• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra engelleyen eski sevgili

boşu boşuna vakit kaybetmene değer mi çok zaman geçmiş aradan tekrar denemek istiyorsan aç konuş niye engelledin amacın ne diye sizi niye aradı 1 ay önce bu arada

tani 28 yaş genç ama sonuçta artık bir noktaya geldin ilk ve son aşkım falan demek için 22 yaşında olmak lazım hayata bu kadar romantik yaklaşırsan iki gün sonra evlenir sen baktığına yanarsın

gez toz etrafında seni sevecek elbet biri olacak

Tamam normal bir şey için iletişim kurmuşsunuz bitmiş.
Kayıtlı diye WhatsApptan falan izlemek zorunda kaldıkarımı bende engelliyorum. Millet durumu izlenince story'si izlenince peşine düşüyor altında bir şey arıyor.
Sessize alabilirsiniz durumunu ama bir daha yanlışlıkla izlenmez. İnsan durduk yere birini engeller mi gerçekten? Ben hiç yapmadım da..

Sonuçta ayrılmışın üstünden seneler geçmiş neden engellerse engellesin neden bu kadar dert yaptin ki
Geç bile kalınmış tellerinizi silmeliydiniz

Sen neden bu kadar dert yaptın diye soran üyeler için cevabı ben vereyim çünkü konu sahibi kendisine "Hikayene baktı, aklından hala seni çıkaramamış aramış demek ki hala seni seviyor ama kararsızlıklar içinde gidip geliyor vs. vs." dememizi bekliyor. Keşke hiç konuşmasaydı konu sahibi engeli yiyen taraf oldu. :KK43: Ben aşk ve sevginin bu kadar karışık ve çelişkili olduğuna inanmıyorum. Böyle dengesizlerden uzak durun sizinle bir daha iletişime geçerse de bir daha cevap vermeyin siz bir şans daha vermişsiniz kullanamadı böyle düşünün.

Ümidi kesmiştir. Kadınlar inandiklarina inanmak isteme eğilimindeler..Bu kadar zaman geçmiş. Hic yorma kafanı

amaaan dikkat çekmek için yapmış hep yaptıkları şey. ben sana bişey diyim mi, sen onu engelleyebildiğin her yerden engelle ve bir daha da asla kaldırma engeli. üzerine düşünmeye bile değmez. eğer açıkta twitter falan kullanıyorsan sanki hayatına yeni biri girmiş gibi bir iki tweet at mutlaka seni oralardan stalklıyordur eğer kullanıyorsanız twitter'ı. benim vardı böyle hala kendisine aşığım falan sanıyordu. stalkladığını anladım bir şekilde. hayatımda özel biri falan yoktu ama yazar çizeriz twitterda devamlı, hesabım da herkese açık. bir iki bu bahsettiğim tarzda tweet attım. kendisinin egosu yerle bir, o kendinden emin hallerinde deprem oldu. 2 gün sonra iletişime geçti hayatında biri mi var falan diye. cevap bile vermeyip aynı tarzda tweetlerime devam ettim. 1 hafta sonra hesabı gizli yaptım. sonra bıraktı benimle uğraşmayı. cepte görenin cebini deleriz sıkıntı yok yani...

Merhaba. Yine bir konunun içinden çıkamadım :)

4.5 sene önce medenice ayrıldığım bir ilişkim oldu.

1-2 ay önce aradı bir kişi sebebiyle konuştuk vs gayet normal. Bir daha iletişim kurmadım.

Geçen hafta ıki hikayemi izledi whatsapp’dan seneler sonra, tepki vermedim.

Özetle aramadım, sormadım, profili zaten gizli. Ekli de değiliz birbirimizde

4.5 sene sonra bugun, ilk kez engellenmişim. Tuhafıma gitti, neden yani?🙄

Yorumlarınızı bekliyor olacağımm

Dipnot: ilişkisi varken de engelli değildim de su an profilinde bir ilişki belirtisi de yok

Ayrıca çok egoist birisidir . Aslan burcu tam olarak
Yeni bir sevgilisi olmustur sizin mesaj atma ihtimalinize karsi tedbir almıştır. Veya yüz vermediğiniz icin aslan burcu egosu sarsilmistir, engellemistir

Sessize alabilirsiniz durumunu ama bir daha yanlışlıkla izlenmez. İnsan durduk yere birini engeller mi gerçekten? Ben hiç yapmadım da..

