Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

canım spirallede kalan olabiliyor günün hiç şaşmazsa bi test yap istersen bi kaç gün daha beklede olmadı doktora gidersin

Yavrum çok güldüm yaaa Altına işememek için haaa :-)

Dün beraber açlıktan öldük desene :KK72: Ama öğünleri düzgün yapmalısın canım sağlıklı zayıfla :KK70:
Ben yediğim halde açım Ayrı bi vakayım zaten :)

Ayy canım korktum yaaaa

canım spirallede kalan olabiliyor günün hiç şaşmazsa bi test yap istersen bi kaç gün daha beklede olmadı doktora gidersin

Yavrum çok güldüm yaaa Altına işememek için haaa :-)

Dün beraber açlıktan öldük desene :KK72: Ama öğünleri düzgün yapmalısın canım sağlıklı zayıfla :KK70:
Ben yediğim halde açım Ayrı bi vakayım zaten :)

evet dıyetısyen hanımda oyle dıyor ılk elın gunahı olmazmıs bu hafta zarurı durumlar vardı tektım oraya buraya kostur şaştı dengem.. artık tam uyucam :)
dun valla gurulduya gurulduya uyudum =)
bu arada sen kahvaltıyı bıraz eksık yapıyorsun sankım az belkıde ?
ögleyıde azmı yıyon acaba salata sevmem ben mesela ama oglen zorlaya zorlaya yıyom tok tutuyor :KK66:

Menünü görcez çakal seni :KK53:

Listenide biliyos :KK54:

:KK53::KK53::KK53: hıhahahııııha tamam şaka yaptıydım ama az yıycem o gun :KK45:

evet dıyetısyen hanımda oyle dıyor ılk elın gunahı olmazmıs bu hafta zarurı durumlar vardı tektım oraya buraya kostur şaştı dengem.. artık tam uyucam :)
dun valla gurulduya gurulduya uyudum =)
bu arada sen kahvaltıyı bıraz eksık yapıyorsun sankım az belkıde ?
ögleyıde azmı yıyon acaba salata sevmem ben mesela ama oglen zorlaya zorlaya yıyom tok tutuyor :KK66:

:KK53::KK53::KK53: hıhahahııııha tamam şaka yaptıydım ama az yıycem o gun :KK45:

Canım kahvaltım zamansızlıktan sandviç yapıp işyerinde yiyorum
Bizim işyerinde salata nadiren çıkar yoğurt hergün var Onu genelde yiyorum oda tok tutuyor Ve göbiş eritiyomuş
Öğlende az yemiyom be bacım bi tabak yemek yedim bugün :) Çorba olsa ekmek yemicektimde pirinçli çorba sakıncalı

Ayy canım korktum yaaaa

bende bırsey dıyeyımde cıkısta test alda yap bacım...

bızım bır akraba hap kullanıyordu hamıle kaldı
sonra spıral taktırdılar gene kaldı defalarca bırde aldırdılar haınler =(
en son adamı baglattılar enısteyı :KK53::KK53:
enişte bir ara baglatılmadan once dıyordukı yavrum tohum saglam hıc sekmiyor dıyordu :KK53::KK53:

baglatıldıkdan sonra az bıraz bunalıma gırmıs duyduguma gore ve bu ınsanlar 40 yas üstü

Canım kahvaltım zamansızlıktan sandviç yapıp işyerinde yiyorum
Bizim işyerinde salata nadiren çıkar yoğurt hergün var Onu genelde yiyorum oda tok tutuyor Ve göbiş eritiyomuş
Öğlende az yemiyom be bacım bi tabak yemek yedim bugün :) Çorba olsa ekmek yemicektimde pirinçli çorba sakıncalı

benım dıyetısyen yesıllıgı kahvaltıda bol tuketın dıyordu mesela şey yapsan ...

akşamdan sandvıcın yanına 2 cengelkoy salatalık 1 domates bolcanada maydonoz koysan buzdolabı posetıne sabahta sandvıcınle alıp cıksan olmaz mı ? daha tok tutar senı hatta salatalıgı 4 tene al oglen salata cıkmıyorsa eger kendın ısırtır yırsın bacccum

bende bırsey dıyeyımde cıkısta test alda yap bacım...

bızım bır akraba hap kullanıyordu hamıle kaldı
sonra spıral taktırdılar gene kaldı defalarca bırde aldırdılar haınler =(
en son adamı baglattılar enısteyı :KK53::KK53:
enişte bir ara baglatılmadan once dıyordukı yavrum tohum saglam hıc sekmiyor dıyordu :KK53::KK53:

baglatıldıkdan sonra az bıraz bunalıma gırmıs duyduguma gore ve bu ınsanlar 40 yas üstü

Kız korkutmayın beni :oops:

Selam kızlar ben geldim,

Dün için yanlızca akşamı yazmamıştım

Dün mesaiye kaldığım için tavuklu salata yedim ve ayran içtim
Evde ise yanlızca kahve içtim.

Bugün ise,

Sabah

09.00 Krebim ve şekersiz çay

Ara:Kahve(Şekersiz,sütlü)

Öğlen Izgara köfte Salata(nane,domates ve rokadan)
Yanında koca bardak ayran

Ara:Kahve(Şekersiz,sütlü)

Şu ana kadar 2 litre su
Bir bardak yeşilçay

hem evlı hem cocuklu hemde calısan hanımları ayakta selamlıyorum cıdden zor bır iş.
parçanızı evde bırakıp işe gelıyorsunuz aklınız arkada eve gt kosusturmaca Allah yardımcınız olsun hepınızın ..

ay yeme konusunda kımse yarışamaz valla can bogazdan gelır dıye yıdık yıdık ne oldu sımdı ceberesınız bız cekıyoruz ..

Teşekkür ederiz tatlım...

Koşturmaca değilde oğluşu geride bırakmak zor geliyor.
Ama şuda var herşey onların geleceği için.
O kadar hızlı geçiyorki zaman yarın bir gün kendi hayatı olacak okulda arkadaşlarıyla zaman geçirmeye başlıyacak.
O zaman evde olsam tek kalıcam,ve belki oğluşumun isteklerine yetemicem.
Mantıklı olanı yapmaya çalışsakta bazen kalbime yenik düşebiliyorum.
İkinciye hamiş kalırsam çalışmam diyorum mesela :KK70::KK70:

X