Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Selam kızlar, dünkü menümü yazamamıştım hemen paylaşıyorum.
Sabah 2 dlm çavdar ekmeği bir dlm peynir domates salatalık
Ara sade türk kahvesi, bir dilim börek :KK22:
Akşam etli yaprak sarması salata kuru fasılye

Bugünkü menüm:
Sabah kavurma, peynir, 9 zeytin, domates, salatalık, ceviz, badem
Ara şekersiz çay, bir dilim meyveli kek
Akşam kıymalı yeşil mercimek yemeği salata

Merhaba kızlar, giremiyorum birkaç gündür koşturmaktan fırsat bulamadım. İşe başlıyorum çarşamba onun telaşı vardı. Koşturmaktan iki üç gündür kaçamak da yapmadım :KK70: İşe başladıktan sonra sanırım her şey daha kolay olacak düzenli yatıp kalkmaya başlarım yemek de orada bir bayan yapıyor bu da iyi oldu :KK28:

fırat-diyeti.jpg
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Merhaba kızlar, giremiyorum birkaç gündür koşturmaktan fırsat bulamadım. İşe başlıyorum çarşamba onun telaşı vardı. Koşturmaktan iki üç gündür kaçamak da yapmadım :KK70: İşe başladıktan sonra sanırım her şey daha kolay olacak düzenli yatıp kalkmaya başlarım yemek de orada bir bayan yapıyor bu da iyi oldu :KK28:

hayırlı olsun canım :)
HERKESE GÜNAYDIN :KK55::KK55::KK55::KK55:

Günaydın :)

Günaydın arkadaşlar :)

Menümü paylaşmadan önce yazmak istediğim bişey var
Bu topikte evet sıkı kurallar yok Ama şöyle bi hal aldı artık Herkes geliyor menüsünü yazıyo kilosunu yazıyor gidiyor
Burada amacımız birbirimize destek olmak Yalnışlarımızı öğrenmek Ama kimse benim menülerime yorum yapmıyor Başka arkadaşlara da öyle
Bakıyorum menülere yorum yapan iki üç kişiyiz hepsi bu kadar… Beni yanlış anlamayın ama bence devamlılık şart olmalı…Ve faydalı olmalıyız hepimiz

20/10/2014 menüm :

Sabah : İki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynirli maydanozlu sandviç

Öğle : 1 kase mercimek çorbası – 1 kepçe kurufasulye yemeği – Biraz yoğurt

1 dilim baklava :KK43:

Akşam : Et haşlama patates ve soğanla 2 dilim patates yedim sadece – Salata –ucundan azcık ekmek

Veee 2 lt su ….

Emekli olan bi abimiz almıştı tatlıyı yemeseydim iyiydi

Günaydın kızlarrr. Kahvaltı her zamanki gibi. pilatesim var bugun:)
nurseza_ nurseza_ cim haklısın valla okulu isi olanda en azından akşamları girip toptan yorum yapabilir:)
Kizlar bu arada bugun sali ve 7 kisi hala bildirim yapmadı. Her pazarin böyle haftaicine uzaması sinir bozmaya başladı artik dimi?

nurseza_ nurseza_ cim haklısın valla okulu isi olanda en azından akşamları girip toptan yorum yapabilir:)
Kizlar bu arada bugun sali ve 7 kisi hala bildirim yapmadı. Her pazarin böyle haftaicine uzaması sinir bozmaya başladı artik dimi?

Evet canım ben bazen bi alıntı yapıyorum bi sayfa doluyo...Yoğunluktada oluyo demekki
Bahane üretmeyelim arkadaşlar Buraya emek vermek gerek

Sevgicim haklısın daha önce bende demiştim belki pazar günü tatil günü diye giremiyor olabilirler Pazartesi herkes kilo bildirimi yapmalı
Salı günü öğlen oldu bildirimlerin nerdeyse yarısı yok :KK43:
düzenli gitsek daha motive oluruz diye düşünüyorum

herkese merhaba;

1.si ben tekrar başladığım noktaya geri döndüm neden bilmiyorum 95 kilo olarak devam :KK43:
2si hamile değilim yumurtam çatlamıyomus ilaç verdi kullanıyorum adet olamıyorum.
3sü cenazemiz var o nedenden dolayı giremiyorum.

hepiniz kendinize çok iyi bakın canlar...

20/10/2014 menüm :

Akşam : Et haşlama patates ve soğanla 2 dilim patates yedim sadece – Salata –ucundan azcık ekmek

Veee 2 lt su ….

Baklavayı eritmişsindir akşama kadar :) Onun haricinde güzel ama patatesten de bir süre uzak dur bence. Ben de kaç gündür koşturmaktan düzensiz yiyorum çok akşamları öyle yorgun geldim ki eve yemek falan yemeyi unuttum kaç gündür :KK57: Yarın ilk işim günüm inş düzene giricem akşamları yazarım artık ne yedim ne içtim :KK70:

Sabah menemen yedim sadece sonra dışarı çıktım baya yürüdüm. Birkaç saat yürümüşümdür işlerimi halletmek için. 4 gibi eve geldim sonra da 1 simit + peynir + zeytin yedim şimdi de şekersiz sade nescafe içiyorum bugünü böyle bitiriyorum :KK45::KK45:

Günaydın arkadaşlar :)

Menümü paylaşmadan önce yazmak istediğim bişey var
Bu topikte evet sıkı kurallar yok Ama şöyle bi hal aldı artık Herkes geliyor menüsünü yazıyo kilosunu yazıyor gidiyor
Burada amacımız birbirimize destek olmak Yalnışlarımızı öğrenmek Ama kimse benim menülerime yorum yapmıyor Başka arkadaşlara da öyle
Bakıyorum menülere yorum yapan iki üç kişiyiz hepsi bu kadar… Beni yanlış anlamayın ama bence devamlılık şart olmalı…Ve faydalı olmalıyız hepimiz
Evet canim cok haklisin biraz daha aktif olmak lazim

20/10/2014 menüm :

Veee 2 lt su ….

Baklavayi aksama kadar eritmissindir ama olmasaydi daha iyi olurdu canim:)

çok ge

çmiş olsun

Tesekkur ederim canim senin diyet nasil gidiyor?

Ben de cok sinir oluyorum canim buraya bildirim yapmak en fazla 10 dk alir

herkese merhaba;

1.si ben tekrar başladığım noktaya geri döndüm neden bilmiyorum 95 kilo olarak devam :KK43:
2si hamile değilim yumurtam çatlamıyomus ilaç verdi kullanıyorum adet olamıyorum.
3sü cenazemiz var o nedenden dolayı giremiyorum.

hepiniz kendinize çok iyi bakın canlar...

Moralini yuksek tut canim insallah tekrareski motivene geri donersin .basiniz sagolsun canim

Sabah menemen yedim sadece sonra dışarı çıktım baya yürüdüm. Birkaç saat yürümüşümdür işlerimi halletmek için. 4 gibi eve geldim sonra da 1 simit + peynir + zeytin yedim şimdi de şekersiz sade nescafe içiyorum bugünü böyle bitiriyorum :KK45::KK45:

Guzel menu canim yeni isin de hayirli olsun:))

X