Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adiniza cok sevindim. Malesef ben de dokulme problemi ile ugrasiyorum. Minoxsil ve prozonic losyon verdi bana doktor. Sabah aksam. Ancak bunlari yikanmis saca surcegim icin hergun yikamam gerekecek. Sizin ne kadar surede toparladi saclariniz. Umarim benimki de duzelir.Herkese merhabalar,
Son derece sağlıklı olan saçlarım üniversite döneminde dökülmeye başladı. Doktora ilk başvurum 2007 yılında yani tam 10 yıldır psikolojik ve fiziksel olarak savaş verdim bununla. Üniversite hastanelerinde profesörlere özel olarak muayene olmamın dışında özel hekimlere de tedavi için gittim geldim gittim geldimbunun nasıl bir savaş olduğunu o kadar iyi biliyorum ki buraya bu başlığı açmak için üye oldum çünkü ben de şu anda yazdığım bu başlığı bir çözüm ümidiyle okuyan sizler gibi saç dökülmesiyle ilgili olan her başlığı okudum. 2007 yılından 2016 yılına kadar gittiğim dermatologlar standart testleri istediler hormon, demir, b12 vs. Bazen b12 eksik bazen demir eksik çıktı ama bunlar bu denli saç dökülmesine sebep olacak kadar değildi 1 aylık tedavilerle hepsi hallolmasına rağmen saçlarım dökülmeye ve çıkmamaya çıkanlarsa yeniden dökülmeye devam etti. 2016 aralık ayında büyük bir operasyon geçirdim öncesinde 7 cmlik olan kitle böbrek üstü bezinin üst boşluğunda ve aort damarının üstünden geçtiği için hormon salgılayıp salgılamadığı araştırılmak üzere iç hastalıklarında üç gün yattım ve tüm kan tetkiklerim detaylı bir şekilde yapıldı ki o da ne?! D vitamini yetersizliğim var hem de çok ciddi bir şekilde oprerasyon öncesinde ampüller kullandım hastanede yatarken. 1 aralıkta operasyondan sonra d vitamini kullanmaya devam ettim. Bu arada yeniden dermatoloğa gittim ilk iş d vitaminine baktı ben de şaşkın bi şekilde sordum saç dökülmesi yapar mı diye ve aldığım yanıt evet oldu. Onca ilaca rağmen yine bi miktar düşüktü yeniden d vitamini verdi ve özel bir solüsyon reçete etti. Bu solüsyonu yaklaşık 60-70 tlye bir eczaneden yaptırdım + d vitamini + otacının 10 bitkili ve saç dökülmesine özel şapuanını kullandım. Keşke önceki halinin resmini çekseydim marttan beri kullanıyorum, solüsyon 2 günde bir duşa girmeden önce saç diplerine masaj yaparak uygulayıp 2-3saat beklettim,saçlar kesinlikle 2 günde 1 yıkandı. Benim saçlarım geri geliyor hem de hızlı uzuyor hem de eskisi gibi parlamaya başladı. O kadar mutluyum ki anlatamam bir dönem peruk bile kullandım. Solüsyonun formülünü burada paylaşmam doğru mudur bilmem bu konuda beni bilgilendirirseniz seve seve yardımcı olurum o kadar çok şey denedim ki? Lütfen öncelikli olarak tahlillerinizi yaptırın ve bir tedaviyi uygularken bıkmadan yılmadan sadece bir tanesine sadık kalarak-çünkü hangisinden fayda gördüğünüzü bilemezsiniz bu hataları ben de yaptım- devam edin. Sorularınız olursa lütfen iletin. Tüm hemcinslerimi kucaklıyorum umarım bir faydam dokunur
Yillardir sac dokulmeniz
Herkese merhabalar,
