- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
Nolyo laOrası sıkıntı.
Yani10 yasinda cocugum var. Bu anlattigi mumkun degil.
Ya burda söylersin ya da yeminle dm den taciz ederim sonra konu açarsın burda patates evimi biliyor napmalıyım diye Anlat ne biliyorsanAklımda bişeyler var ama..
Lya ve katip bi işler çeviriyorlar sanırımNolyo la
Valla hicbir fikrim yokLya ve katip bi işler çeviriyorlar sanırım
Ben de pazularimi gosteririm ahshdYa burda söylersin ya da yeminle dm den taciz ederim sonra konu açarsın burda patates evimi biliyor napmalıyım. Anlat ne biliyorsan
Ay hiç beceremem ki ama ben
Sesli güldüm hxhxhxjAy hiç beceremem ki ama benne diyoruz şimdi tam olarak? Ufff amma da darmış falan mı?
Oofff iyi okusana beganın yazdıklarını. O ne anlattıysa kopya çek geç işteAy hiç beceremem ki ama benne diyoruz şimdi tam olarak? Ufff amma da darmış falan mı?
Bol keseden sallamayı herkes farkeder zaten. Önemli olan alttan alttan sallamaları farketmek. Onu da herkes yapamıyor işteBegan'ın dediklerinde ben bol keseden sallama görmedim. İfşa olmasın diye değiştirdiği kısımlar illa vardır. Niye bire bir bilgileri yazsın ki? Mesela çocukları daha büyüktür, sayısı ve cinsiyeti farklıdır. Boşandıysa daha önce boşanmıştır ya da daha dava yeni açmıştır, atandıysa daha önceden.
Size abartı gelen beğenilme kısmı da kısmen doğru olabilir çünkü benzer şeyi yaşayan tanıdıklarım/yaşadıklarım var. Şahidim. İçten içe arzu edilme ve beğenilmek isteme durumundan dolayı bazı durumları farklı da algılamış olabilir. Abartıyor olabilirsiniz deyip geçin. Makarnacı kocaymış, vajinaymış, bilmem neymiş... Bunlara ne gerek var? İlla bir dalga geçme, yafta yapıştırma. Yapıcı olarak da sanrılarınız ve sevgi açlığınız olabilir, psikolojik destek alın, erkek için acele etmeyin vs yazın.
Konu sahibi devamlı benzer konuyu açıp duruyorsa da görmezlikten gelin.
Forum başlık adının "Bir linçleyesim var" diye değiştirilmesini yönetimden talep edeceğim
Ya sen niye şimdi kendini ortaya attın kiBegan'ın dediklerinde ben bol keseden sallama görmedim. İfşa olmasın diye değiştirdiği kısımlar illa vardır. Niye bire bir bilgileri yazsın ki? Mesela çocukları daha büyüktür, sayısı ve cinsiyeti farklıdır. Boşandıysa daha önce boşanmıştır ya da daha dava yeni açmıştır, atandıysa daha önceden.
Size abartı gelen beğenilme kısmı da kısmen doğru olabilir çünkü benzer şeyi yaşayan tanıdıklarım/yaşadıklarım var. Şahidim. İçten içe arzu edilme ve beğenilmek isteme durumundan dolayı bazı durumları farklı da algılamış olabilir. Abartıyor olabilirsiniz deyip geçin. Makarnacı kocaymış, vajinaymış, bilmem neymiş... Bunlara ne gerek var? İlla bir dalga geçme, yafta yapıştırma. Yapıcı olarak da sanrılarınız ve sevgi açlığınız olabilir, psikolojik destek alın, erkek için acele etmeyin vs yazın.
Konu sahibi devamlı benzer konuyu açıp duruyorsa da görmezlikten gelin.
Forum başlık adının "Bir linçleyesim var" diye değiştirilmesini yönetimden talep edeceğim
Maaşını da ısrarla söylemedi.%90 boşanmadı ama öyle olsa avukat ücretini bilirdi normal Bi ücret derdi.
Benzer bir durum benim başıma geldi dedi ama.Ancak bir insan, genç bir erkeğin hayatında ilk defa gördüğü 40 yaşında evli bir kadını tahrik etmek için kocasının yanında tişörtünü sıyırıp kaslarını gösterdiğine inanıyorsa -hem de devlet dairesinde mesai devam ederken - hayatta kolaylıklar dilerim kendisine
Nolmus nolmusNolyo la
Benzer bir durum benim başıma geldi dedi ama.
Başından beri aynısını diyorum bendeMaaşını da ısrarla söylemedi.
Yanlış bir şey söylemek istemedi bence.
O yüzden atanma kısmına da inanmıyorum ben.
Ben bir kez boşandım. anlaşmalıydı. Ankara’da Konutkent’te tanımadığım bir avukat baktı. Bu zamanın maksimum 20 bin tl eder. Google baktım şimdi çekişmelide 40-50 bin diye yazıyorlar. Bir ev var yazdı sanırım. Eşi onu vermek istemiyormuş. Avukat diyor ki evi alırsak %10 komisyon ben alırım. Yoksa belli bir tarifeleri var. Onun haricinde çok uçuk rakamlar söylemiyorlar.%90 boşanmadı ama öyle olsa avukat ücretini bilirdi normal Bi ücret derdi.
Ev Began'ın üstüneydi zaten, adamın evi vermem deme gibi bir durumu olamazdı.Ben bir kez boşandım. anlaşmalıydı. Ankara’da Konutkent’te tanımadığım bir avukat baktı. Bu zamanın maksimum 20 bin tl eder. Google baktım şimdi çekişmelide 40-50 bin diye yazıyorlar. Bir ev var yazdı sanırım. Eşi onu vermek istemiyormuş. Avukat diyor ki evi alırsak %10 komisyon ben alırım. Yoksa belli bir tarifeleri var. Onun haricinde çok uçuk rakamlar söylemiyorlar.