Yaaa yıllar önce de bu şekilde karşılaşmıştık ne güzel kilolar vermiştik şimdi yine veririz biz inanıyorum canım dejavu oldum yaKimleri görüyorum buralarda
Günlüğün hayırlı olsun canım yeni evlilik kiloları alınmış ama ben sana ve iradene inanıyorum sen yeniden başarırsın.
Bende geçen sene diyet gruplarıyla 67 ye kadar düşmüştüm ama eşim emekli oldu tekrar şehir değiştirdim. Çok yorucu ve strsli bir dönemdi.Tabi bu sürecte düzensiz beslendim ve koruyamadım. 2 ay önce diyetisyene başladım. Araya ramazan bayram tatili vs. girdiği için çok kg kaybım olmadı.
Foruma girmiş tam bir arayış içindeydim ki sen çıktın karşıma.
Bol eksiler dilerim canım
Bende inaniyorum canim veririz tabiki kilo da neymişYaaa yıllar önce de bu şekilde karşılaşmıştık ne güzel kilolar vermiştik şimdi yine veririz biz inanıyorum canım dejavu oldum ya
Neden bu kadar az canım menün bi önceki günün telafisimiDünkü menüm:
Sabah meyve yedim bir porsiyon Öğlen kahve ve bir minik kase kabak çekirdeği Akşam da yoğurtlu havuç
En son ara türk kahvesi
Su 4 litre
Kadayifli muhallebi dışında menün güzel canim afiyet olsunVe bugünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı, kaçamaksız
Öğlen soslu tavuk dürüm ama ince lavaşlı ve yarıdan az fazla yedim hepsini yemedim
Akşam 1 avuç çekirdek, türk kahvesi, 1 dilim kadayifli muhallebi
3 litre su
Evet canım öyleydi:)Neden bu kadar az canım menün bi önceki günün telafisimi
Mükemmel bitirmişsin günü masallahhh30.Haziran menüm
Kahvalti (10.00)
Yulafli ve 1 dilim peynirli omlet
Domates salatalik
5 ad zeytin
Ögle (14.30)
1 kase soğuk çorba
Bol salata
Ara (16.30)
12 ad. Kiraz
500 ml.su
Aksam (18.30)
5 ad. Izgara kofte
Bol salata
1 dilim tam bugday
Ara (21.00)
1 kase yogurt
Ve bol su
1 litre tarcinli limonlu su
1 litre sade su
Spor leslie 3 mill
Dünkü diyetisyen kontrolümde 1.6 kg. Artı çıkmıştım baya fırça yedim. Haftaya cumartesi yine gidicem en az 2 kilo eksi sözü verdim. Kaçamaksız günlerle devam insallah.