- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Uzun suredir saglikli besleniyorm aslinda ama son zamanlarda bayaaa bozmustum. Heralde tekrar duzene girer:/
Ustte kenarda 3 cizgili bi yer var canim girisi ordan yapcaksinGooglr playdsn yukledim ..
Kadinlsr kulubu giris diyorum nickimi ve sifremi yazacak ekran filan gelmiyor birazdan ugrssicaam bunla deli etti beni sevgi :'(
Akşam yemeği:
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
4 adet erik
Bugünü de böylece tamamlamış oluyorum fazla yemedim çünkü dün geceki kaçamağım anca erimiştir
Aaa dogru canim cok pardon basari oykunude okumustum oysaki:)yogurdu seviyodun sanirim at bi kasik keten tohumu boyle cigneye cigneye ye bakalim ins etki eder
Onu deneyeyim o zaman canim cok sagoll:)
Kizlarr suanki sisko halim :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acikirsan tekrar yogurt yersin:)
kızlar selamlarrrrrr
yediklerim:)
sabah:2 dilim ekmek haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin
ara:1 paket çubuk kraker
öğle:biraz haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara:1 fincan sütlü kahve
akşam:1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
bu arada yarın sabah bişey yemeden tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra:) tartılıp kilomuzu yazıyoruz dimi
kızlar selamlarrrrrr
yediklerim:)
sabah:2 dilim ekmek haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin
ara:1 paket çubuk kraker
öğle:biraz haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara:1 fincan sütlü kahve
akşam:1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
bu arada yarın sabah bişey yemeden tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra:) tartılıp kilomuzu yazıyoruz dimi
Evet canm supersn maasallah diyeymm sanabnde sabh 2dlm ekmek biraz menemn 2zeytn 1kkutusu peynir ara 1tkahvesi cikolatayurdm 1saat dolastm yani sonra 1tavklu pide baska birsey yemeyecm soz verdm
Çok güzel geçirmişsin bugünü canım tebrik ederim:) Ben de öyle yapıcam sabah kalkınca tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tartılalım çok heyecanlıyım
sağol canım merak ediyorum yarın olsun sabah olsun hemen girip yazıcam kilomu inşallah:):)
sağol canım seninkide gayet güzel:)
Kizz ben de sen o ladar abartinca bisey sandim. 2 ay sonra hiic bsyn kalmazzzz:)
Kiz daha ne olsun ust bolgem cok genis ve yanlarimm fena bavsklarim kalcam yok ..
Ay yuruyuse geldim kil lapasi aldim bgn surdumm karnima yanlsrima strecledm strec ckti galibaa cok yuruyemiycemm pof
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben abarttm bugn canm yoksa daha dikkat ediyormda amakacamk olsn buda