- 5 Mart 2011
- 467
- 335
nurseza_ canım bence gayet iyisin hafta sonu minik kaçamakların olması çok normal
Regl çok etkisi oluyor bence sonucunda gayet iyi
teşekkür ederim canım
İştahımıda açıyor bu regl dönemi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurseza_ canım bence gayet iyisin hafta sonu minik kaçamakların olması çok normal
Regl çok etkisi oluyor bence sonucunda gayet iyi
@melike06 nesen eksik olmasin kiz:)) nasil gidiyor bakalimmm
tam adapte olamadım diyete geçen yıl ilk başladığımda 3 kilo vermiştim zumba yapıyordum.sporumda tam rayına otuırmadı toplamaya çalışıyorum.
Merhaba kızlar, giremiyorum birkaç gündür koşturmaktan fırsat bulamadım. İşe başlıyorum çarşamba onun telaşı vardı. Koşturmaktan iki üç gündür kaçamak da yapmadım İşe başladıktan sonra sanırım her şey daha kolay olacak düzenli yatıp kalkmaya başlarım yemek de orada bir bayan yapıyor bu da iyi oldu
HERKESE GÜNAYDIN
çmiş olsunKizlar dualariniz icin cok tesekkur ederim.:) findikbuyuklugunde 5 tane tas cikti safrakesesinden
Günaydın kızlarrr. Kahvaltı her zamanki gibi. pilatesim var bugun:)
nurseza_ cim haklısın valla okulu isi olanda en azından akşamları girip toptan yorum yapabilir:)
Kizlar bu arada bugun sali ve 7 kisi hala bildirim yapmadı. Her pazarin böyle haftaicine uzaması sinir bozmaya başladı artik dimi?
tebrik ederim kızlarr:) rümeysacım seni de yazalım bu haftaya 100 gram 100 gramdır:)
öğrenci misin? nerede:)
20/10/2014 menüm :
Sabah : İki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynirli maydanozlu sandviç
Öğle : 1 kase mercimek çorbası – 1 kepçe kurufasulye yemeği – Biraz yoğurt
1 dilim baklava
Akşam : Et haşlama patates ve soğanla 2 dilim patates yedim sadece – Salata –ucundan azcık ekmek
Veee 2 lt su ….
Emekli olan bi abimiz almıştı tatlıyı yemeseydim iyiydi
Evet canim cok haklisin biraz daha aktif olmak lazimGünaydın arkadaşlar :)
Menümü paylaşmadan önce yazmak istediğim bişey var
Bu topikte evet sıkı kurallar yok Ama şöyle bi hal aldı artık Herkes geliyor menüsünü yazıyo kilosunu yazıyor gidiyor
Burada amacımız birbirimize destek olmak Yalnışlarımızı öğrenmek Ama kimse benim menülerime yorum yapmıyor Başka arkadaşlara da öyle
Bakıyorum menülere yorum yapan iki üç kişiyiz hepsi bu kadar… Beni yanlış anlamayın ama bence devamlılık şart olmalı…Ve faydalı olmalıyız hepimiz
20/10/2014 menüm :
Sabah : İki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynirli maydanozlu sandviç
Öğle : 1 kase mercimek çorbası – 1 kepçe kurufasulye yemeği – Biraz yoğurt
1 dilim baklava
Akşam : Et haşlama patates ve soğanla 2 dilim patates yedim sadece – Salata –ucundan azcık ekmek
Veee 2 lt su ….
Emekli olan bi abimiz almıştı tatlıyı yemeseydim iyiydi
çok ge
çmiş olsun
Günaydın kızlarrr. Kahvaltı her zamanki gibi. pilatesim var bugun:)
nurseza_ cim haklısın valla okulu isi olanda en azından akşamları girip toptan yorum yapabilir:)
Kizlar bu arada bugun sali ve 7 kisi hala bildirim yapmadı. Her pazarin böyle haftaicine uzaması sinir bozmaya başladı artik dimi?
herkese merhaba;
1.si ben tekrar başladığım noktaya geri döndüm neden bilmiyorum 95 kilo olarak devam
2si hamile değilim yumurtam çatlamıyomus ilaç verdi kullanıyorum adet olamıyorum.
3sü cenazemiz var o nedenden dolayı giremiyorum.
hepiniz kendinize çok iyi bakın canlar...
Sabah menemen yedim sadece sonra dışarı çıktım baya yürüdüm. Birkaç saat yürümüşümdür işlerimi halletmek için. 4 gibi eve geldim sonra da 1 simit + peynir + zeytin yedim şimdi de şekersiz sade nescafe içiyorum bugünü böyle bitiriyorum