Yıllar yıllaaaaar sonra arayan ilk sevgili.. Lütfen biraz akıl verin kafa karışıklığı yaşıyorum?

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
33
Bahsedeceğim kişi benim ilk sevgilim daha doğrusu gönül ilişkilerini öğrenmeye başladığım ilişkinin en masum halini yaşadığım kişi kendisi.. Lise1 aşkı..:) Aradan tam 11 yıl geçti ve kendisi bundan 3 5 gün önce bana yazdı. Hayatında bazı şeylere katkıda bulunduğum için teşekkür etmek amaclı yazdı ya da o bahaneyle bilemiyorum. Sonra muhabbet ilerlemeye başladı numaramı falan istedi. Ancak kendisi şuan Amerika da bu yüzden de saat sıkıntısı yaşıyoruz konuşacağımız zaman.. Her neyse 3 5 gündür konuşuyoruz sen de gerçek anlamda benim ilkimdin falan dedi eskiler yad ettik hep.. Bugün de telefonda 1 saat konuşmuşuz. Ve onunla konuşurken resmen heyecanlandım ilk telefonu actigim anda.. Şuan çok güzel konuşuyoruz ama amacı ne kestiremiyorum ne niyetle yazıyor anlayamıyorum:KK43:
Edit: Editlemek zorunda kalıyorum biraz da uzun oldu kbakmayın lütfen ama okuyanlara da şimdiden çok teşekkür ederim. Editleme sebebime gelirsekte bana inanılmaz yakın davranıyor artık niyeti tamamen belli bunu fazlasıyla belli ediyor. Geçmişte yaptığım bi hatam olduysa özür dilerim senden dedi. Sen hiç bir zaman eğlenilecek bir kız değildin benim gözümde ilk değil son tanışmam gereken kızdın dedi hatta bunu o zaman arkadaşlarıma bile söylemiştim dedi. Hikayemiz bundan sonra devam edicek ait olduğun yere hoşgeldin dedi. Konuşmalarımız bu şekilde devam ediyor. Ama şuan sevgili değiliz. Sevgili gibi konuşuyoruz bi aşkım canım yok. Bu belirsiz halimiz ne kadar sürer diye düşünmeye başladım. Sizce bunu sorsam mı sorsam yanlış mı olur akışına mı bırakmalıyım ne yapayım Sizce?

Son düzenleme:
Yaban ellerde yalnızlık çekiyorsa arayabilir. Çevresi,arkadaşı yoksa olabiliyor, eskilere sarabiliyorsun :KK49::KK53: Benimde başıma gelmişti:işsiz:
Yanı 4 aydır orda az da olsa bi arkadaş çevresi yapmıştır heralde sıkıntıdan mı yazıyor nerden anlayabilirim ki :eek:

Neden ayrilmistiniz?

Yanı 4 aydır orda az da olsa bi arkadaş çevresi yapmıştır heralde sıkıntıdan mı yazıyor nerden anlayabilirim ki :eek:
O kAdar kolay olduğunu sanmam.oraya adapte olmak var,dile hakim olmak, arkadaşlık için bir çevrenin olması gerekiyor.öğrenciyse kendisi gibi dışardan gelenlerle arkadaş olabilir anca o sürede

O kAdar kolay olduğunu sanmam.oraya adapte olmak var,dile hakim olmak, arkadaşlık için bir çevrenin olması gerekiyor.öğrenciyse kendisi gibi dışardan gelenlerle arkadaş olabilir anca o sürede
Yanı öğrenci sayılır. Ben nasıl anlıcam peki :KK43: uyuma arıcam dedi birazdan arıcak muhtemelen beni :KK12:

İlkler kesinlikle unutulmuyor. Tabi bu illa ki duygusal anlamda değil. İyi de olsa kötü de olsa ilkler bir şekilde akılda kalıyor. Demekki aklına düşmüşsün birden. Bir boşlukta olabilir kendisi.11 yıl sonra iletişime geçmesi biraz garip aslında ama bende çok çok eskileri düşünüyorum arkadaşlarım aklıma geliyor, bi bulup arasam mı diye düşünüyorum bazen mesela..Karakteri nasıl adamın bilemiyoruz, kendini yine de çok kaptırmadan konuş derim.

Gerçekten mi o_O ben bizde böyle biseye pek imkan vermiyorum nedense
Sadece 2 ay aynı sınıfta idik hem de.
Sonra onlar taşındı,başka okula gitti.Hiç görüşmedik.
Tee milyon yıl sonra faceden ekledi,olduğum şehirde işi oldu,geldi,görüştük,2 yıl kadar geldi gitti o kadar,sevgili yine olmadık.
Sonra ne olduysa oldu,evlenmişiz :KK70:

amerikada olmasa aa ne güzel olmuş derdim de ı-ıh
arkadaşlar her şeyi yazmış zaten
bence de oraya adapte olmakta sıkıntı yaşıyor
ki bu gayet de normal
e anasını babasını zırt pırt arayıp ne konuşcak
bu da seni bulmuş konuşuyo olabilir

daha iyi akıllar gelir kesin buraya da
ilk etapta bence çocuğun her dediğini yapma
yani şu saatte arıcam falan dediğinde hep hazırolda olma
senin de bir hayatın ve meşgalelerin olduğunu hissettir

şimdi sen de alışırsın, beklentiye girersin
bu eleman da iki gün sonra çevre yapar seni unutur
boşu boşuna hayal kırıklığına uğrama yani

Yanı öğrenci sayılır. Ben nasıl anlıcam peki :KK43: uyuma arıcam dedi birazdan arıcak muhtemelen beni :KK12:
İnsan orda çevre yapamazsa dediğim gibi bir duygusal boşluğa düşebiliyor.tabii siz henüz doğrudüzgün konuşma fırsatı yakalamamışsınız,bu durumda tam olarak niyetini bilmiyorsunuz.benimki bir varsayım sonuçta.tam olarak nedenini anlamak için konuşmayı sürdürün ama çok da kendinizi kaptırmayın, yarın öbür gün üzülecek duruma gelmeyin de.arada mesafeler ve zaman farkı ilaveten olunca bir bakarsınız hemen yanı başında biten birisine gönlünü kaptırır.gözden ırak,gönülden ırak misali.bunu bilerek adımlarınızı atın

İlkler kesinlikle unutulmuyor. Tabi bu illa ki duygusal anlamda değil. İyi de olsa kötü de olsa ilkler bir şekilde akılda kalıyor. Demekki aklına düşmüşsün birden. Bir boşlukta olabilir kendisi.11 yıl sonra iletişime geçmesi biraz garip aslında ama bende çok çok eskileri düşünüyorum arkadaşlarım aklıma geliyor, bi bulup arasam mı diye düşünüyorum bazen mesela..Karakteri nasıl adamın bilemiyoruz, kendini yine de çok kaptırmadan konuş derim.
Aynen sana katılıyorum ilk olanlar bi şekilde akılda kalıyor. Evet 11 yıl sonra.. şu son 2 3 yıldır doğumgunlerimi de muhakkak kutlardı. Ama hiç böyle konuşmamıştık

X