- 1 Haziran 2017
- 636
- 700
- 53
Sevgili Mune ablacım ve değerli arkadaşlarım;Ablacım,
ablan sayıp değer verdiğin için yazıyorum, yazacaklarıma kırılma lütfen, dışarıdan gördüğümü gerçekçi haliyle yazmam lazım ki üstüne düşünüp hislerini tam olarak ölçüp tartasın, eski nişanlın 6-7 ay evvelde whatsapp vs yerlerden sana ulaşmamış mıydı? Ben mutlu olamıyorum, sen mutlu ol, seni hak eden biriyle birlikte ol gibi sözler söylememiş miydi? Sonra seni whatsapp vb yerlerden engellemişti.
Nişanlılık öncesi bir dargın bir barışıktınız, şimdi böyle bir sen mutlu ol modunda, bir engelleme modunda, kusura bakma lütfen ama oyun mu oynuyorsunuz birbirinizle? Diyeceksin ki abla ben oynamıyorum, o beni arıyor, iyi de ablacım, canımın içi 1,5 yıl evvel ayrıldığın adamın doğum gününde yanına gitmeyi istemek, hem de PC'yi geri verme bahanesinin ardına saklanarak, ben senle olmam ama geldim, geldim ama pc vereyim diye geldim, bak bu da pastan gibi bir açıklama akla yatkın mı sence? PC'yi vereceksen kargo denen birşey var, siz ayrılıp aylarca birbiriyle görüşmemiş, irtibatta olmayan kişilersiniz, görüşme yok, aradığında ya da mesaj attığında görmememiş gibi yapıp o sana nasılsın dediğinde sen nasılsın bile demediğinin birinin yanına gitmek???
Bunun adı aşk mı yoksa hayatlarınızda kimse olmayınca boşluğa düşüp eski alışkanlıkla birbirinizi yoklama mı bilmiyorum, seviyorum diyorsun da gerçekten seviyor musun emin misin? Hayatında kimse olmadığı için, eski nişanlından sonra görüştüğün kişiyle de yürümediği için boşluk hissini aşk sanıyor olmayasın?
Sana yanına git veya gitme diyemem, gidersen belki sıfırdan başlarsınız onu da bilemem ama başlarsanız yürür mü dersen ben şüpheliyim doğrusu, yalnızlık hissiyle değil gerçek hislerini ölçüp tartarak karar vermelisin, gidersen bu umut etmen ve umut vermen demek çünkü.
Son kararımı yazmak için Mune ablanın bakış açısını ve değerlendirmesini bekledim..
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten yorumlarınız bana ışık oldu.
Dün bileti iptal ettim. Ve Eski Nişanlıma uzunca bir mail attım.
Özeti ise,
kendince oynadığı oyunlara bir son vermesi,
beni tamamen unutarak hayatına devam etmesi ve mutlu olması içeriğindeydi.
Tabi ki herhangi bir cevap vermedi ancak instagram'da biyografi bölümünde ikimizle alakalı göndermeler yer alıyordu, onları kaldırmış. Saçma sapan bir çok bayan eklemişti,onları silmiş.Hesabını herkese kapalı moduna almış vs..
Ona da yazmıştım,sizlere de söyleyeyim.
Birdaha hiçbir merciiden hiçbir şekilde kendisini takip etmeyeceğim ve ilgilenmeyeceğim..
Gitmek çok saçma olacaktı,sanırım çok duygusal bir anıma denk geldi ve bileti almıştım.
Kendi hayatıma bakmaya devam edeceğim, böyle daha huzurluyum.
Sizi seviyorum,
Her şey gönlünüzce olsun :)