• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yillar sonra eski sevgilim ruyama girdi ve aklima dustu... Telepati var mi?

Bende cok stress yapinca sinir olunca eski sevgili salagi geliyor vicdan azabi cekiyorum sence buda telepatimi😌

Boşta mısnız? pandemi sizi de vurmuş belli. Sizi aldatan birini hala istiyor olmanız özlemeniz normal değil
Hala istediğime dair bir sey yazmadım. Ona karşı bir hissim veya nefretim yok, gayet notrum. Ben sadece neden aklıma tekrar girdiğini merak ediyorum. Belki bana yaşattıklarını yaşadı, belki oisman oldu vs..

Eğer sevgiliniz size telepatik bir msj gonderırse rüyanıza girmesi olası. Fakat bunu ciddi sekılde isteyecek ve içten olarak yapacak başaracak..fakat uzerinden 5 yıl gecmıs. Duygular hisler bitmıstir ki sizi aldatmış ve bu durumda olaya nekadar duygusal baglanabılırki...zannetmıyorum yanı Dusunmeyin. Dedikleri gibi ustunuz acık kalmıs 🤗

Ben de bu ruyalara cok anlamlar yukluyorum gecen bir arkadasimla opustugumu gordum hatta aylar once buraya konu actim. Ruyamda bunu hissettiysem ondan yana bir sey olmamasi imkansiz gibi geliyordu. Yani sanki o da ordaydi ve o da beni dusunmus olmaliydi aksi imkansizdi. Ama bu malesef bu sekilde yurumuyor ya. Karsilikli olmuyor cogu zaman. Istiyorsaniz ozluyorsaniz yoklayin tabi de mantikli dusununce telepatiden cok o yasadiginiz hisleri tekrar yasama ihtiyaci ve bosluk gibi duruyor.

Ben de bu gece ruyamda soyle bir sey gordum harun tekin mor ve otesinin solisti benim babammis ve anoreksik olmus. Onunla "baba lutfen yemek ye" diye aglayarak konusuyorum. Bir yandan da cubuk kraker yiyorum ve konu bir anda benim cubuk kraker yememe donuyor. Harun tekin kendi anoreksiya hastasi olmasini bir yana birakip benim iki ogun arasi cubuk kraker yememe takiyor sismansin filan diyor. Simdi bu ruyayi bilincdisim hangi ustun yaraticilikla yazdi bana ne anlatmaya calisiyor onu dusunuyorum. Bence "acaba bilincdisim bana ne demek istedi" diye tahmin etmeye calismak cok eglenceli bir sey. Telepatiye ise inanmiyorum.

Ben de hamileligin basindan beri 8 yıl onceki eski sevgilimi goruyorum ruyamda normalde umrumda bile degil hic aklima da gelmez ama hormonlardan heralde😂 neyseki yalniz degilmisim
Ahahaha çok iyi anlıyorum benim de normalde aklımın ucundan geçmeyen erkek arkadaşlarım rüyalarımda geçit töreni yapıyordu. Hamilelikte garip garip rüyalar görmek normal diye okudum bende 😂 Sorun bizde değil 😂

Ben de bu ruyalara cok anlamlar yukluyorum gecen bir arkadasimla opustugumu gordum hatta aylar once buraya konu actim. Ruyamda bunu hissettiysem ondan yana bir sey olmamasi imkansiz gibi geliyordu. Yani sanki o da ordaydi ve o da beni dusunmus olmaliydi aksi imkansizdi. Ama bu malesef bu sekilde yurumuyor ya. Karsilikli olmuyor cogu zaman. Istiyorsaniz ozluyorsaniz yoklayin tabi de mantikli dusununce telepatiden cok o yasadiginiz hisleri tekrar yasama ihtiyaci ve bosluk gibi duruyor.

Ben de bu gece ruyamda soyle bir sey gordum harun tekin mor ve otesinin solisti benim babammis ve anoreksik olmus. Onunla "baba lutfen yemek ye" diye aglayarak konusuyorum. Bir yandan da cubuk kraker yiyorum ve konu bir anda benim cubuk kraker yememe donuyor. Harun tekin kendi anoreksiya hastasi olmasini bir yana birakip benim iki ogun arasi cubuk kraker yememe takiyor sismansin filan diyor. Simdi bu ruyayi bilincdisim hangi ustun yaraticilikla yazdi bana ne anlatmaya calisiyor onu dusunuyorum. Bence "acaba bilincdisim bana ne demek istedi" diye tahmin etmeye calismak cok eglenceli bir sey. Telepatiye ise inanmiyorum.
Ay rüyanıza boş bulunup kahkaha attım. Ben de bazen böyle alakasız rüyalar görüyorum hatta düşünüyordum, bir tek ben mi görüyorum böyle şeyler diye. Yalnız olmadığıma sevindim :D

He evet bence o da seni düşünmüştür o yüzden rüyana girmiştir. Bayağı da başarılı olmuş rüyadan taşmış , iş eski sevgilisinin sosyal medya hesabına bakmaya kadar gelmiş. Şimdi akıllarda tek bir soru. Eski sevgilisini düşündüğün için eski sevgili de seni rüyasında görmüş müdür?

Evet kendisi yabancı. Ben de yurtdisinda yaşıyorum onun ülkesinde. Burada gayet normal bir sey evlilik disi çocuk. önceden ortak çevremizden duyduğum kadarıyla planlanmamis bir cocuk ama cok tatli maşallah

Beni aldatan gidip cocuk ta yapan ex sevgilimin adını agzıma bile almazdım

Aldatılmış olmasaydınız bir ihtimal derdim lakin kabul edilemez bir durum var.şeytan görsün yüzünü deyip başka rüyalara dalın.Ben öyle yaptım.
mesela şimdilerde kendinden 10 yaş büyük sevgilisiyle yaşadığını biliyorum güya çok mutluymuş.kendinden 10 yaş büyük birisiyle yaşayarak zaten kabusu yaşadığından şüphem yok🤪
Mutlu mu bilmem de bunun yaşla ne alakası var

Back