• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra engelleyen eski sevgili

Merhaba. Yine bir konunun içinden çıkamadım :)

4.5 sene önce medenice ayrıldığım bir ilişkim oldu.

1-2 ay önce aradı bir kişi sebebiyle konuştuk vs gayet normal. Bir daha iletişim kurmadım.

Geçen hafta ıki hikayemi izledi whatsapp’dan seneler sonra, tepki vermedim.

Özetle aramadım, sormadım, profili zaten gizli. Ekli de değiliz birbirimizde

4.5 sene sonra bugun, ilk kez engellenmişim. Tuhafıma gitti, neden yani?🙄

Yorumlarınızı bekliyor olacağımm

Dipnot: ilişkisi varken de engelli değildim de su an profilinde bir ilişki belirtisi de yok

Ayrıca çok egoist birisidir . Aslan burcu tam olarak
Sizinle bi bağlantısı olmasın istemiş olabilir artık

Tekrar aklına düşmüşsünüz belli ki. Aradığı yakınlığı bulamayıp sinir olmuş gurur yapmış ve bloklamış. Insanlar duygularının kalmadığı exlerini engellemeye gerek görmez. Ki siz de boş değilsiniz anlaşılan. Valla içinizde kalmasın konusun bence hisleriniz bitmediyse

Kac yil once bitmis bi iliski icin buraya konu acmaya deger mi?herkesin verecegi cvp az cok belli.siz niye umursadiniz ki sizi engellemesini.sakin hic umursamadim sadece merak ettim demeyin umursamazsaniz buraya yazmazdiniz.

Tekrar aklına düşmüşsünüz belli ki. Aradığı yakınlığı bulamayıp sinir olmuş gurur yapmış ve bloklamış. Insanlar duygularının kalmadığı exlerini engellemeye gerek görmez. Ki siz de boş değilsiniz anlaşılan. Valla içinizde kalmasın konusun bence hisleriniz bitmediyse
Arkadaşının eski sevgilisiyle barışıp evlendiği gün hikayeme bakısı ve bir hafta sonra engellenmiş olmam biraz tuhaf geldi

Kesinlikle aşırı egoist de bir arkadaştır. Durumumu o kadar güzel ifade etmişsiniz ki teşekkür ederim ama yine yazsam yine aynı ego karşıma gelir diye düşünüyorum
Gizlediği bi şeyler ya da gizleyeceği bi şeyler olmuş olabilir
Aslında profiline baktım yeni bir sey yok gibi ama olabilir tabii
Kac yil once bitmis bi iliski icin buraya konu acmaya deger mi?herkesin verecegi cvp az cok belli.siz niye umursadiniz ki sizi engellemesini.sakin hic umursamadim sadece merak ettim demeyin umursamazsaniz buraya yazmazdiniz.
Ben onu hep umursuyorum yukarıda da söyledim ilk sevgilim ve su an için son sevgilim. Yerine koyamadım kendimce “düzgün” birisini bulamadım ve hep aklımda kaldı bir köşede

Arkadaşının eski sevgilisiyle barışıp evlendiği gün hikayeme bakısı ve bir hafta sonra engellenmiş olmam biraz tuhaf geldi

Kesinlikle aşırı egoist de bir arkadaştır. Durumumu o kadar güzel ifade etmişsiniz ki teşekkür ederim ama yine yazsam yine aynı ego karşıma gelir diye düşünüyorum

Aslında profiline baktım yeni bir sey yok gibi ama olabilir tabii

Ben onu hep umursuyorum yukarıda da söyledim ilk sevgilim ve su an için son sevgilim. Yerine koyamadım kendimce “düzgün” birisini bulamadım ve hep aklımda kaldı bir köşede
Çok düşünüp yormayın kafanızı 🥰

Ne konuştunuz o kadar?
Önce bu benimle görüşmek isteyen ortak arkadaştan konuşuldu.
Sonra arkadaşlarımız, zaman…
Bir ara profilime girip fotoğraflara baktı . Güzelmiş vs yorumlar yaptı
Hayatından bahsetti, hayatımı sordu iş kariyer vs
Birbirimizi ıyi tanıdığımızı falan konustuk. Hatta egolu egolu konuşmana gerek yok falan diye dalga geçtim birkaç dakıka da olsa düzeldi gülüştük.

Geç oldu diye kapadık. 1.5-2 ay gibi bir süre sonra arkadaşının düğün günü hikayemi ızledi işte. 2 gün sonra tekrar. Sonra bu yasanılanlar oldu

Önce bu benimle görüşmek isteyen ortak arkadaştan konuşuldu.
Sonra arkadaşlarımız, zaman…
Bir ara profilime girip fotoğraflara baktı . Güzelmiş vs yorumlar yaptı
Hayatından bahsetti, hayatımı sordu iş kariyer vs
Birbirimizi ıyi tanıdığımızı falan konustuk. Hatta egolu egolu konuşmana gerek yok falan diye dalga geçtim birkaç dakıka da olsa düzeldi gülüştük.

Geç oldu diye kapadık. 1.5-2 ay gibi bir süre sonra arkadaşının düğün günü hikayemi ızledi işte. 2 gün sonra tekrar. Sonra bu yasanılanlar oldu
Bu adamı adım adım takip ediyorsunuz yıllardır, çaat irtibat kopunca canınız sıkılmış. Adam yeni ilişkisini riske atmak istemiyor. Siz de kesin bağınızı, önünüze bakın artık.

Bu adamı adım adım takip ediyorsunuz yıllardır, çaat irtibat kopunca canınız sıkılmış. Adam yeni ilişkisini riske atmak istemiyor. Siz de kesin bağınızı, önünüze bakın artık.
Ben aksini iddia etmiyorum zaten ama kendi içimde bir yerlerde yaşıyordum vs vs

İrtibat yoktu. 1.5 senedir konuşmuyorduk. 4-5 aydır aralıklı yazıyor ama ben ne aradım ne sordum yalnızca yanıtladım. birden bana bunu yapmasına sinir oldum ben

Önüm yok. Alanım yok böyle bir. Yoksa yerine koyamam diyorum

Back