Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ben bayagı masrafsızım da gıda sektorunde okey ama gıyım kuşam olarak yandı valla alacak adam :KK53::KK53: bır yerden kısıp dıger yandan kitliycem kocişe :KK48:
evet hırs guzel yarışa gırıoz yarın kacamak fılan yok ona gore:KK67:

kız hahahaha bız ıkımız alırız belkı nazar boncugunu =) at nalı ahahahah :KK45::KK45:

bu hafta bende olamam canım reglm bugun bıtıyor ama yarın baslıoz yarışa sende katıl hırs olur :KK30:

tamam canım haftaya ben de varım iyi olan kazansın :KK5:

evet kızlar yarışa başlama tarıhımızı belırlıyorum

02/11/2014 pazar sabahı baslıyoruz
09/11/2014 pazar gunu yarış bitiyor hepınız katılıyorsunuz degıl mı ?

bakalım :nazar::nazar::nazar: kımın olacak En Büyük KKEn Büyük KK

Eveeeet bu hafta hırslandım çok durakladım artık sahalara dönmeliyim :KK73:

birsevgi birsevgi yazıyom bende aşkitellam :KK66:

31/10/2014 Menüm :

Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeğiyle domatesli beyaz peynirli sandviç

Öğle : 1 karnıyarık (patlıcanın hepsini yemedim) - 1 dilim buğday ekmeği - 1 kase yoğurt

Ara : 1 mandalina - 1 sütlü türk kahvesi tek şekerle

Akşam : 1 yumurtalı ıspanak - 1 kase yoğurt

Ara : 3 adet fırında pişmiş kestane :KK43:

vee 2 lt su .......

Canım menün gayet iyi bence o kestaneleri de biraz sporla halledersin :KK66:
Benim dunku menum ;

Sabah 3 zeytin
1/2 dilim tam bugday ekmegi
1/2 domates
2 kucuk salatalik
beyaz peynir

oglen
yayla corbasi ve kiymali karnabahar

aksam
Kiymali karnabahar ve kabak tatlisi :) biraz kacamak oldu bu arada

aralarda da elma ve cubuk kraker azcikta biskuvi

Yemegi biraz abarttim diye ekstra 30 dk spor yaptin. Normalde hergun 30-40 dk eliptik bisiklet kullaniyorum.

Bakalim bugun neler yicem. Herkese iyi hafta sonlari
Afiyet olsun canım ah o krakerler, benim eşim de devamlı yiyor yanımda alışkanlık eskiden elim giderdi artık tutabiliyorum kendimi :KK66: Eliptik bisiklet evlenmeden önce evimde vardı her akşam 1 saat yapardım harika bir alet çok güzel şekillendiriyor, evlenince yeni evimde yer yok alamadım yanıma çok arıyorum.. :KK42:

Yogun istek uzerine dunki menum...

Kahvalti klasik karatay kahvaltisi. Yumurta yemiom muz yiom herkes bilio zagar

Ogle bir dolma biber
az salata
iki kasok ygrt

Aksam
3 dilim pizza nurseza_ nurseza_ birsevgi birsevgi :KK47::KK47::KK47::KK47:
1 ayrann

Ara
sutlu kahve

Raatladiniz demi

Hahaha evet canım rahatladık afiyet olsun :) ama yaramasın :KK66: seni yaramaz seni bakalım nasıl yakacaksın o ÜÇ dilim pizzayı :-)
Kızlar:KK25:
yurda dönmeme 2 gün kaldı kacamaksiz atlaticam derkeen dun aksam babamin getirdigi biskuvilere teslim oldum maaleseff..
3 bucuk litre su ictim toplamda ama onlar kilomu etkileyecek maalesef.:KK43:
Neyse ki yarin yurda dönuyorum ve bugun hala kacamak yapmadim:KK49:

bugunku menuye gelirsek

sabah
annemin spesiyali olan biberli omlet
domates salatalik
zeytin peynir
roka nane
elma

ara
naneli zenfecilli yogurt
sutlu sekersiz kahve

aksam

kofte yemegi ( 2 kofte 2 patates )
yesillik salatasi
icine ne kadar baharat varsa doldurdugum yogurt:kk77:

Gec uyuyacagim icin eger midem kazinirsa tarcinli sut içmeyi dusunuyorum 9 bucuk 10 gibi.
2 buçuk litre suyu da unutmamak lazim:KK53:

Afiyet olsun canım, insanın düzeninin bozulması çok kötü, bu ay biraz da o yüzden toparlayamadım en az 2 haftası şehirdışındaydım.. Sen de döndüğünde telafi edersin hiiç merak etme :KK66:

Papillon_ Papillon_ aynen oyle canim her ne kadar burasi benim evim olsa da düzenimi kurduğum yer artik orasi:/ o yuzden geldigimde en azindan bi 400 gram alip dönüyorum..
Pazartesi tartilip (pazar aksam donecegim icin pazartesi tartilmam gerekiyo cunku yurttaki tartiya guveniyorum) tartiyi da paylaşıp acayip bi hirsla kilo vericem:KK49:

Papillon_ Papillon_ aynen oyle canim her ne kadar burasi benim evim olsa da düzenimi kurduğum yer artik orasi:/ o yuzden geldigimde en azindan bi 400 gram alip dönüyorum..
Pazartesi tartilip (pazar aksam donecegim icin pazartesi tartilmam gerekiyo cunku yurttaki tartiya guveniyorum) tartiyi da paylaşıp acayip bi hirsla kilo vericem:KK49:
Hadi bakalım canım bu hafta güzel bir hafta olsun bol eksili tartılar görelim :KK73:

Gunaydin kizlar

71.1 ciktim 900 gram gitmis :) tam istedigim gibi haftada bir kiloo

sizlerde istediginizi tartida gorursunuz insaallah

mutlu pazarlar
Tebrik ederim canımm süper :KK9:

Ben malesef sanırım reglden dolayı sabitim 79.8

Fotoğraflı gönderme zorunluluğunu bilmiyordum kızlar:KK35: bundan sonra böyle gönderirim :KK24:

Eklentiler

• Image.jpg
    Image.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 49
Dun sabah gune cok kotu basladim once oglumun dudagi patladi daha sonra benim serce parmagimi ari soktu cok canim yandi ama cok sukur ki yengem vardi hazirliklara yardim etti

Aksam k.validem bizde kaldi gece gec saate kadar oturduk dunku yediklerimi yesil cay ve bol su ile atmaya calistim ama olmadi neyse haftaya 73 u gormek istiyorum artik beyaa :KK43:

Papillon_ Papillon_ oyle bi zorunluluk yoktu canim biz yaris yapmaya karar verdigimiz icin Tartida atalim dedik:))
NEHIR34 NEHIR34 Canim sende takma yeni bi haftaya başlıyoruz üstelik yarışlı bir haftaya:)

İyi aksamlar kizlar.
Ben yarın tartilabilcem

Bugünkü menum
Sabah
Omlet
Peynir zeytin
Domates salatalik
Elma
Sut
Nane

Aksam

2 kofte 2 patates ( yemegin içinden)
Domates salatalik carliston biber
Naneli rokali yoğurt (yogurda bide Pulbiber karabiber nane attim)

Eklentiler

• IMG_0018.jpg
    IMG_0018.jpg
    198,7 KB · Görüntüleme: 50
X