- 28 Ocak 2024
- 8
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi denizarasd
-
Evet boşanmamak başka birsey yapma dur demek başka birsey. Gerçi şu an müge anlida bir anne kız var. Ekran başında bile insanı salak ediyorlar. Müge bile zor başa çıkıyor. Bu tipte insanlarsa baba da karşı koyamaz hale gelmiş olabilir.Yanlış anlamayın elbette özlemek elinizde olan bir şey değil ama babanız baba değilmiş çok yazık. Bu hislerinizi hak etmiyor. Nasıl o dayaklara eziyetlere seyirci kalır bi adam? Ben de bunu anlamıyorum başka gariban kadın bulsa dövüp sövecek adamlar böyle kadjnların baskısına nasıl sen kimsin ne oluyor diyemiyor ??
sanki karıya kıza gidiyor gibi söylüyor bir de utanmadan. üzgünüm ama ilk evlendiğinde birileri rest çekseydi, hoşt köpek deseydi böyle yapamazdı. babanız da, babanneniz de o kadının günahını paylaşıyorhesap soruyomuş kızını mı gördün yoksa diye
Tabii ki değil, yani çöle ya da kutuplara gitmediğine göre kızını arayıp sorması gerekirdi. 3 suçlu var bu olayda. Baba, anne, son sırada üvey anne hatta.Tamam baba basiretsiz de öz anne hiç mi arayıp sormamış gelmemiş savaşmamış çocuğu için 18 yaşa gelene kadar anne de normal değil
3 den fazla. Babaanne amcalar herkes suçlu,kızın sessiz çığlıklarını duyuyorlardı biri de yeni geline hoşt dememiş. Çocuklu adama geldin bilerek isteyerek,torunumuzu/yeğenimizi ezdirmeyiz sahipsiz değil dememiş.Tabii ki değil, yani çöle ya da kutuplara gitmediğine göre kızını arayıp sorması gerekirdi. 3 suçlu var bu olayda. Baba, anne, son sırada üvey anne hatta.
Babannede dememiş ki gel benimle yaşa bunca eziyete. Hepsi garip insanlar yazıklar olsun3 den fazla. Babaanne amcalar herkes suçlu,kızın sessiz çığlıklarını duyuyorlardı biri de yeni geline hoşt dememiş. Çocuklu adama geldin bilerek isteyerek,torunumuzu/yeğenimizi ezdirmeyiz sahipsiz değil dememiş.
Klasik klan gibi yaşayan aile aman erkek başıyla tek kalmasın diye evlensin bir an önce diye çanak tutmuşlardır. Küçük kız kimsenin umrunda değil. Ben konu sahibine acayip üzüldüm mahvetti beni kocaman kadın olmuş ama travmaları küçüklükten
Konu sahibini üzmemek için asıl suçlu hakkında bir şey yazmayacağım çok acımasızca olacak çünküBabannede dememiş ki gel benimle yaşa bunca eziyete. Hepsi garip insanlar yazıklar olsun
Evet çok doğru onları hiç saymadım elbette herkes suçlu görüp seyirci kalan hepsi3 den fazla. Babaanne amcalar herkes suçlu,kızın sessiz çığlıklarını duyuyorlardı biri de yeni geline hoşt dememiş. Çocuklu adama geldin bilerek isteyerek,torunumuzu/yeğenimizi ezdirmeyiz sahipsiz değil dememiş.
Klasik klan gibi yaşayan aile aman erkek başıyla tek kalmasın diye evlensin bir an önce diye çanak tutmuşlardır. Küçük kız kimsenin umrunda değil. Ben konu sahibine acayip üzüldüm mahvetti beni kocaman kadın olmuş ama travmaları küçüklükten
Bu konuyu atlamışım, annem sürekli beni istemiş kapıda yatmış bahce köşelerinden beni izlemiş amcalarım ihanetinden dolayı ..... Muamelesi yapıp kovalamışlar annemi. Ama ne yapıp edip beni alabilirdi orası ayrı konu.Tamam baba basiretsiz de öz anne hiç mi arayıp sormamış gelmemiş savaşmamış çocuğu için 18 yaşa gelene kadar anne de normal değil
Babaannemde kaldım bi süreBabaannenizle görüşüyor musunuz?
Babaniz ikinci kez evlendim diye kadini bas taci etmiş ama ne olursa olsun saygisiz eş insanı rezil eder her sekilde.
Erkek kardeşinizle aranızın iyi olmasi güzel bir sey eger gorusmek isterseniz kardesinizle babanız bir araya gelin disarida görüşün.
Annenizle.araniz nasil?
Anneniz gittikten sonra ikinci evliliğini yapmış mı annenizden olan başka kardeşleriniz var mı?Bu konuyu atlamışım, annem sürekli beni istemiş kapıda yatmış bahce köşelerinden beni izlemiş amcalarım ihanetinden dolayı ..... Muamelesi yapıp kovalamışlar annemi. Ama ne yapıp edip beni alabilirdi orası ayrı konu.
Evet yaptı ama boşandı ordan da kardeşlerim var ama onlar beni hep abla bildiler simdi beraberiz hatta birlikte yaşıyo sayılırız beni hic ayırmazlarAnneniz gittikten sonra ikinci evliliğini yapmış mı annenizden olan başka kardeşleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?