Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Uzun suredir saglikli besleniyorm aslinda ama son zamanlarda bayaaa bozmustum. Heralde tekrar duzene girer:/

Aaa dogru canim cok pardon basari oykunude okumustum oysaki:)yogurdu seviyodun sanirim at bi kasik keten tohumu boyle cigneye cigneye ye bakalim ins etki eder

Kizlarr suanki sisko halim :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407597830169.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $1407597844053.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 61
Nerdesiniz kizlar

Ben aksam yemegimi yedim birazdan yuruyuse cikacagim

kızlar selamlarrrrrr
yediklerim:)

sabah:2 dilim ekmek haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin
ara:1 paket çubuk kraker
öğle:biraz haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara:1 fincan sütlü kahve
akşam:1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

bu arada yarın sabah bişey yemeden tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra:) tartılıp kilomuzu yazıyoruz dimi

Çok güzel geçirmişsin bugünü canım tebrik ederim:) Ben de öyle yapıcam sabah kalkınca tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tartılalım çok heyecanlıyım

Evet canm supersn maasallah diyeymm sanabnde sabh 2dlm ekmek biraz menemn 2zeytn 1kkutusu peynir ara 1tkahvesi cikolata yurdm 1saat dolastm yani sonra 1tavklu pide baska birsey yemeyecm soz verdm

Kizz ben de sen o ladar abartinca bisey sandim. 2 ay sonra hiic bsyn kalmazzzz:)

Kiz daha ne olsun ust bolgem cok genis ve yanlarimm fena bavsklarim kalcam yok ..

Ay yuruyuse geldim kil lapasi aldim bgn surdumm karnima yanlsrima strecledm strec ckti galibaa cok yuruyemiycemm pof

Hmmm neymis ooo ne ise yariyomuuus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…