Sessize aldığım grup işte bir şekilde çevremizde olanlar iletişim halinde olduklarım vs.
Engellediğim grup tek sefer iletişim kurduğum, aylardır iletişim kurmadığım insanlar. Atıyorum eski iş yerinin kumaş boyacısı. Bana WhatsApptan yazacak değil, pazar günkü mangal keyfini görmemek için engellerim. Ama telefonu 5 sene sonra da lazım olabilir iş hayatı.

boşu boşuna vakit kaybetmene değer mi çok zaman geçmiş aradan tekrar denemek istiyorsan aç konuş niye engelledin amacın ne diye sizi niye aradı 1 ay önce bu arada

tani 28 yaş genç ama sonuçta artık bir noktaya geldin ilk ve son aşkım falan demek için 22 yaşında olmak lazım hayata bu kadar romantik yaklaşırsan iki gün sonra evlenir sen baktığına yanarsın

gez toz etrafında seni sevecek elbet biri olacak
Bir ay önce ortak bir arkadaşımızla ilgili bir mevzudan aradı. O Arkadaş benımle evlenmek istiyordu da
Sonuçta ayrılmışın üstünden seneler geçmiş neden engellerse engellesin neden bu kadar dert yaptin ki
Geç bile kalınmış tellerinizi silmeliydiniz
Silmişti, geçen ay geri eklemiş
Sen neden bu kadar dert yaptın diye soran üyeler için cevabı ben vereyim çünkü konu sahibi kendisine "Hikayene baktı, aklından hala seni çıkaramamış aramış demek ki hala seni seviyor ama kararsızlıklar içinde gidip geliyor vs. vs." dememizi bekliyor. Keşke hiç konuşmasaydı konu sahibi engeli yiyen taraf oldu. :KK43: Ben aşk ve sevginin bu kadar karışık ve çelişkili olduğuna inanmıyorum. Böyle dengesizlerden uzak durun sizinle bir daha iletişime geçerse de bir daha cevap vermeyin siz bir şans daha vermişsiniz kullanamadı böyle düşünün.
İlk olduğunu ve benim buna önem verdiğimi bilince o…
Ümidi kesmiştir. Kadınlar inandiklarina inanmak isteme eğilimindeler..Bu kadar zaman geçmiş. Hic yorma kafanı
Haklısınız ama yalnızlık , gönül vs
Yeni bir sevgilisi olmustur sizin mesaj atma ihtimalinize karsi tedbir almıştır. Veya yüz vermediğiniz icin aslan burcu egosu sarsilmistir, engellemistir
Her iki ihtimal de o kadar mümkün ki
amaaan dikkat çekmek için yapmış hep yaptıkları şey. ben sana bişey diyim mi, sen onu engelleyebildiğin her yerden engelle ve bir daha da asla kaldırma engeli. üzerine düşünmeye bile değmez. eğer açıkta twitter falan kullanıyorsan sanki hayatına yeni biri girmiş gibi bir iki tweet at mutlaka seni oralardan stalklıyordur eğer kullanıyorsanız twitter'ı. benim vardı böyle hala kendisine aşığım falan sanıyordu. stalkladığını anladım bir şekilde. hayatımda özel biri falan yoktu ama yazar çizeriz twitterda devamlı, hesabım da herkese açık. bir iki bu bahsettiğim tarzda tweet attım. kendisinin egosu yerle bir, o kendinden emin hallerinde deprem oldu. 2 gün sonra iletişime geçti hayatında biri mi var falan diye. cevap bile vermeyip aynı tarzda tweetlerime devam ettim. 1 hafta sonra hesabı gizli yaptım. sonra bıraktı benimle uğraşmayı. cepte görenin cebini deleriz sıkıntı yok yani...
O kadar güzel yapmıssınız ki

kişiliğini falan nerden biliyorsun 4, 5 senede insan yirmili yaşlarındaysa zaten değişiyor

birde bu adam seni biriyle tanıştırmak için mi aradı ben mi yanlış okudum

Hayır benimle ortak arkadaşımız olan biri bir ilişki kurmak istedi. Onlar tartışmış , beni bunun için aradı

1-2 ay önce aradı bir kişi sebebiyle konuştuk vs gayet normal. Bir daha iletişim kurmadım.

Dipnot: ilişkisi varken de engelli değildim de su an profilinde bir ilişki belirtisi de yok

Bazı insanlar acayip takık oluyor. Ben ürktüm, düşündüm de eski sevgili ilişkisi varken engellememiş, şimdi durduk yere engelliyor. Şahsen hala aklından çıkmadığımı düşünürüm, ve bu beni epey gerer. Takıntılı adamdan korkarım ben.

Hani doğal hakkı ama 1-2 ay önce evlilik istemediğini anlatıyordu. Ki evlilik düşündüğü tek kişi de benmişim zamanında. Diyeceksiniz ki yalandır. Hem arkadaşlarından duydum. Ki onun çook eski arkadaşıyla su an ben arkadaşım o değil. Hem de ailesiyle tanıştırdı falan baya çaba yani
Abi, nerden de biliyorum? Adam takık ve herkes farkında.

Hırsından engellemiştir tipik aslan burcu :olamaz:

Back