Geçmiş olsun canım.Ama hepten aç kalma metobolizman yavaşlatma.Salatalik,karpuz,kavun,yaz meyveleri yiyebilirsin.Eti başaklar varya ondan alabilirsin.Yada a101 de küçük galeteler.Onlarda çok süper.Ac kalma acele etme yavaş yavaş gidiyor .Merak etme yani.Yine uğrarım .Şu pozitif enerjin içimi rahatlattı canım benim yaaa sen gel benim günlüğüme arada olur muu
Ben de yarın iftara kadar bir şey yemeyeceğim. Ilaç kullandigim için oruç tutamıyorum ama iftara kadar oruçluymus gibi bir şey yemicemmm
Sağol canimm dediğin gibi yaptım karpuz peynir falanGeçmiş olsun canım.Ama hepten aç kalma metobolizman yavaşlatma.Salatalik,karpuz,kavun,yaz meyveleri yiyebilirsin.Eti başaklar varya ondan alabilirsin.Yada a101 de küçük galeteler.Onlarda çok süper.Ac kalma acele etme yavaş yavaş gidiyor .Merak etme yani.Yine uğrarım .
Hadi geçmiş olsun hepimize .Ramazan derken bayram derken misafir misafirlik derken çok şükür atlattık.Bende bugun akşama kadar çok dolandim dışarda hiç yemek yemedim.Ustelik Reglime çok az kaldığı halde 63 .4 leri gördüm tartıda.insallah temmuzun 10 nuna kadar 62 hedefim var.Sende sakin pes etme .Akşamları çok dikkat et az ve ekmeksiz ,karbonhidratsiz geçirmeye özen göster.Kesinlikle tatlı en azından iki haftada bir tuket oda günün erken saatleri .İnan bana basaricaksin.Gelirim yine aradaBayram bitti, misafirlerim gitti, temizliğim bitti, yorgunluğum gittiii yarın itibariyle menü ve kilo bildirimlerimle buralardayim artık kizlaar
Beni yalnız bırakmazsanız sevinirimmm
Hadi geçmiş olsun hepimize .Ramazan derken bayram derken misafir misafirlik derken çok şükür atlattık.Bende bugun akşama kadar çok dolandim dışarda hiç yemek yemedim.Ustelik Reglime çok az kaldığı halde 63 .4 leri gördüm tartıda.insallah temmuzun 10 nuna kadar 62 hedefim var.Sende sakin pes etme .Akşamları çok dikkat et az ve ekmeksiz ,karbonhidratsiz geçirmeye özen göster.Kesinlikle tatlı en azından iki haftada bir tuket oda günün erken saatleri .İnan bana basaricaksin.Gelirim yine arada
Ben o krizler olunca meyve kompostosu içiyorum.Krizlerim regli dönemlerinde oluyor benim oda bazen .komposto daha kalorisi düşük.Yada muz ,karpuz,kavun yiyebilirsin.Dondurmada olabilir,sütlü tatlılar.Cunku şeker diyete girdiği zaman zayıflama süreci çok gecikiyor.Sağol canım benimm dediklerini yapicam çikolata krizlerine de bir şey önersen ne iyi olacak aslındakahve yanına hurma mi yesem ki
Sen çok güzel gidiyosun maşallah. Darısı bana artık
Karpuzu kirazı falan normal zamanda değil de canin tatlı çekince mi yiyorsun yani canimBen o krizler olunca meyve kompostosu içiyorum.Krizlerim regli dönemlerinde oluyor benim oda bazen .komposto daha kalorisi düşük.Yada muz ,karpuz,kavun yiyebilirsin.Dondurmada olabilir,sütlü tatlılar.Cunku şeker diyete girdiği zaman zayıflama süreci çok gecikiyor.
Normal zaman da da yiyorum.Ama mesela dün canım tatlı istedi .Regli olucam ya.Komposto içtim ve çikolatalı dondurma yedim.Hamur tatlılardan uzak duruyorum.Baklava vardı bir tane bir şey olmaz deyip yemedim yani.Cunku bir dilim baklava 300 kalorilerdeKarpuzu kirazı falan normal zamanda değil de canin tatlı çekince mi yiyorsun yani canim
Merhabaa sen de yeni evli mağdurusun demekMerhabaa bende katılmak isterm size . Ufacık kendmden bahsediyim iki sene önce 55 kilo ile evlendm snra bi rehavet bi işi bırakma bi ramazan derken bi ay içinde net 10kilo aldm nasıl becerdiğime dair çok bi bilgim yok iki yıldır çok düzenli olmasa da kilo vermeye calısıyorum ara ara spor diyet filan ama o da pek bana mısın demiyo çünkü pcos hastasıyım ve kilo vermek biraz zor oluyo bende çok iradeli davranamıyorum sanırım suan 68 kiloyum pazartesi baslayacaktm fakat kürtaj olunca başlamak istemedm iki üç gündür dikkat etmeye başladm pazartesi inşallah spora da başlıcam inşallah bu sefer bi yol alırım sizlerle net bi diyet programım yok ama paketli gıda , şeker , beyazun , yağlı besin şuan en büyük düşmanım ☺