yıldönümü hediyesi

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24

kızlar selam , belki size de fikir olur eşime ve kendime yıldönümü hediyesi böyle takım saat almayı düşünüyorum ..sorun ne derseniz rengine karar veremedim..sizce siyah mı yoksa lacivert olan mı daha şık, vaktini ayırıp cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim..

Ben olsam lacivert alırdım siyah daha kullanışlı olur ama siyah saati her yerde bulabilirsiniz lacivert daha özel bir renk... Yıldönümünüz kutlu olsun :)

Son düzenleme:
Lacivert olan hoşmuş ama siyah da her şeyle kullanılabilmesi açısından daha cazip geliyor bana.

Ben olsam lacivert alırdım siyah belkidaha kullanışlı olur bilemedim ama siyah saati her yerde bulabilirsiniz lacivert daha özel bir renk... Yıldönümünüz kutlu olsun :)

teşekkür ederim, aslında doğru siyah heryerde bulunur, ben de siyah alacaktım ama saniye kolu sarı ya acaba erkekler beğenmez mi diye kafam karıştı

Bence siyah,çünkü siyah hemen hemen herşeyle kullanılabilir.

Ben lacivert diyorum lacivert aşığı olarak laciverti her renkle kullanırım her renge uyum sağlıyor kıyafette sorun yaşamazsınız Hayırlı olsun bu arada mutluluklar dilerim

eğer günlük hayatta takım kullanıyorsa her iki renkte çok şık durur ama ben erkekte kemer, ayakkabı ve saat kordonu üçlüsünün aynı renkte olduğunda daha hoş göründüğünü düşünüyorum. O sebepten siyah kordon daha kullanışlı olacaktır.
Ayrıca çok güzel düşünmüşsünüz, tebrik ederim. Mutluluğunuz ömür boyu daim olsun, sevgiler..

Kayış siyah içi lacivert yerine diğerini tercih ederdim. İçi lacivert olanı sadece o tonlarla takıldığında daha hoş durur.

Eşinizin ihtiyacına uygun olan hangisiyse onu almalısınız. En çok giydiği kıyafetler neler? Buna göre hareket ederseniz daha kolay karar verirsiniz.
Benim eşim en çok lacivert takım elbisesini sever mesela, bu durumda bu seçeneklerden ikisini de almaz kahverengi bakardım klasik bir saat için. Örneğin eşiniz en çok gri ya da siyah takım giyiniyorsa siyah olanı almanızda yarar var.
Takım giyinmiyorsa ve spor bir saat alacaksanız da renkliler çok moda hem de daha şık bence. İki seçeneği de elerdim. Yok illa bu ikisinden biri olacak diyorsanız lacivert derim.

Ben lacivert diyorum lacivert aşığı olarak laciverti her renkle kullanırım her renge uyum sağlıyor kıyafette sorun yaşamazsınız Hayırlı olsun bu arada mutluluklar dilerim

çok teşekkürler iyi dilekleriniz için , siz de inşallah hep mutlu olun, aslında ben de lacivert aşığıyım hatta lacivert takımım daha çok ama işte hediye olunca kendimi düşünmemem lazım diye size sormak istedim

teşekkür ederim siz de inşallah bi ömür mutlu olun, lacivertin kayışı siyah aslında , içi laciver mi siyah mı karar veremedim

lacivert daha spor siyah klasik ona göre karar verin bence

Kayış siyah içi lacivert yerine diğerini tercih ederdim. İçi lacivert olanı sadece o tonlarla takıldığında daha hoş durur.

teşekkür ederim yorumunuz için, siyah a bi tik daha koydum :)

takımlarının çoğu siyah aslında , bi kaç tanesi de lacivert, illa mavi gömlek giyer..böyle bakınca siyah gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…