Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Herkes gelsinde ortak bir karar alırız :)

Evet kizlaar nerdesinizz:KK70:
Bu arada ben yarin acik eczane bulamam diye demin gittim tartildim maalesef ayni kilodayim. Yaptigim kacamaklarin bohca acmada yedigim hamur islerinin tatlilarin cezasini cekiyorum :KK43: bidaki hafta biticek bu misafirler nişan falan. Hic bozmadan yapicam belki veririm:/ leslie de heralde kilo almamami sagladi. Yoksa o kadar yemeye alirdim heralde 1-2 kilo:KK70:

Selamm kizlarr ben geldim ...

Bana kizacaksiniz biliyorum ama dondurma yedim 3 top ..

Cidden yemeseydim baska seyler yiycektim bozacaktim diyetimi nerdeyse ... ara ogun olsrak saydim ...

Hatta aksami iki kofte uc kasik yogurtla gecircem ...

Bu arada foto olayi bana uyar canlar :-)

Cidden yemeseydim baska seyler yiycektim bozacaktim diyetimi nerdeyse ... ara ogun olsrak saydim ...

Bende köfte yicem bu akşam 3 köfte ve yoğurt düşünüyorum sonrada spor dondurmadan birşey olmaz sıkmam canını :))

Evet kizlaar nerdesinizz:KK70:
Bu arada ben yarin acik eczane bulamam diye demin gittim tartildim maalesef ayni kilodayim. Yaptigim kacamaklarin bohca acmada yedigim hamur islerinin tatlilarin cezasini cekiyorum :KK43: bidaki hafta biticek bu misafirler nişan falan. Hic bozmadan yapicam belki veririm:/ leslie de heralde kilo almamami sagladi. Yoksa o kadar yemeye alirdim heralde 1-2 kilo:KK70:

Olsun canim almamis olman onemli tarti oncesi dondurma yidim ben :-)

Bu hafta daha ski tutariz ipin ucunu arafa kaytarmayiz ve basaririz tami taminaaa 13 gun kaldi gitmeme rekor kiricam 13 gunde kizlar 70i gormek istiyorum cilginlik resmen :-):-)

Dondurmadan bisey olmaz tatliimm. O zaman bu aksam herkes fotosunu atsin. Kabul edenler tabii:)

Kizlaarr yeni birsey duydum. Kabizligi olanlar icinn.
Sinameki otunu kaynatip suzup bir cay bardagi iciyomussunuz. Aninda etki ediyomus. Alicam bu aksam :)

Canimcim 3-4 gunde 1 bile fazla cok zorda kalmadikca icmemek lazim hemen bagarsak tembelliggi yapiyo ilk zamanlar onsuz cikamiyosun sonra onunlada cikamiyosun.keten tohumu deneyin.bide hergun sabah aksam ayni saatte klozette dik bi sekilde oturarak bekleyin bi haftanin sonunda duzene girmis olur kendiliginden o saatlerde yapmaya baslarsiniz😘

Canimcim 3-4 gunde 1 bile fazla cok zorda kalmadikca icmemek lazim hemen bagarsak tembelliggi yapiyo ilk zamanlar onsuz cikamiyosun sonra onunlada cikamiyosun.keten tohumu deneyin.bide hergun sabah aksam ayni saatte klozette dik bi sekilde oturarak bekleyin bi haftanin sonunda duzene girmis olur kendiliginden o saatlerde yapmaya baslarsiniz😘

Hadi yaaa:/ napcam ben bu hazimsizligii:KK43:

Akşam yemeği:

1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
4 adet erik

Bugünü de böylece tamamlamış oluyorum fazla yemedim çünkü dün geceki kaçamağım anca erimiştir:KK1::KK1::KK1::KK1:

Cok zor durumdaysan ic ama ayda bi falan kullan.bi dediklerimi dene istersen gunde 3 lt siviyida ihmal etme simdi saglikli beslenmeyede basladin duzelicektir canim bu hafta

Uzun suredir saglikli besleniyorm aslinda ama son zamanlarda bayaaa bozmustum. Heralde tekrar duzene girer:/

Googlr playdsn yukledim ..
Kadinlsr kulubu giris diyorum nickimi ve sifremi yazacak ekran filan gelmiyor birazdan ugrssicaam bunla deli etti beni sevgi :'(

X