Son derece sağlıklı olan saçlarım üniversite döneminde dökülmeye başladı. Doktora ilk başvurum 2007 yılında yani tam 10 yıldır psikolojik ve fiziksel olarak savaş verdim bununla. Üniversite hastanelerinde profesörlere özel olarak muayene olmamın dışında özel hekimlere de tedavi için gittim geldim gittim geldimbunun nasıl bir savaş olduğunu o kadar iyi biliyorum ki buraya bu başlığı açmak için üye oldum çünkü ben de şu anda yazdığım bu başlığı bir çözüm ümidiyle okuyan sizler gibi saç dökülmesiyle ilgili olan her başlığı okudum. 2007 yılından 2016 yılına kadar gittiğim dermatologlar standart testleri istediler hormon, demir, b12 vs. Bazen b12 eksik bazen demir eksik çıktı ama bunlar bu denli saç dökülmesine sebep olacak kadar değildi 1 aylık tedavilerle hepsi hallolmasına rağmen saçlarım dökülmeye ve çıkmamaya çıkanlarsa yeniden dökülmeye devam etti. 2016 aralık ayında büyük bir operasyon geçirdim öncesinde 7 cmlik olan kitle böbrek üstü bezinin üst boşluğunda ve aort damarının üstünden geçtiği için hormon salgılayıp salgılamadığı araştırılmak üzere iç hastalıklarında üç gün yattım ve tüm kan tetkiklerim detaylı bir şekilde yapıldı ki o da ne?! D vitamini yetersizliğim var hem de çok ciddi bir şekilde oprerasyon öncesinde ampüller kullandım hastanede yatarken. 1 aralıkta operasyondan sonra d vitamini kullanmaya devam ettim. Bu arada yeniden dermatoloğa gittim ilk iş d vitaminine baktı ben de şaşkın bi şekilde sordum saç dökülmesi yapar mı diye ve aldığım yanıt evet oldu. Onca ilaca rağmen yine bi miktar düşüktü yeniden d vitamini verdi ve özel bir solüsyon reçete etti. Bu solüsyonu yaklaşık 60-70 tlye bir eczaneden yaptırdım + d vitamini + otacının 10 bitkili ve saç dökülmesine özel şapuanını kullandım. Keşke önceki halinin resmini çekseydim marttan beri kullanıyorum, solüsyon 2 günde bir duşa girmeden önce saç diplerine masaj yaparak uygulayıp 2-3saat beklettim,saçlar kesinlikle 2 günde 1 yıkandı. Benim saçlarım geri geliyor hem de hızlı uzuyor hem de eskisi gibi parlamaya başladı. O kadar mutluyum ki anlatamam bir dönem peruk bile kullandım. Solüsyonun formülünü burada paylaşmam doğru mudur bilmem bu konuda beni bilgilendirirseniz seve seve yardımcı olurum o kadar çok şey denedim ki? Lütfen öncelikli olarak tahlillerinizi yaptırın ve bir tedaviyi uygularken bıkmadan yılmadan sadece bir tanesine sadık kalarak-çünkü hangisinden fayda gördüğünüzü bilemezsiniz bu hataları ben de yaptım- devam edin. Sorularınız olursa lütfen iletin. Tüm hemcinslerimi kucaklıyorum umarım bir faydam dokunur
Bi ara perukta kullandım yazmışsınız seyrelme varmıydı saçınızda özellikle tepe bölgenizdeBemiks+bepanthen+evigen+m-furo losyon+çinko kapsül
Formül bu arkadaşlar eczacı bir arkadaşa hazırlatırken okuttum tabi uzun zaman oldu ne alemdesiniz bilmiyorum. Test yaptıran oldu mu ? Ben kilo aldım bu arada tavsiyesi olan var mıdır? Şu ketojenik diyet ilgimi çekti var mıdır uygulayan?
hamileyken sac dokulmesi durur. Dogum sonrasi 3. 4. Ayda cok yogun dokulmeler olur. O yeni çıkan saclariniz dogum sonrasi dökülenler . Uzun yıllardır dokulen saclariniz malesef geri gelmez. Cunku butuk ihtimalle siz de benim gibi genetik erkek tipi dokulme yasıyorsunuz. Ayni seyleri yasadim . Uzun yillar dokulme hamilelikte durdu doğum sonrasi felaketMerhaba, saçlarınızın geri gelmesine çok sevindim.
