Lacivert.
lacivert daha spor siyah klasik ona göre karar verin bence
Siyah takımsa siyah saat çok daha mantıklı.
Bu arada tekrar baktım saatler oldukça spor aslında. İş hayatında kullanacaksa içi daha düz sadece tarih göstergesi olan bir saat daha mantıklı olur gibi. Takımla pek uymaz.takımlarının çoğu siyah aslında , bi kaç tanesi de lacivert, illa mavi gömlek giyer..böyle bakınca siyah gibi duruyor
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için , siz de inşallah hep mutlu olun, aslında ben de lacivert aşığıyım hatta lacivert takımım daha çok ama işte hediye olunca kendimi düşünmemem lazım diye size sormak istedim
Bu arada tekrar baktım saatler oldukça spor aslında. İş hayatında kullanacaksa içi daha düz sadece tarih göstergesi olan bir saat daha mantıklı olur gibi. Takımla pek uymaz.
Amin inşallahEşiniz seviyorsa ve kıyafette kullanıyorsa bence neden olmasın ben mesela laciverti siyahla bile kullanırım ki güzel bir uyumdur benim için
Tabi ki siz kendi takıp takamayacağınızı da düşününbir tekini de bnm kullanacağımı düşünürsek , ben de laciverti herşeyle kullanırım
Benim eşim de tam bir saat canavarıaslında eşim saat kullanmaz, 10 yıldır beraberiz artık alacak hediye kalmadı ben de hem kadın hem erkek versiyonu olduğu için hoş bir hediye olur düşüncesiyle bu saate bakıyorum, doğruyu söylemek gerekirse çok kullanacağını da sanmıyorum. daha düz saatlerin de kadın+erkek versiyonlu olanını bulamadım pek model yok böyle çift olarak, ya da ben bulamadım
Saatte dikkat çekicilikten yanayım. Bence de lacivert.
Tabi ki siz kendi takıp takamayacağınızı da düşününAma yukarıda arkadaşın dediği gibi yarı spor yarı klasik bir saat takımlarla çok fazla kullanamaz gibi :)
Bilemedim ki. Gerçeğiyle fotoğrafı farklı da olabilir.bana da siyah daha dikkat çekici gibi geldi sarı saniyeden ötürü
Benim eşim de tam bir saat canavarıalıştıktan sonra çıkaramaz kolundan. Hem erkeklerin doğru düzgün aksesuarı yok zavallıcıklar. Bir saat işte.
İnternetten mi alacaksınız? Mağazadan alırsanız daha çok seçenek olur. Tek tek de olsa her marka genelde aynı saatin hem kadın hem erkek versiyonunu yapar.
Bunlar kötü demiyorum, gayet hoş saatler ama hafta sonu için daha uygun gibi geldi bana.
Bilemedim ki. Gerçeğiyle fotoğrafı farklı da olabilir.
hafta sonu kullanacak o zaman :) fazla kullanmayacağını bildiğim halde çift satılmasını romantik bulduğum için alacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?