Kimse bi öneride bulunmamış polemik konusu olunca diğer konularımda maşallah yorum yapıyordu gerçekten zor durumdayım siz peki hastaneye gittiniz mi bunu
Kimse bi öneride bulunmamış polemik konusu olunca diğer konularımda maşallah yorum yapıyordu gerçekten zor durumdayım siz peki hastaneye gittiniz mi bunun için ?
valla bende yıllardır çok uğraştım saç dökülmesiyle kullanmmadığım şey kalmadı şampuanlar kremler yağlar serumlar aklınıza ne gelirse duyduğunuz ne varsa hepsini denedim en son çare bana doğal zeytin yağlı sabun oldu yaklaşık 2 yıldır sabun kullanıyorum ve saçlarımda artış gözle görülür derecede ve dökülmesi yok denecek kadar az ....fakat en önemli noktası şu bir kaç ay sizi rahatsız ediyor duştan sonrası hatır hatır oluyor onuda duştan sonra taramadan hindistan cevizi yağı,lavanta yağı,argan yağı gibi ürünlerle yumuşatıp öyle taradım ama sonrasında saç alışıyor bence vakit kaybetmeden başlayın derim ,ben yıllardır herkezin söylemesine rağmen kullanmadım çok piişmanım keşke daha erken başlasaydım ....