- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi BellaDollita
Dolunay var. Kurt kadına çevirdi beniNiye ölüyon gıı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolunay var. Kurt kadına çevirdi beniNiye ölüyon gıı?
Azcik çik damda ulu gece geçerDolunay var. Kurt kadına çevirdi beni
öyle çok düşününce o kişiye mesaj mı gidiyor ?Ne sonucu olarak rüyana girmiş etmiş bilmem de,sen böyle gunlerce onu düşünerek aratarak kendine gelemeyerek telepatinin alasını yaparsın,ve dozunu kaçırarak enerji kaybının da çabası ters teper
Yazık o enerjiyi kendine döndür geri hemen
Aynı frekans seviyesinde veya kanalı açık olan birine düşündüklerin gidiyor veya sana geliyor ben bunu dünya kez deneyimledim...öyle çok düşününce o kişiye mesaj mı gidiyor ?
Bir de şey derler birini devamlı düşünüyorsan engel olamıyorsan o da seni düşündüğü içindir diye
Bunlar gerçekte var mı ki ya
Çok absürd geliyor bana
Ama enerji olayına inanıyorum.
ben 3 senedir haber alamadığım bir arkadasım vardı mesela geçen hafta aniden aklıma geldi Aykut ne yaptı acaba yaa dedim tam ertesi gün Aykut Aradı yurtdışına taşınmış ama tam da o demişken araması çok ilginç gelmişti telepati bu demek mi?Aynı frekans seviyesinde veya kanalı açık olan birine düşündüklerin gidiyor veya sana geliyor ben bunu dünya kez deneyimledim...
başlangıç olayı meçhul oluyor,mesela şu an ki konuda konu sahibi mi bilinçaltı vesilesiyle başlatıyor yoksa karşı taraf bir enerji açığı mi bulup daldı istemsizce bunlar bilinmez genellikle
Çok az insan neyin neyden kaynaklandigini fark edebiliyor
ben az çok kestirebilenlerdenim ama her halükârda dengelebilmek önemli
Aynı frekans seviyesinde veya kanalı açık olan birine düşündüklerin gidiyor veya sana geliyor ben bunu dünya kez nasıl deneyimlediniz mesela. ?
Telepati daha çok istediğin birinin sana dönüş sağlaması için bilinçli bir enerji gönderimiben 3 senedir haber alamadığım bir arkadasım vardı mesela geçen hafta aniden aklıma geldi Aykut ne yaptı acaba yaa dedim tam ertesi gün Aykut Aradı yurtdışına taşınmış ama tam da o demişken araması çok ilginç gelmişti telepati bu demek mi?
onu çok sık yasarımmTelepati daha çok istediğin birinin sana dönüş sağlaması için bilinçli bir enerji gönderimi
Seninki ise gayri ihtiyari aklına gelen ve muhtemelen aykutun sana gönderdiği sinyallerdi onlar ve aslinda en makulu olan da bu bana göre çünkü telepatide insan hırslanabiliyor ve boşa enerji kaybı oluyor o zaman çünkü karşıdakinin iradesi önemli, şöyle düşün sen watsapptan birine yazıyorsun ama watsapp her yazana dönüş yapacaksın diye dayatmıyor ona ve sen hep yazıyorsun yazıyorsun boşa...
O yüzden bilinçli yapılan telepatiye ben pek sıcak bakmıyorum
Ama yukarda anlattığın hoş nüanslara varım
Ha istemsiz bir telepat da olabilirsin bak bunu bilemem yani her olayın ve kişinin frekansına kolay uyumlanabiliyorsun ve bingo olaylar senin kârına gelişir...ki bence frekansın çok iyi (burayı nasıl anladığımı karıştırma )onu çok sık yasarımm
Hani deriz ya başka bir şey istesem olacakmış diye o bilimsel olarak telepati ile ilişkilendirilebilir o zaman
Peki birini düşünmeyi engelleyememek o kişinin de sizi düşündüğü içindir safsata mı yoksa oladabilir olmayadabilir mi
Valla regl olacak gibi sağa sola sarıyorum ben de ondan mıymış meğer retro için de 30 ocak sonrasını gösteriyorTam şu anda var. 2 gün önce başladı. Ölüyorum bitiyorum
Bu yazıyı görmez olaydı gözlerimValla regl olacak gibi sağa sola sarıyorum ben de ondan mıymış meğer retro için de 30 ocak sonrasını gösteriyor
Ayy TeletabiTelepati çizgi filmlerde olmuyor muydu ya ben öyle biliyorum
evet kesinlikle beyni başka yere şartlandırmak gerekiyorHa istemsiz bir telepat da olabilirsin bak bunu bilemem yani her olayın ve kişinin frekansına kolay uyumlanabiliyorsun ve bingo olaylar senin kârına gelişir...ki bence frekansın çok iyi (burayı nasıl anladığımı karıştırma )
Birini düşünmeyi engelleyememek bir süre sonra evet ister istemez karşılıklı bir enerji
bağı oluşturuyor bu safsata değil
Aylarca hatta yillarca süren bu şey bir delilik bir takıntı olamaz ama bunu sen mi oluşturuyorsun karşı taraf mı muamma işte ve fiziksel dünyada karşılığı yoksa yine boşa enerji harcamak oluyor