölümüne göründüm. Erkek tipi saç dökülmesi başlamış dedi kan tahlili istedi. Verdim tahlili çıktım internetten araştırdım. Tedavisinin olmadığını ve 4 5 yıl içerisinde tamamen kel kalıcağımı öğrendim internetten. Cahillik edip doktora sonuçları almaya bile gitmedim. Hamileyken kan tahlili yaptırdığımda aşırı şekilde d vitamini eksikliği var denmişti. Belki de size verilen ilaçlar bana d iyi gelir eğer solüsyonun reçetesi hala elinizdeyse verirseniz çok dua ederim sizs

Merhaba rica etsem yardımcı olurmusunuz
Benimde 2 yıldır saç dökülme problemim var
Tahlillerim içinde d vitaminim daha düşük rica etsem solüsyonunuzu paylaşabilirmisiniz

Solüsyonun hazırlanışını özelden yazarsanız çok sevinirim . Korona geçirdim iki ay sonra avuç avuç saçlarım dökülmeye başladı. Erkek tipi şakaklardan geriye doğru ilerliyor ve açılmalar başladı . Çok çok moralim bozuk. Yemek yiyemiyorum , uyuyamıyorum . Dermatoloji doktoru 6-8 ayda çıkar kökü sende diyor ama çok mutsuzum . Formülü yazarsanız denemek istiyorum . Şimdiden çok teşekkürler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…