yıldönümü hediyesi

takımlarının çoğu siyah aslında , bi kaç tanesi de lacivert, illa mavi gömlek giyer..böyle bakınca siyah gibi duruyor
Bu arada tekrar baktım saatler oldukça spor aslında. İş hayatında kullanacaksa içi daha düz sadece tarih göstergesi olan bir saat daha mantıklı olur gibi. Takımla pek uymaz.

Amin inşallahEşiniz seviyorsa ve kıyafette kullanıyorsa bence neden olmasın ben mesela laciverti siyahla bile kullanırım ki güzel bir uyumdur benim için

Bu arada tekrar baktım saatler oldukça spor aslında. İş hayatında kullanacaksa içi daha düz sadece tarih göstergesi olan bir saat daha mantıklı olur gibi. Takımla pek uymaz.

aslında eşim saat kullanmaz, 10 yıldır beraberiz artık alacak hediye kalmadı ben de hem kadın hem erkek versiyonu olduğu için hoş bir hediye olur düşüncesiyle bu saate bakıyorum, doğruyu söylemek gerekirse çok kullanacağını da sanmıyorum. daha düz saatlerin de kadın+erkek versiyonlu olanını bulamadım pek model yok böyle çift olarak, ya da ben bulamadım

Amin inşallahEşiniz seviyorsa ve kıyafette kullanıyorsa bence neden olmasın ben mesela laciverti siyahla bile kullanırım ki güzel bir uyumdur benim için

bir tekini de bnm kullanacağımı düşünürsek , ben de laciverti herşeyle kullanırım

bir tekini de bnm kullanacağımı düşünürsek , ben de laciverti herşeyle kullanırım
Tabi ki siz kendi takıp takamayacağınızı da düşününAma yukarıda arkadaşın dediği gibi yarı spor yarı klasik bir saat takımlarla çok fazla kullanamaz gibi :)

Benim eşim de tam bir saat canavarı alıştıktan sonra çıkaramaz kolundan. Hem erkeklerin doğru düzgün aksesuarı yok zavallıcıklar. Bir saat işte.
İnternetten mi alacaksınız? Mağazadan alırsanız daha çok seçenek olur. Tek tek de olsa her marka genelde aynı saatin hem kadın hem erkek versiyonunu yapar.
Bunlar kötü demiyorum, gayet hoş saatler ama hafta sonu için daha uygun gibi geldi bana.

Tabi ki siz kendi takıp takamayacağınızı da düşününAma yukarıda arkadaşın dediği gibi yarı spor yarı klasik bir saat takımlarla çok fazla kullanamaz gibi :)

hafta sonu kullanacak o zaman :) fazla kullanmayacağını bildiğim halde çift satılmasını romantik bulduğum için alacağım galiba

Bencede lacivert. Guzel bir hediye.Fiyatı nedir mahsuru yoksa ?

evet aslında ben erkek olsam ben de saate düşkün olurdum dediğiniz gibi başka aksesuar seçenekleri yok. internetten alacağım fiyatı daha uygun olduğu için, saatçilere baktım da bütçemi aştı malesef

Lacivertt... kayış değişme imkanı yokmu bu tarzlarda siyahıda yedek alın isterse değiştirir :)

hafta sonu kullanacak o zaman :) fazla kullanmayacağını bildiğim halde çift satılmasını romantik bulduğum için alacağım galiba

Romantik bir durum ama fazla kullanmadıktan sonra bir anlamı var mı peki o anlık bir duygulanmadan ileri gider mi ? ayrı ayrı saatler alın birbirine benzeyen ama ikiz gibi olmasa da ikinizin de rahatlıkla kullanacağı öyle de anlamlı olur saat bu çünkü minik bir bileklik uygun bir şey değil ki sürekli değiştirilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…