Ben de sizin gibi hatta daha fazla savaş verip ama çözüm bulamayıp pes eden biriyim.
Yaklaşık 15 yıl önce aşırı bir dökülme başladı ve şuan saçlarım 15 yıl öncesinin üçte biri kadar ve hatta dökülmeye devam ediyor.
Hamileliğimde bitkisel bir şampuan kullanıyordum ve dökülme çok azaldı ama saçlarım çok kötü oldu. Arttı uzadı ama keçe gibiydi. Dökülmenin durması hamilelikle alakalı mı yoksa şampuanla mı bilmiyorum.
Doğumdan sonra 4.-5. Ayda dökülme bir başladı ki sormayın. Ön kısım 2-3 cm açıldı resmen. Yerine yenileri çıktı ama hala yumak yumak dökülüyor ((
Çok mutsuzum bu konuda. Ben de saçlarıma prp tedavisi düşünüyordum. Eğer bundan fayda göreceksem önce bunu denemek isterim.
Tahlillerimde hiçbir şey çıkmadı. D vit, tiroidler vs herşey normal.
Polikistik değilim. Multikistim var ama o polikist kadar komplikasyonlu değil.
Saçımı örünce fare kuyruğu kadar oluyor ucu Açıkken kıvırcık olduğu için belli olmuyor, çok sanıyor insanlar. Ama böyle örünce minicik bir saç
Çok uzun yazdım sanırım. Çok dertliyim bu konuda
hamileyken sac dokulmesi durur. Dogum sonrasi 3. 4. Ayda cok yogun dokulmeler olur. O yeni çıkan saclariniz dogum sonrasi dökülenler . Uzun yıllardır dokulen saclariniz malesef geri gelmez. Cunku butuk ihtimalle siz de benim gibi genetik erkek tipi dokulme yasıyorsunuz. Ayni seyleri yasadim . Uzun yillar dokulme hamilelikte durdu doğum sonrasi felaket
Yine sanslisinki kivircikmis. Benimki ince telli dumduz bariz belli. Dokulme erkek tipi genetik dokulmeyse menepoza kadar devam edermiş malesef bunu durdurmanin yolu yok gibi. Yavaşlatabiliriz sadece.Şuan dökülmese, zaten eskisi gibi olmasında gözüm yok. Hala çok fazla dökülüyor
şişede yazanla sizin açık yazdığınız arasında tutarsızlık var. şişenin resmini ney çekip yayınlarsanız çok yararlı olacak. ne yazdığı okunabilir. Mesela 100gr badem yağı yazıyor , sizin açıklamanızda yok.Teşekkürler.Bemiks+bepanthen+evigen+m-furo losyon+çinko kapsül
Formül bu arkadaşlar eczacı bir arkadaşa hazırlatırken okuttum tabi uzun zaman oldu ne alemdesiniz bilmiyorum. Test yaptıran oldu mu ? Ben kilo aldım bu arada tavsiyesi olan var mıdır? Şu ketojenik diyet ilgimi çekti var mıdır uygulayan?
son durumunuz nedir ( benim de yoğun dökülmem varMerhabalar, bana yardım edin lütfen. Bütün ümidim sizsiniz. Saçlarım 2017den beri deli gibi dökülüyor. Saçlarım zaten ince telli daha da incelip seyreldi bugün d vitaminim çok eksik çıktı. Siz de seyrelme olmuş muydu? Olduysa tekrar doldu mu? Cevabınızı dört gözle bekliycem
Öncelikle geçmiş olsun hiç Feritin değerinize baktırdınız mıHerkese merhabalar,